Tek diyebileceğim kendine minicik hedefler belirle. Tamalama duygusunu başlarda böyle tatmin edersin. Sonra yavaş yavaş dozu artırarak devam edebilirsin.Motivasyonum çok kırık.
Aşırı ümitsizim.
Kendimi bildim bileli başarısız biriydim. Bilmiyorum, kendimi çok kötü hissediyorum. Hiçbir işi düzgün ve tam bitiremedim, hep yarım bırakıyorum.
En fazla 1 hafta bir işi düzenli yapıyorum, sonra düzensizleşiyorum.
Zihin olarak bayağı yorgunum.
Zihnimi 1 dakikada bile susturamıyorum. Aşırı hayal kuruyorum ya da düşünüyorum ve bu zihin hiç susmuyor…
Ne seviliyorum ne sayılıyorum.
Hiçbir değerim yok gibi hissediyorum ne ailede ne arkadaşlarda.
Onları benden çok üstun görüyorum
Ne de kendim gibi eğlenip gülebiliyorum.
Hiçbir şey istediğim gibi değil
Böyle yaşamaktansa hiç yaşamamayı dilerdim.
Kendimi her konuda yabancı gibi görüyorum..
Gitmek çok istedim, ama ailem psikiyatriye ve psikoloğa çok karşı.Hic psikiyatriye gittin mi? Bana dehbi cagristirdi. Bence bir gorun doktora. Bir ilac verir odaklanmana yardimci hayatin degisir.
Çok iyi anlıyom seni ben evliyim ama ta kendisini yaşadım hayatım maf olduGitmek çok istedim, ama ailem psikiyatriye ve psikoloğa çok karşı.
Burada birkaç kişinin sorularını da okumuştum
Ailene durumu izah et diye tavsiye ediyorlardı.
Önce anlattım, anlatmaktan bıktım. Sonra anlamadılar. Yanlarında iki kez çok ağladım.
Deliysen hocaya götürelim dediler. Ben de bıraktım, saldım.
Dehb bende şüpheleniyorum
Evli ve bekar farketmiyor sıkıntı her yerde sıkıntı oluyorÇok iyi anlıyom seni ben evliyim ama ta kendisini yaşadım hayatım maf oldu
Ben hem aile tarafından hemde eşimin aile tarafından haytım bitti napcm bilmiyomEvli ve bekar farketmiyor sıkıntı her yerde sıkıntı oluyor
Ve daha yeni 20 yaşındayımEvli ve bekar farketmiyor sıkıntı her yerde sıkıntı oluyor
Kelin ilacı olsa başına sürer..Ben hem aile tarafından hemde eşimin aile tarafından haytım bitti napcm bilmiyom
Ne bilim ailem boşanmaya karşı bizde boşandımı ölüyon bende acaba çocuk olsa düzelirim diye düşünüyomKelin ilacı olsa başına sürer..
Daha yeni hesabına baktım anne olmak istiyorum diye yazmışsın
Eşinin ailesi kötü ise bu hataya düşme
Çoçuk için koruma al
İşler zorken daha da zorlaşır
20 yaşındasın ileride ne olacagı belli olmaz
Çocuk düzeltmez dert dediğin neyse en az 4 ile çarp sen bunuNe bilim ailem boşanmaya karşı bizde boşandımı ölüyon bende acaba çocuk olsa düzelirim diye düşünüyom
Evet cicim ayı gibi olur ilk haftalarNe bilim ailem boşanmaya karşı bizde boşandımı ölüyon bende acaba çocuk olsa düzelirim diye düşünüyom
Motivasyonum çok kırık.
Aşırı ümitsizim.
Kendimi bildim bileli başarısız biriydim. Bilmiyorum, kendimi çok kötü hissediyorum. Hiçbir işi düzgün ve tam bitiremedim, hep yarım bırakıyorum.
En fazla 1 hafta bir işi düzenli yapıyorum, sonra düzensizleşiyorum.
Zihin olarak bayağı yorgunum.
Zihnimi 1 dakikada bile susturamıyorum. Aşırı hayal kuruyorum ya da düşünüyorum ve bu zihin hiç susmuyor…
Ne seviliyorum ne sayılıyorum.
Hiçbir değerim yok gibi hissediyorum ne ailede ne arkadaşlarda.
Onları benden çok üstun görüyorum
Ne de kendim gibi eğlenip gülebiliyorum.
Hiçbir şey istediğim gibi değil
Böyle yaşamaktansa hiç yaşamamayı dilerdim.
Kendimi her konuda yabancı gibi görüyorum…
Benim aklıma da bu geldi.Hic psikiyatriye gittin mi? Bana dehbi cagristirdi. Bence bir gorun doktora. Bir ilac verir odaklanmana yardimci hayatin degisir.
Gitmek çok istedim, ama ailem psikiyatriye ve psikoloğa çok karşı.Benim aklıma da bu geldi.nane278 . Olmayabilir de tabi ama psikiyatriye görünmelisiniz..
Sorumsuz ,anlayışsız bir aileymiş.Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama devlet hastanelerinin psikiyatri bölümünden kendiniz randevu alıp gidin.Kendi kendinizi iyilestireceksiniz başkası anlamiyorsa.Hem psikiyatriye gitmek yadirganacak ,ayiplanacak birşey değil ki.Hele ki şimdi gidenler o kadar yayginki çok sıradan görülüyor.Gitmek çok istedim, ama ailem psikiyatriye ve psikoloğa çok karşı.
Burada birkaç kişinin sorularını da okumuştum
Ailene durumu izah et diye tavsiye ediyorlardı.
Önce anlattım, anlatmaktan bıktım. Sonra anlamadılar. Yanlarında iki kez çok ağladım.
Deliysen hocaya götürelim dediler. Ben de bıraktım, saldım.
Dehb bende şüpheleniyorum
Çocuk düzeltmez dert dediğin neyse en az 4 ile çarp sen bunu
Yapma bunu kendine
EvetYapsa asla olmaz.
Hamilelikle ilgili konulara bakıyor. Bile isteye evlenmiş yine bile isteye çocuk yapacak sonrada ama ben boşanam bizim burada kadınlar boşanamaz laflarını sıralar durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?