• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime zarar veriyorum

avrupayakasiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
654
49
98
26
Kendime sinirlendiğim zaman zarar veriyorum antidepresan kullanıyorum ama bünyem alıştı artık sanırım işe yaramıyor. Anneme sinirlendiğim zaman zarar vermeyi düşündüm bu korkunç bir şey. Doktoruma anlatırsam yatış verir mi? Citoles abifily kullanıyorum bipolar hastasıyım.

Çok geçmiş olsun bence en kisa zamanda doktorunuzla görüşün, Allah korusun bir anlık öfke hayatlarıniza mâal olabilir cok üzüldüm durumunuza Rabbim şifa versin inşallah

Aslında zarar vermiyordum ama atak gibi tekrar dün bıçakla kendime çizik attım.Annem doktoru değişelim diyor babam hastanede yatmana gerek yok diyor ne yapacağımı şaşırdım

Aslında zarar vermiyordum ama atak gibi tekrar dün bıçakla kendime çizik attım.Annem doktoru değişelim diyor babam hastanede yatmana gerek yok diyor ne yapacağımı şaşırdım
Demek ki ciddi ilerleme var yatarak tedavi olmanız sizin için daha iyi olacaktır

Psikoloğa gidiyor musunuz yoksa yalnızca ilaç tedavisi mi alıyorsunuz? Bipolar bildiğim kadarıyla kimyasal, fizyolojik bir hastalık ancak ilaçların yanı sıra terapi almakta önemli. Duyularınızı regüle edebilmek, hisleri ve davranışları anlamlandırıp gerek mani gerek depresif dönemde dürtüsel davranışlardan kaçınmak adına faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Eğer terapi almıyorsanız imkanınız ölçüsünde almayı düşünebilirsiniz eminim faydası olacaktır çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun, doktorunuza durumunuzu bildirmeniz gerekiyor, ilacın dozunu arttırır ya da değiştirir her halükarda sizin iyiliginiz için hareket edecek.

Aileniz size destek olduğu için yatış vermeyebilir verse de ataklariniz kontrol altına alınır sizde bir kaç gün kendinizden korkmadan kafa dinlersiniz.

Siz ne istiyorsunuz onu düşünün yatmak size iyi gelecekse ve ki bu daha iyi sizin için kimseyi dinlemeyin hayat sizin yaşadığınızı siz biliyorsunuz çok zor bir durum 🥹

Kızlar desteğiniz için sağolun aslında dediğim gibi zarar vermiyordum ama geçen gün sinirlenip tekrardan bıçakla çizik attım.Doktoruma 1 hafta sürem var.Mesaj atsammı bilemedim 1 hafta bekleyeyim.

Geçmiş olsun, doktorunuza durumunuzu bildirmeniz gerekiyor, ilacın dozunu arttırır ya da değiştirir her halükarda sizin iyiliginiz için hareket edecek.

Aileniz size destek olduğu için yatış vermeyebilir verse de ataklariniz kontrol altına alınır sizde bir kaç gün kendinizden korkmadan kafa dinlersiniz.
Gızzzz sumak daha güzeldi niye değiştirdin nickini yav 😒😒

Kızlar desteğiniz için sağolun aslında dediğim gibi zarar vermiyordum ama geçen gün sinirlenip tekrardan bıçakla çizik attım.Doktoruma 1 hafta sürem var.Mesaj atsammı bilemedim 1 hafta bekleyeyim.
Açıkçası kendinize zarar vermenizi istemem o yüzden arayın konuşun izah edin durumu bence o sizi yönlendirir bazı şeylere geç kalınmamak için diyorum

Kendime sinirlendiğim zaman zarar veriyorum antidepresan kullanıyorum ama bünyem alıştı artık sanırım işe yaramıyor. Anneme sinirlendiğim zaman zarar vermeyi düşündüm bu korkunç bir şey. Doktoruma anlatırsam yatış verir mi? Citoles abifily kullanıyorum bipolar hastasıyım.
Seni tedavi edecek şey yatış vermesi ise yatış versin zaten

geçmiş olsun. eğer kendinize zarar veriyorsanız başkalarınada zarar verne isteği oluyorsa doktorunuz yatışı tavsiye ederse bence yatış yapın. hiçbirşey sizden ailenizden önemli değil. böyle olursa birgün dayanamayıp hem kendinize hem annenize zarar verebilirsiniz geri dönüşüde olmaz

Ücretli bakıyorsa daha iyi ya, niye ayıp olsun, doktorun o senin. Görüş bu durumu açıkça anlat daha büyük problem yaşamadan.

Back
X