kendimi aptal gibi hissediyorum

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
8 aydir bir iliskim var omu cok seviyorum onun da beni sevdigini dusunuyorum internetten tanistik uzak sehirlerdeyiz erzurum ve ustanbul iki ayda bir gorusuyoruz ama artik dayanamiyorum iliskiyi yuruten taraf hep bendim onun icin cok fedakarlik yaptim bi gun kavga ettik gece yurttan kacip erzuruma gittim sunumum vardi ertesi gun sifir aldim arkadas grubum bans kustu 5 kisi birden oraya gittigim icin o gun arkadasima mesaj atmisti kizlarlayim demistim ama bi erkek arkadasima onu anlatiyodum bana kotu davraniyor kufur ediyo diye tel acilmis duymus kiz arkadaslarima salak hepsini duydum demis beni rezil etti instagramimda iki fitomdan biri onunla onun instagraminda fotomuz yok facesinde de bi kere koydu ailesi kizmis bu arada kavga edince faceden emgellisti beni hala oyle ben onun soyadiyla face actim ve sifrem onda var bu de eendikten sonra urfada yasiycaz diyo urfa olmazsa olmazmis ordsm geri donersin sen sana guvenmiyorum diye de bagiriyo hep fedakarlik yapan benim o hicbisey yapmiyor ve herkesten kiskaniyo surekli bana kahpe adi diyo orospu diyo biri bana laf atsa ya da instagramdan bi erkek arkadasimin fotosunu begensem napayim ayriliyim mi onu seviyorum ama beni cok uzuyo cok sinirliydim agliyodum o sekilde yazdim ainda o kadar kotu buri degil yanlis anlattim tabi biraz netten tanistik ama ortakarkadasimiz vardi ve oyle sulu yapiskan biri degil ickisi sigarasi yok bendem once de sevgilisi olmamis bana hep hediyeler alir yanima gelebilmek icin para biriktiriyo surekli bana hic para harcatmaz sadece cok kiskanc benim instagramimda virys var su an aurekli benden habersiz birileri takip ediliyo bi erkek takip edilmis ondan sinirlenip oyle kufur etti bikac gun konusmasam akli basina gur mi biz normalde iyiyiz ben aramadan arar hep hergun gunatdin mesaji atar ki gun icinde de hep konusuruz ailesi de beni hiliyo arkadaslari da

Son düzenleme:
Çocuk seni takmıyor
Başkasıda olabilir
Uzak ilişki zordur ona sen güven verirken o ne yapıyor?

8 aydir bir iliskim var omu cok seviyorum onun da beni sevdigini dusunuyorum internetten tanistik uzak sehirlerdeyiz erzurum ve ustanbul iki ayda bir girysuyoruz ama artik dayanamiyirum iliskiyi yyryten taraf hep bendim onun icin cok fedajarlik yaptim bi gun kavga ettik gece yurttan kacip erzuruma gittim sunumum vardi ertesi gun sifur aldim arkadas grubum bans kystu 5 kisi birden oraya gittigim icin o gun arkadasima mesaj atmisti kizlarlayim demistim ama bi erkek arkadasima onu anlatuyodum bana kotu davraniyoe kufur ediyo duye tel acilmus duymus kiz arkadsslarima salak hepsini duydum demis bemi rezil etti instagramimda iki fitomdan biri onunla onun instagraminda fitomuz yok facesinde de bi kere koydu ailesi kizmis bu arada kavga edunce faceden emgellisti beni hala oyle ben onun soyadiyla face actim ve sifrem onda var bu de eendikten sonra urfada yasiycaz diyo urfa olmazsa olmazmis ordsm geri donersin sen sana guvenmiyorum diye de bagiriyo hep fedakarlik yapan benim o hicbisey yapmiyor ve herkesten kiskaniyo surekli bana kahpe adi diyo irospu diyo biri bana laf atsa ya da instagramdan bi erkek arkadasimin fotosunu negensem napayim ayriliyim mi onu seviyorum ama beni cok uzuyo
offfff
şimdi bişey yazıcaktım ama sana ayıp olacak
sen aklını peynir ekmekle mi yedin?
ne diye onun soyadıyla facebook açıyosun kocan mı bu senin?
ergen hareketlerinden kurtul
bu çocuktan da
acilen.

o sana olmayacak küfürler ediyo sen de seviyorum mu diyosun.

8 aydir bir iliskim var omu cok seviyorum onun da beni sevdigini dusunuyorum internetten tanistik uzak sehirlerdeyiz erzurum ve ustanbul iki ayda bir girysuyoruz ama artik dayanamiyirum iliskiyi yyryten taraf hep bendim onun icin cok fedajarlik yaptim bi gun kavga ettik gece yurttan kacip erzuruma gittim sunumum vardi ertesi gun sifur aldim arkadas grubum bans kystu 5 kisi birden oraya gittigim icin o gun arkadasima mesaj atmisti kizlarlayim demistim ama bi erkek arkadasima onu anlatuyodum bana kotu davraniyoe kufur ediyo duye tel acilmus duymus kiz arkadsslarima salak hepsini duydum demis bemi rezil etti instagramimda iki fitomdan biri onunla onun instagraminda fitomuz yok facesinde de bi kere koydu ailesi kizmis bu arada kavga edunce faceden emgellisti beni hala oyle ben onun soyadiyla face actim ve sifrem onda var bu de eendikten sonra urfada yasiycaz diyo urfa olmazsa olmazmis ordsm geri donersin sen sana guvenmiyorum diye de bagiriyo hep fedakarlik yapan benim o hicbisey yapmiyor ve herkesten kiskaniyo surekli bana kahpe adi diyo irospu diyo biri bana laf atsa ya da instagramdan bi erkek arkadasimin fotosunu negensem napayim ayriliyim mi onu seviyorum ama beni cok uzuyo

nasıl bir türkçe bu
gerçekten anlamak için çaba gösterdim
açıkcası bu ilişki seni resmen değersizleştirmiş
kimseye gönül eğlencesi olmayın
azcık akıllı olun
kalkıp erzuruma gitmek nedir
nerde kaldı kadınlık gururu
ne kadar değer görüyorsan o kadar hatta biraz daha az göstermektir '' kadının ağırlığı''
kendini düşürdüğün duruma üzüldüm

Valla bazen müstehak diyesim geliyor.

Ne buldumcuk hallerdesiniz yahu????

daha 2 günde onun soyadıyla face hesabı açmak nedir?? ben evlendiğimde bile kızlık soyadımı söylerdim..

kaba tabir olacak ama sen adamın şeyinde değilsin kendini rezil ediyorsun ...O kadar yol gittin değdi mi? ya başına birşey gelseydi?
hem sunumunu bırak arkadaşlarını yüzüstü bırak güvenlerini kaybet hem de derslerinden kal.

Çok mantıklı.

yürek mi yedin?:KK14::KK14::KK14::KK14:

Asil o.lugu sana o. diyen herifin pesine kostugunda yaparsin.

ahh ahh inşan bazen ne kadar kör olabiliyor... zamanında yaşayıp tecrübe ettiğim olaylar. acilen kurtul yıllar sonra hatırlayıp ne kadar saçma sapan şeyler olduğunu anlıycaksın. önce kendine değer ver. 8 aylık bi ilişki ve sözlü şiddet var, psikolojik şiddet var.. seni takmıyor ne diye çekiyosun ?
insanlar bu nedenlerle yıllardır süren evliliklerini bitiriyor. gençliğine ve üniversite yıllarına yazık.

bunca şeyin olmasına nasıl izin verdin kardeşim çok mu sevdin de gözün kötü olanları görmedi acaba?? o_O

bu adam sana iyi gelmiyor besbelli... ne yapacağını sen bizden daha iyi biliyorsun bence :KK51:

Ya bu genç kızlar neden bu kadar düşürüyorsunuz kendinizi? Kendine saygın yok mu hiç senin? Bu adama mı layık görüyorsun kendini anlamıyorum. Bir de onun soyadıyla facebook hesabı açmış.... Sanal dünyadan bir kurtul önce ve 2 ayda bir görüştüğün sana küfür eden, saygı duymayan zerre ilgilenmeyen bir adamla şimdiden evlenme hayalleri kurmaktan vazgeç. Kendine değer ver, okuluna odaklan. Baksana sunumlarından sıfır almalar başlamış. Sen yarın bir gün okulunu bırakırsan ya da bu kafayla devam edip okul biter bitmez böyle bir tiple evlenirsen burdan dayak haberlerini de, of bu şehirde çok bunaldım kimseyi tanımıyorum ailemi görmeme eşim izin vermiyor, kaynanamla aynı evdeyiz herşeyime karışıyor vs vs konularını da çok okuruz gibime geliyor. Bi silkin kendine gel ya...

Cidden bazen katil olasım geliyor.Her yere böyle büyük harflerle yazasım var:ŞU SOSYAL MEDYADAN İLİŞKİ DURUMU ANALİZİ YAPMAYIN!!!
Yok kavga ettikte,beni engelledi de!!!Arkadaşım sizin ilişkinizin zaten adam gibi olsa sosyal medya hareketleri üzerinden konuşulmaz,mesajlaşarak ve konuşarak anlaşılır.
Üzgünüm ama siz hakediyorsunuz.İki günde isminin önüne soyadı ekleyip niye kendinizi küçük düşürüyorsunuz?Onu da geçtim size küfreden biriyle hala niye ayrılayım mı diye soruyorsunuz?Niye size saygısı olmayan bir insanın hala nesini seviyorsunuz?

önce bir nasıl yazılır öğren,bir de sorumluluk sahibi olmayı öğren
grup çalışmasında böyle yapan biri olsa sinirden deliye dönerdim
sonra da bu çocuktan kurtul..
çocuk da kendi kafasına göre oynatabileceği birisini bulsun bu nedir :KK35:

Boyle bir insanla nasil hayatini devam ettirmeyi düşünüyorsun, sana sevgiliyken demedigi laflar kalmamis sonrasini hic düşünemiyorum. Kendini bukadar mi değersiz goruyorsun. Seni sevse zaten ayrılmayi aklina sokmazdi. Bence bir an once sende ondan vazgec.

Back
X