kendimi aptal gibi hissediyorum

Ya Allah aşkına cidden illallah getiriyorsunuz senelerdir aynı sorun, yapacağınız tek şey dilimizi doğru kullanmak. Bu nasıl bir anlatım yahu, üniversiteye nasıl girebildiniz siz?
Gerçi soruyorum ama her defasında aynı cevap oluyor "çok üzgünüm, idare edin ne yazdığımı bile bilmiyorum".

Allahım şu kızlarımıza akıl fikir ver. Ya sözde eğitimli bir nesil yetistirelim diyoruz, ama böyle konuları görünce umudum kırılıyor. Bir kendinize değer verin, ayaklarınız üstünde durun ki saygıyı hakedin. Kendinizi düşünüyorsanız anne babanıza da mı acımıyorsunuz?

Böyle bir mongolu cok aradın mı nasıl kendine hakaret ettirisin ya .Kalite seviye sıfır bide urfaya gidecen bence parmak oynatmaya değmicek biri adam hayatında ne görmüş ki sana ne yaşattsın yürek yorma bence salla;)

Hicbisey anlamadim. Ama aklinin basina gelmesi icin su yorumu yapabilirim; hic bir erkek sevdigi kadina bak 'sevdigi' diyorum kahpe o..pu lafini soylemez. Soyluyosa sevmiyodur, kopek gibi goruyodur o kizi. Tasmayi gecirmis dolastiriyo olay bu. Sen hala bu adami sevebiliyo musun? Ben erkek arkadasimin bana sakasina bile olsa salak demesine bile kizarim. Sen o sozleri sindirebiliyo musun. Gurursuz musun sen?

ya bu küfürleri eden adamdan koca mı yapcan kendine? herhalde evleneyim ya da ilişkime devam edeyim de bana daha çok küfür etsin hatta dövsün beni falan diye düşünüyosun. Başka ne sebebi olablir

Sana orospu demiş adamı mı seviyorsun? Kendini bu kadar aşağatabilen bir kadına kimse değer vermez. Soyadıyla face açmışsın, niye kendini onun nüfusuna yazdırma gereği duyuyorsun. Böyle bu kadar çok iğrençliğin içinde sevmek mide gerektirir kusura bakma. Bence silkin ve kendine gel.

8 aydir bir iliskim var omu cok seviyorum onun da beni sevdigini dusunuyorum internetten tanistik uzak sehirlerdeyiz erzurum ve ustanbul iki ayda bir gorusuyoruz ama artik dayanamiyorum iliskiyi yuruten taraf hep bendim onun icin cok fedakarlik yaptim bi gun kavga ettik gece yurttan kacip erzuruma gittim sunumum vardi ertesi gun sifir aldim arkadas grubum bans kustu 5 kisi birden oraya gittigim icin o gun arkadasima mesaj atmisti kizlarlayim demistim ama bi erkek arkadasima onu anlatiyodum bana kotu davraniyor kufur ediyo diye tel acilmis duymus kiz arkadaslarima salak hepsini duydum demis beni rezil etti instagramimda iki fitomdan biri onunla onun instagraminda fotomuz yok facesinde de bi kere koydu ailesi kizmis bu arada kavga edince faceden emgellisti beni hala oyle ben onun soyadiyla face actim ve sifrem onda var bu de eendikten sonra urfada yasiycaz diyo urfa olmazsa olmazmis ordsm geri donersin sen sana guvenmiyorum diye de bagiriyo hep fedakarlik yapan benim o hicbisey yapmiyor ve herkesten kiskaniyo surekli bana kahpe adi diyo orospu diyo biri bana laf atsa ya da instagramdan bi erkek arkadasimin fotosunu begensem napayim ayriliyim mi onu seviyorum ama beni cok uzuyo cok sinirliydim agliyodum o sekilde yazdim ainda o kadar kotu buri degil yanlis anlattim tabi biraz netten tanistik ama ortakarkadasimiz vardi ve oyle sulu yapiskan biri degil ickisi sigarasi yok bendem once de sevgilisi olmamis bana hep hediyeler alir yanima gelebilmek icin para biriktiriyo surekli bana hic para harcatmaz sadece cok kiskanc benim instagramimda virys var su an aurekli benden habersiz birileri takip ediliyo bi erkek takip edilmis ondan sinirlenip oyle kufur etti bikac gun konusmasam akli basina gur mi biz normalde iyiyiz ben aramadan arar hep hergun gunatdin mesaji atar ki gun icinde de hep konusuruz ailesi de beni hiliyo arkadaslari da
okuyamadım. Siz üniversiteye gidene kadar noktalama işaretlerinden haberiniz olmadı mı hiç?

Sana orospu demiş adamı mı seviyorsun? Kendini bu kadar aşağatabilen bir kadına kimse değer vermez. Soyadıyla face açmışsın, niye kendini onun nüfusuna yazdırma gereği duyuyorsun. Böyle bu kadar çok iğrençliğin içinde sevmek mide gerektirir kusura bakma. Bence silkin ve kendine gel.

Cocuk o...u dese yine iyimis irospu demis.

Olayın özeti "bana hiç para harcatmaz." cümlesi ise (ben öyle anladım) kendinizi aptal gibi hissetmenize gerek yok. Sizin alışveriş de bu şekilmiş. Bir kaç gün konuşmazsanız onun aklı başına gelir mi bilemiyorum tabi. Ortada daha büyük sorun var, sizi bilen ailesi ve arkadaşları kahpe&adi&vs. kısımlarını da biliyorlar mı? Yoksa bu mikemmel tatlı dilli insanın ağzından çıkanları sadece bizimle mi paylaşıyorsunuz?

Yapacak bi'sey yok sen ille de boynuma yular bagla dersen boyle yasamaya mahkum olursun. Oyuzden ya cekersin ya gidersin. Uzuluyorum senin gibi kizlara bi'de sonunda sinirle yazdim demissin. Sanki sinirle yazdin da yalan seyler yazdin adam onlari yapti mi yapti, dedi mi dedi. Sen kendini rezil etmeye devam et arkadaslarin yine iyi ben olsam kendo hayati demem senin gibi bi'kizla arkadas bile kalmam kafa yapin bi'acayip.

Bu zamanda böyle delikanlı adam bulmussun bi de ayrilayim mi diye soruyorsun. Kaçar mi böylesi bi an önce okulu bırak evlenin kayinvalidenle yaşarsin, kocanın ayaklarını yikarsin, yemeğini utusunu yaparsın arada bir dayak da atar belki ama o da tuzu biberi çok mutlu olacaksınız eminim. Arkadaşların seni kiskandiklari için kusmusler kimseyi umursama mutluluğuna bak sen.

beynim durdu yarida birakmamak icin kendmle mucadele ettm resmen..sana orospu demis.yani bundan daha agir bsey olabilirmi?.senn dusundugun gibi seni sevse sana bu kelimeyi kullanirmi sence?onun soyadiyla face acmak nedir?.kocanmi bu senin..cok yuz vermissn hayatinn merkezi yapmissin o da iyice asmis kendini.kavga ettn diye erzuruma gitmek ne?senn geleceginden dahami onemli sevgilin?daha hala cok seviyrm diyosun..devam et canim..ayrilmaz canim senden hatta evlenirde.cunku sen o kdr hakareti yutup adami hala poh pohlamaya devam ediyosun..o zamanda kocamdan dayak yedim diye konu acarsin.at gozluguyle bakma dusun tasin senden aldiklarini sana ettigi hakretleri ve ayril.tek yapman gereken bu.

Back
X