Kendime zamanım yok

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
İyi akşamlar herkese
Kısa ve öz anlatmaya çalışacağım,belki de içimi boşaltacağım bilmiyorum
Yoğun çalıştığım ve çok sevdiğim bir işim var
Dünyalar tatlısı bir evladım ve 6 yıllık bir evliliğim var
Hayatta herşey için mücadele ettim ve şükür karşılığını da aldım..
Şimdi geldiğim noktada meraksız heyecanını ve ilgisini yitirmiş biriyim..
Sohbet etmeyi becerememesi ve aşırı ben merkezciliği dışında iyi bir eşe sahibim.. çocuk ve ev sorumluluğu biraz dengesiz dağılmış durumda genelde herşeyle ben ilgileniyorum..
Ama değişik bir noktaya geldim. Ne bir arkadaşımla konuşmak,ne olanı biteni anlatmak istiyorum,çoğunlukla dinliyorum anlatacak çok şeyim var da sözcüklere dökmek istemiyor gibiyim
Günü kendime bir türlü yetiremiyorum mesela saçlarım çok yıprandı,üst üste boyatmaktan,bakım yapayım diyorum ev işiydi çocuktu derken ona hiç sıra gelmiyor. Ya da spora gidiyordum onu bıraktım tekrar başlayım diyorum öyle bir aralık yaratamıyoruk çünkü ben arkamı döndüğümde herşey yarım ya da berbat oluyor. Eşim çoçuğa bağırmış kavga etmiş oluyorlar o da anne anne diye dolanıyor,bir yarım saatim yok kendime ait. Bir şeyler okuyacak olsam bir iki satırdan öteye gidemez.
Çocuk uyku konusu sıkıntılı,ille bende uyuyacak bunaldım evet,4 yıla yakındır her gece uyku sorun. Tatlı tatlı yatırayım diyorum bir yerde ben de zıvanadan çıkıyorum bu sefer de vicdan azabıyla çocukla birlikte yat derken gün bana da bitiyor.. ve ertesi gün yine aynı koşturmacanın kucağına düşüyorum..
Bazen diyorum ki amaan sal gitsin dalga geç biraz hayatla deliye vur,
Sonra ciddiyet duvarına çarpıp yere düşüyorum.
bomboş bir yıl verseler elime kendime gelecekmişim gibi..
Bi de son 6 ayda çok yaşlanmış çirkinleşmiş hissediyorum resmen yüzüm değişmiş gibi..
Stres anlarında kollarına koştuğum ucuz ve vakitsiz abur cuburların katkısını hiçe sayamam tabi :)
Benim yazarken icim şişti okuyup da bana sövmeyen herkesi sabrından öpüyorum..:KK200:

😊
aynı sorunlar bende de var.
ama ne olursa olsun bakımınızı ihmal etmeyin saçlarınıza masa mi yapacaksınız gecenin bi yarısı bile olsa yapın ise makyajlı mi gitmek istiyorsunuz 10 dk erken uyanın
yani demem o ki biz bakımlı güzel hissettikce daha güçlü daha pozitif oluyoruz
yani ben böyle hissediyorum çocuktan sonra aynı dediginiz gibi başımı kaşıyacak vaktim olmuyor ama yaratıyorum bazen ve kendimi iyi hissediyorum 💐

Bugün bir video izledim kız saçlarını yapacak güya. Bir uğraştı bir uğraştı. Çok da güze oldu. Belki video çekeceği için öyleydi bilmiyorum ama saçı başı kaşı gözü makyajı tırnaklarına kadar her şeyi çok güzeldi. O sırada ben işten gelmiş yemek yapmış mutfak toplamış kedilere mama verip kum temizlemiş olarak üstümde alakasız bir tayt yatakta yatıyordum.
Sonra düşündüm bu kız kendini çok mu seviyordu da bu motivasyonu buluyordu. Ben neden bulamıyorum vs vs... sizi anlayabiliyorum. Ki allahtan henüz çocuğum yok.

Allah canlarına sağlık versin ama çok yoruyorlar tıpalar. 🤦‍♀️
Bakım da hobi de gözüm yok şu an. Sadece uyumak istiyorum..
Şöyle derin bir uyku en son ne zaman uyudun dersen hatırlamıyorum:(
Ama illaki geçecek bu günler. Yani kendimi öyle avutuyorum.

İyi akşamlar herkese
Sohbet etmeyi becerememesi ve aşırı ben merkezciliği dışında iyi bir eşe sahibim.. çocuk ve ev sorumluluğu biraz dengesiz dağılmış durumda genelde herşeyle ben ilgileniyorum..
Ama değişik bir noktaya geldim. Ne bir arkadaşımla konuşmak,ne olanı biteni anlatmak istiyorum,çoğunlukla dinliyorum anlatacak çok şeyim var da sözcüklere dökmek istemiyor gibiyim
Günü kendime bir türlü yetiremiyorum mesela saçlarım çok yıprandı,üst üste boyatmaktan,bakım yapayım diyorum ev işiydi çocuktu derken ona hiç sıra gelmiyor. Ya da spora gidiyordum onu bıraktım tekrar başlayım diyorum öyle bir aralık yaratamıyoruk çünkü ben arkamı döndüğümde herşey yarım ya da berbat oluyor. Eşim çoçuğa bağırmış kavga etmiş oluyorlar o da anne anne diye dolanıyor,bir yarım saatim yok kendime ait. Bir şeyler okuyacak olsam bir iki satırdan öteye gidemez.
Çocuk uyku konusu sıkıntılı,ille bende uyuyacak bunaldım evet,4 yıla yakındır her gece uyku sorun. Tatlı tatlı yatırayım diyorum bir yerde ben de zıvanadan çıkıyorum bu sefer de vicdan azabıyla çocukla birlikte yat derken gün bana da bitiyor.. ve ertesi gün yine aynı koşturmacanın kucağına düşüyorum..
Bi de son 6 ayda çok yaşlanmış çirkinleşmiş hissediyorum resmen yüzüm değişmiş gibi..
Stres anlarında kollarına koştuğum ucuz ve vakitsiz abur cuburların katkısını hiçe sayamam tabi :)
Benim yazarken icim şişti okuyup da bana sövmeyen herkesi sabrından öpüyorum..:KK200:
Calışmıyorum ama evdi cocuktu eşti dersti derken bende kendime zaman bulamıyorum 1 gün biyere gitsem bi bakıom ev almış yürümüş eşim zaten yerinden kalkmaz 3 aydır bi kuaföre gidemedim

İyi akşamlar herkese
Ne kadar da benden bahsetmişsiniz:) Hiç bir şeye vakit bulamıyorum bende 2 yaşında kızım var çok geç yatıyor o uyuyunca da bende hal kalmıyor. Kendim için hiç bir şey yapamıyorum. Ne zamandır saçlarımı kestirmek istiyorum ona bile vakit yok. Bazen diyorum evde dinlenmekteyken kuzum da uyuyorken zaman dursa şöyle 3 5 aylığına:))))

Hepinizi şevkatle kucaklıyorum :) belki durum kötü ama yalnız olmadığımı bilmek bana iyi geldi
Aksine ne yapılabilir onu bilmiyorum çünkü gün 24 saat :(

Hepinizi şevkatle kucaklıyorum :) belki durum kötü ama yalnız olmadığımı bilmek bana iyi geldi
Aksine ne yapılabilir onu bilmiyorum çünkü gün 24 saat :(
Ne yapilacak canim baska seylerden vazgecilip yardimci bulunacak. Yarim gun haftada 2 kez yardimci al. Ev islerini halletsin# yemeklerini ayarlasin, yakin cevreden olursa arada cocuga da bakar sana zaman kalir.

Sabah kontrolümü kaybettim. İçerde ocağı siliyordum ve çocuk odada akrilik boyaları kanepeye dökmüş,ben mutfakla uğraşırken eşim gidip gelip off boya yapmış off kitabı kesiyor off şu off bu diye gelip gidiyordu.’ilgi istiyor biraz oyna’ dedim yok aynı söylenme gidip gelme.. odaya bir girdim odayı darmaduman etmiş! Eşim de orda oturuyor ceset gibi..Kendimi kaybettim bağırdım çağırdım en sevdiği oyuncağı yerdeydi onu aldım yerine koymaktı amacım ama bir anda fırlattım ve kırıldı. O kadar üzüldü ki,ağlarken katıldı resmen.. öyle olunca çok üzüldüm yenisini alırım dedim,hep beraber odayı toplamaya zorladım. Herkes pamuk gibi oldu ben apartmana rezil oldum ve biricik evladımın kalbini kırdım..

Back
X