8 aydir bir iliskim var omu cok seviyorum onun da beni sevdigini dusunuyorum internetten tanistik uzak sehirlerdeyiz erzurum ve ustanbul iki ayda bir gorusuyoruz ama artik dayanamiyorum iliskiyi yuruten taraf hep bendim onun icin cok fedakarlik yaptim bi gun kavga ettik gece yurttan kacip erzuruma gittim sunumum vardi ertesi gun sifir aldim arkadas grubum bans kustu 5 kisi birden oraya gittigim icin o gun arkadasima mesaj atmisti kizlarlayim demistim ama bi erkek arkadasima onu anlatiyodum bana kotu davraniyor kufur ediyo diye tel acilmis duymus kiz arkadaslarima salak hepsini duydum demis beni rezil etti instagramimda iki fitomdan biri onunla onun instagraminda fotomuz yok facesinde de bi kere koydu ailesi kizmis bu arada kavga edince faceden emgellisti beni hala oyle ben onun soyadiyla face actim ve sifrem onda var bu de eendikten sonra urfada yasiycaz diyo urfa olmazsa olmazmis ordsm geri donersin sen sana guvenmiyorum diye de bagiriyo hep fedakarlik yapan benim o hicbisey yapmiyor ve herkesten kiskaniyo surekli bana kahpe adi diyo orospu diyo biri bana laf atsa ya da instagramdan bi erkek arkadasimin fotosunu begensem napayim ayriliyim mi onu seviyorum ama beni cok uzuyo cok sinirliydim agliyodum o sekilde yazdim ainda o kadar kotu buri degil yanlis anlattim tabi biraz netten tanistik ama ortakarkadasimiz vardi ve oyle sulu yapiskan biri degil ickisi sigarasi yok bendem once de sevgilisi olmamis bana hep hediyeler alir yanima gelebilmek icin para biriktiriyo surekli bana hic para harcatmaz sadece cok kiskanc benim instagramimda virys var su an aurekli benden habersiz birileri takip ediliyo bi erkek takip edilmis ondan sinirlenip oyle kufur etti bikac gun konusmasam akli basina gur mi biz normalde iyiyiz ben aramadan arar hep hergun gunatdin mesaji atar ki gun icinde de hep konusuruz ailesi de beni hiliyo arkadaslari da