- 22 Temmuz 2018
- 654
- 49
- 98
- 26
- Konu Sahibi avrupayakasiii
-
Demek ki ciddi ilerleme var yatarak tedavi olmanız sizin için daha iyi olacaktırAslında zarar vermiyordum ama atak gibi tekrar dün bıçakla kendime çizik attım.Annem doktoru değişelim diyor babam hastanede yatmana gerek yok diyor ne yapacağımı şaşırdım
Geçmiş olsun, doktorunuza durumunuzu bildirmeniz gerekiyor, ilacın dozunu arttırır ya da değiştirir her halükarda sizin iyiliginiz için hareket edecek.Aslında zarar vermiyordum ama atak gibi tekrar dün bıçakla kendime çizik attım.Annem doktoru değişelim diyor babam hastanede yatmana gerek yok diyor ne yapacağımı şaşırdım
Siz ne istiyorsunuz onu düşünün yatmak size iyi gelecekse ve ki bu daha iyi sizin için kimseyi dinlemeyin hayat sizin yaşadığınızı siz biliyorsunuz çok zor bir durumAslında zarar vermiyordum ama atak gibi tekrar dün bıçakla kendime çizik attım.Annem doktoru değişelim diyor babam hastanede yatmana gerek yok diyor ne yapacağımı şaşırdım
Gızzzz sumak daha güzeldi niye değiştirdin nickini yavGeçmiş olsun, doktorunuza durumunuzu bildirmeniz gerekiyor, ilacın dozunu arttırır ya da değiştirir her halükarda sizin iyiliginiz için hareket edecek.
Aileniz size destek olduğu için yatış vermeyebilir verse de ataklariniz kontrol altına alınır sizde bir kaç gün kendinizden korkmadan kafa dinlersiniz.
BeklemeyınKızlar desteğiniz için sağolun aslında dediğim gibi zarar vermiyordum ama geçen gün sinirlenip tekrardan bıçakla çizik attım.Doktoruma 1 hafta sürem var.Mesaj atsammı bilemedim 1 hafta bekleyeyim.
Açıkçası kendinize zarar vermenizi istemem o yüzden arayın konuşun izah edin durumu bence o sizi yönlendirir bazı şeylere geç kalınmamak için diyorumKızlar desteğiniz için sağolun aslında dediğim gibi zarar vermiyordum ama geçen gün sinirlenip tekrardan bıçakla çizik attım.Doktoruma 1 hafta sürem var.Mesaj atsammı bilemedim 1 hafta bekleyeyim.
Seni tedavi edecek şey yatış vermesi ise yatış versin zatenKendime sinirlendiğim zaman zarar veriyorum antidepresan kullanıyorum ama bünyem alıştı artık sanırım işe yaramıyor. Anneme sinirlendiğim zaman zarar vermeyi düşündüm bu korkunç bir şey. Doktoruma anlatırsam yatış verir mi? Citoles abifily kullanıyorum bipolar hastasıyım.
geçmiş olsun. eğer kendinize zarar veriyorsanız başkalarınada zarar verne isteği oluyorsa doktorunuz yatışı tavsiye ederse bence yatış yapın. hiçbirşey sizden ailenizden önemli değil. böyle olursa birgün dayanamayıp hem kendinize hem annenize zarar verebilirsiniz geri dönüşüde olmazKendime sinirlendiğim zaman zarar veriyorum antidepresan kullanıyorum ama bünyem alıştı artık sanırım işe yaramıyor. Anneme sinirlendiğim zaman zarar vermeyi düşündüm bu korkunç bir şey. Doktoruma anlatırsam yatış verir mi? Citoles abifily kullanıyorum bipolar hastasıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?