Ben ilköğretim matematik mezunuyum. Bir yere taşındık ve imkanlar kısıtlı. Geldiğim bu yerde de çoğu ilköğretim matematik hocası da kendini lise alanında da geliştirmiş dershane anlayışına aşina olmuş. Bende biraz alan sınavımdan ötürü de hakimiyetim olur diye dershaneye katıldım. Lise dershanesi olunca Tyt kısmından çok zor sorular da geldi. Ben şimdiye kadar sadece ortaokul öğrencilerine özel ders verdim. O yüzden lise alanında hiç geliştirmedim. Ama bulunduğum yerde işveren hocalar matematiğin lisesi ilköğretimi olmaz matematikçiysen hepsini bilmek zorundasın tarzında konuşuyorlar. Bende bir anda stajyer olarak denemek istediğim için çalışmaya vakit oluşturmakta zorlandım. Sonrasında müdürün mobbingine uğradım aslında. Bu tür durumlar özgüvenimi de zedeledi. Ama bulunduğum yerde ilk ortaokula dair hiçbir şekilde kurum yok, öğrenci de bulamıyorum. Kendimi tanıtabilmek için böyle bir yol denedim ama beni gerçekten çok kötü etkilediğini fark ettim. Gelişmeye çalışıyorum ama bu birkaç haftada telaş da olduğumdan ötürü zorlaşıyor. Yani ben merak ettim, bu şekilde ilköğretim matematik mezunu olup da lise konularında yetersiz olmak küçük düşürücü bir durum mu, mobbing uygulanmayı gerektiriyor mu, sonuçta müdür de aslında beni öyle deneyim kazanmam için stajyer olarak bünyesine almıştı. Bana ne öneriyorsunuz yazdığım şeyler hakkında?