Kendime yetişemiyorum

Aileden gizli gidemez misiniz Dr a

Valla bu yazıyı sanki ben yazmışım gibi hissettim.Sana tavsiyem kendin doktora git ben kaç senedir ilaç kullanıyorum anca kendime geliyorum.Ayrica kendi değerini kendin belirle kendini değersiz olarak görme siz şu konudan şanslısınız yapay zekadan bile tavsiye alabilirsiniz.Ayrica bir tavsiye daha dikkatin dağınık olduğu için yanlış kişiyle evlenmen çok olası çok dikkatli ol.İkinci arkadaş sanada şunu diyeyim evimde var çocuğumda arabamda ama hiç biri gerçek mutluluk getirmiyor.Kiz kardeşlerim kendinizin değerli olduğunuz bilin ve ona göre davranın umutsuz olmayın.Ama çok dikkatli olun.Sizlere bunu yazarken kendi 20 yaşında ki halime yazıyormuş gibi hissettim.Hepjniz çok değerlisiniz bunuda unutmayin

Ne bilim ailem boşanmaya karşı bizde boşandımı ölüyon bende acaba çocuk olsa düzelirim diye düşünüyom
Yaa Allah aşkına şöyle Bi hayata bi de çocuk kurban etmeyin. Hayatım bitmiş diyip aynı kötü hayata neden masum bir bebegi daha dahil edeceksiniz oyuncak mı bu çocuk deneme yapacaksiniz duzelir mi duzelmez mi diye bu vebali öbür tarafta nasil ödemeyi düşünüyorsunuz? Hersey iyi giderken çocuk dünyaya getirip sonradan yaşadığımız seyler elimizde olmayabilir ama boyle bile bile mutsuz bi hayata çocuk getirmek istemek bencillikten başka birsey olamaz.

Anlatmak istediğim bizde boşanma diye bir şey yok tek çare o ne bilim bebeğime bağlı olurum hiç kimseyi takmam eşimi bile takmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…