Buradaki bütün hocalar o şekilde kendinden emin olunca beni garipsiyorlar ve öyle hissettiriyorlar. Bu arada dershane konusunda haklısınız. Ama benim durumum farklıydı derslere hiç katılmadım öğrencilerin sorularını çözmek için duruyordum genelde seviyesi daha düşük öğrenciler geliyordu onların sorularını çözüyordum birkaç kez çok iyi soru getiren de oldu galiba onlardan sonra o şekilde duyuldu müdür de çok kaba davranıyor gerçekten mesleki kimliğime bile söz ediyor o yüzden ayrılacağımı söyleyeceğim. Ücret de almıyordum amacım aslında seviyesi düşük öğrencilerden özel ders teklifi gelir gelişirim şeklindeydi müdür de onu öneriyordu ama bir anda ne olduysa tavırları tamamen değişti istemiyor davranıyor.Yani bebişim niye yetersiz olasın sen ilköğretim öğretmenisin, lise bilmek zorunda değilsino kendini gelistirmek olmuyor, iş yokluğuna alakasız bir iş yapmak oluyor. Dersane demişsin, veli olsam tonla para koysam alakasız alanda calışan birinin gelip ders vermesini de ayrıca kabul etmem. Çalişıp atanmaya bak özel okulu da dersanesi de çöp
Dershanelerde bu durumlar da oluyor ben pek bilmediğim için şuanki durumdan çok farklı geliyor. Peki o şekilde olunca veliler tepki göstermiyor mu. Dershanecilik sadece bireysel çıkarlar üzerine ilerliyor sanırım. Dershane olmasa özel öğrenci de bulamıyorum genelde tanınmış hocalara gidiyorlar.Ya sen dershanecilik sistemine bakma. Ben atanmadığım yıl özel bir dedshane fizik,kimya,bitoloji,matematik derslerine girip giremeyeceğimi sormuştu alanım sınıf öğretmenliği napsaydım ben kendimi geliştiremedim mi deseydim
müdür insan olsa zaten kimseyi zor anindan yararlanip bedava calistirmazdi.müdür de çok kaba davranıyor gerçekten mesleki kimliğime bile söz ediyor o yüzden ayrılacağımı söyleyeceğim.
Veli bilmez ki. Ki bu teklifi yapan da kurumsal bir dershaneydi diploma soran kaç tane veki varDershanelerde bu durumlar da oluyor ben pek bilmediğim için şuanki durumdan çok farklı geliyor. Peki o şekilde olunca veliler tepki göstermiyor mu. Dershanecilik sadece bireysel çıkarlar üzerine ilerliyor sanırım. Dershane olmasa özel öğrenci de bulamıyorum genelde tanınmış hocalara gidiyorlar.
Evet. Ama bedava olmasına rağmen müdür çok kötü davrandı geçen gün kurumda, sanki hiçbir şey yapmıyor boş duruyorum gibi. Halbuki 10 tane öğrenci geldi yaklaşık soru sormaya, hiçbirini görmedi. Neyse öğretmene ihtiyacı olmadığını düşünüyor zaten ama çok kırıcı şekilde konuşunca ben kendimi kötü hissettim. Kpss başlayacağım evet. Kendi hatalarımdan dolayı 2 yıldır sınav sürecinde atılım yapamadım puanım hep 75 civarı. Ailem de inanmıyor evde de sorunlar yaşıyoruz. Maddi olarak da çalış öyle evde çalış diye düşünüyorlar biraz. Hem mesleki açıdan da geliş diyorlar. Özel öğrenci de bulamıyorum. Evde oturmak laf dinlemek dershanede tanımadığım insanların kırıcı sözlerinden daha iyidir amabunlar seni bedava calistirip emegini sömüren insanlar degil mi?
fikirlerini niye ciddiye aliyorsun ki?
ilköğretim matematik öğretmenliği okuduysan o konuda kendini gelistirmen yeterli. Bence sen sadece KPSS'ye calis. bos durmamak para kazanmak icin de parali - gercek isler bul. parttime waikikide bile calissan inan su emek sömürücüsü dersaneden daha iyidir
ragmen degil tam da bu yüzdenEvet. Ama bedava olmasına rağmen müdür çok kötü davrandı geçen gün kurumda, sanki hiçbir şey yapmıyor boş duruyorum gibi.
hic cikiyorum falan da deme gitme bence sgkya da şikayet etmüdür insan olsa zaten kimseyi zor anindan yararlanip bedava calistirmazdi.
hayvan heriften de hersey beklenir.
zaten is dunyasina girersen anlarsin bazi seyler birbiriyle alakalidir. misal bedava calistirmak isteyen serefsizdir, baska serefsizler de yapar. "sgkni yapmayayim elden ödeyeyim" diyen hukuk bilmez biridir senden yarin baska hukuka aykiri seyler de ister ya da hamile kalinca, beğenmeyince hukuksuzca kovar, 45 saati asan calisma sisteminde hala asgari ucret teklif edenin tek amaci sömürmektir sana ekstra isler çıkartır fazla mesaiye kaldirir parani vermez...
hepsi baglantili, patron hakkinda basitce fikir veren seyler zaten.
Evet. Ama bedava olmasına rağmen müdür çok kötü davrandı geçen gün kurumda, sanki hiçbir şey yapmıyor boş duruyorum gibi. Halbuki 10 tane öğrenci geldi yaklaşık soru sormaya, hiçbirini görmedi. Neyse öğretmene ihtiyacı olmadığını düşünüyor zaten ama çok kırıcı şekilde konuşunca ben kendimi kötü hissettim. Kpss başlayacağım evet. Kendi hatalarımdan dolayı 2 yıldır sınav sürecinde atılım yapamadım puanım hep 75 civarı. Ailem de inanmıyor evde de sorunlar yaşıyoruz. Maddi olarak da çalış öyle evde çalış diye düşünüyorlar biraz. Hem mesleki açıdan da geliş diyorlar. Özel öğrenci de bulamıyorum. Evde oturmak laf dinlemek dershanede tanımadığım insanların kırıcı sözlerinden daha iyidir ama
Sizin kaçırdığınız bir nokta daha var.lise talebesi demek tipik ergen demektir.onlarla nasıl baş edilir orası apayrı bir konu ve tecrübe.Buradaki bütün hocalar o şekilde kendinden emin olunca beni garipsiyorlar ve öyle hissettiriyorlar. Bu arada dershane konusunda haklısınız. Ama benim durumum farklıydı derslere hiç katılmadım öğrencilerin sorularını çözmek için duruyordum genelde seviyesi daha düşük öğrenciler geliyordu onların sorularını çözüyordum birkaç kez çok iyi soru getiren de oldu galiba onlardan sonra o şekilde duyuldu müdür de çok kaba davranıyor gerçekten mesleki kimliğime bile söz ediyor o yüzden ayrılacağımı söyleyeceğim. Ücret de almıyordum amacım aslında seviyesi düşük öğrencilerden özel ders teklifi gelir gelişirim şeklindeydi müdür de onu öneriyordu ama bir anda ne olduysa tavırları tamamen değişti istemiyor davranıyor.
Atanma konusunda evet evde çalışacağım başka bir yol görünmüyor ama ailem de özel ders öğrencisi bul diye sıkıştırıyor maddi kaygılar da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?