kendimi anlayamıyorum

melike32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
9
0
34
ben bu hayatta öyle bir yanlışa düştümki hergün ağlamaktan bıktım çok güvendiğim eşim beni aldattı benim arkadaşımla beraber benim yüzüme bakarak sevgili olmuşlar ben sordukça bana her hakaretleri saydı...ben ona çok güvendim hiç beklemedim ben onun gözlerinin içne bakmaya kıyamadığım canımdan candı..Dayanamadım biran boşluğuma geldi intihara kalkıştım ççok pişmanım ben hastanede yatarken bile onunla görüşmüşler hep inkar etti hep yalanladı şimdi ise yok diyor bana güven diyor tel.fotoğrafları var ben ne yapacağım bilemedim mahvoldum ne yapacağımı bilmiyorum................

Güvenmeyip hayatınıza devam edin tabii ki, bir daha da böyle insanları da daha çabuk tanıyabilmek için kendinizi geliştirin. Hatalarımızdan ders alıp tekrarlamadıkça sorun yok.

o yanlışa düştüğüm içinmi ben kendimden bile utanıyorum evden dışarıya çıkamıyorum utancımdan

ben bu hayatta öyle bir yanlışa düştümki hergün ağlamaktan bıktım çok güvendiğim eşim beni aldattı benim arkadaşımla beraber benim yüzüme bakarak sevgili olmuşlar ben sordukça bana her hakaretleri saydı...ben ona çok güvendim hiç beklemedim ben onun gözlerinin içne bakmaya kıyamadığım canımdan candı..Dayanamadım biran boşluğuma geldi intihara kalkıştım ççok pişmanım ben hastanede yatarken bile onunla görüşmüşler hep inkar etti hep yalanladı şimdi ise yok diyor bana güven diyor tel.fotoğrafları var ben ne yapacağım bilemedim mahvoldum ne yapacağımı bilmiyorum................

Mahvolacak, ölecek bir şey yok; silkelen ve kendine gel
Şans vermeye değecek bir şey yok ortada, güvenme ve hayatını kur
Çocuğun var mı ?

2 tane çocuğum var yok artık bitti bir anlık hataydı uzatma artık diyor ama ona güvenemiyorum yüzüne bile bakmayı istemiyorum

o yanlışa düştüğüm içinmi ben kendimden bile utanıyorum evden dışarıya çıkamıyorum utancımdan
Siz değil onlar utansın Rabbime dua edin. Sakın eşinize de geri dönmeyin,bırakın ne halleri varsa görsünler.

hesap günü geldiğinde bunlar nereye kaçacak çok merak ediyorum.tövbe et intihar olayın için şerefsiz ve o...nun yaptığı hatadan sen sorumlu değilsin yanacakları günü bekle.Yukardaki seninle..
çok pişmanım bende ama bir anlık şeytana uydum bende kendimde değildim

Canım öncelikle çok üzüldüm ama sakın güvenme sakın erkekler ya allah hepsini kahretsin yol yakınken kurtul cnm hiç bişey eskisi gibi olmuycak olmaz affedersen kendine yazık etmiş olursun o şüpheyle yaşayamazsın hergün acı çekersin ve oda bi kere affettiğini görünce hatasını tekrarlar bence bu evliliğin sonu yok hala o adamı nasıl seversin onuda anlamıyorum kurtul gitsin

2 tane çocuğum var yok artık bitti bir anlık hataydı uzatma artık diyor ama ona güvenemiyorum yüzüne bile bakmayı istemiyorum
bi süre ayrı kalın, ailenşizin yanına gidin, en azından kafanızı toplar net bi karara varırsınız, aynı evde yüzünü görüp gıcık olmaktan iyidir. çocuklarınız kaç yaşında ?

şu an çok duygusal durumdasın mantıklı düşünemezsin bence
etraftan gelen seslere bir kulak kapasan da çocukları alıp güvenilir bir kişinin( annen akraban vs) yanına taşınsan
sonra da düzenli bir psikoloğa gidip şu travmatik olayı nasıl sağlıklı atlatabilirsin ona uğraşsan
bir yandan psikolog kararlarını düzgün vermene yardımcı olsa
boşanıp çalışsan kendin yeniden mutlu bir hayat kurmaya çalışsan ne güzel olacak
değerlendir olur mu dediklerimi
çok zor ama güçlü ol çocukların ve kendin için..Allah yardımcın olsun..

çok pişmanım bende ama bir anlık şeytana uydum bende kendimde değildim
böylelerini duydukça gördükçe ve hatta yaşadıkça insan evlilikten soğuyor bundan 6 ay öncesine kadar evliliğe çok pozitif bakan ben şimdi tiksiniyorum sırf bu şerefsiz ve iffetsizler yüzünden

biri 4 diğeri 5 benim eşim öyle bişeyki ddiğim dedik ne dersem yapacaksın yani bu evden çıkamam gidemem evlendim evleneli daha hiç ailemde kalmadımbilee yollamaz allahtan sabırdan başka bişey isteyemem sabır ya resulallah........

biri 4 diğeri 5 benim eşim öyle bişeyki ddiğim dedik ne dersem yapacaksın yani bu evden çıkamam gidemem evlendim evleneli daha hiç ailemde kalmadımbilee yollamaz allahtan sabırdan başka bişey isteyemem sabır ya resulallah........
gitsen ailen kabul eder mi seni ?

X