Kendimi aptal gibi hissediyorum

14 yıllık evliyim daha kaynanamın evinde temizliği bırak yemek yapmışlığım yok.. sofraya bulaşığa yardım ederim o kadar..
bu kadar kendinizi paralamanın ne anlamı var ki..

14 yıllık evliyim daha kaynanamın evinde temizliği bırak yemek yapmışlığım yok.. sofraya bulaşığa yardım ederim o kadar..
bu kadar kendinizi paralamanın ne anlamı var ki..
Bana geldiginde yaptığım yetmezmis gibi ona geldigimdede yaparim kadin guzel bisey yapamaz kendiside bilir bunu hele misafir gelce zambn hepsini ben yaparm.kvniz bisey demezmu peki.size demese bile eşinize

Bana geldiginde yaptığım yetmezmis gibi ona geldigimdede yaparim kadin guzel bisey yapamaz kendiside bilir bunu hele misafir gelce zambn hepsini ben yaparm.kvniz bisey demezmu peki.size demese bile eşinize

yok demez..
bana geldiğinde bende yaparım tabi.. misafir sonuç olarak ama ona gittiğimde de ben misafirim..

hata sende yapma... hora geçsin geçmesin, kaynananın evini temizlemek falan senin görevin değil mesela, her türlü görevimi yaparım demişsinde...
hem bu kadar kaynananın işine gücüne koşuyorsun hem görümcemin elinden iş gelmez diyosun, elinden iş gelmek zorunda değil, o bile annesi için bu kadar çalışmıyormuş, sen niye kendini bu kadar parçalıyorsun ki...
bence aranıza bi resmiyet bi mesafe koymanın zamanı gelmişte geçiyor

Bak canim ben sekiz yillik evliyim.ben ne yasadim nasil davrandim anlatayim sana.evliligimin ilk yili ilk bayram daha,esimin ailesi koyde yasiyolar arifeden gidecegiz koye.esim dedi ki,"gelinler olarak soyle guzelce bir bayram temizligi yaparsiniz."ben de dedim "kusura bakma benim gorevim degil ben annemin evinde de yapmadim ve temizlik yapmayi sevmiyorum.ihtiyacim olunca kadin cagiririm senin annen icin de yapacak halim yok"yapmadim tabi.sonra ki bayram yine temizlik mevzusu cikti ben yine yapmadim bu kez donunce esimi arayip agladi soyledi sikayet etti.boyle boyle esim de ailesi de yapmayacagimi kabullenmek zorunda kaldilar.ha benim esim hic bir zaman illa yapacaksin mecbursun falan gibi seyler soylemedi.ama ben en bastan tavrimi koydum ben buyum diye.onlarin da elbette kafalari gelin her isi yapmali kafasiydi.simdi hic oyle bi beklentileri yok.yoruldum diye sikayet mi ediyo diyorum kadin cagiralim neden yapiyosun.hali yikadim soyleyim boyleyim mi diyo yazik degil mi canina yikamacilar 3 liradan yikiyo ugrastigin degil.gibi gibi.sen de bu sekilde yavas yavas alistir.eskiden yapiyodum ama artik yoruluyorum hem cocuk var onunla da ilgilenmem lazim yapamiycam falan diyerek yavas yavas mesafeni koy.allah yardimcin olsun.

Bayramlardan birini ailenizle geçirmekle başlayın işe. Yazık değil mi sizin annenize babanıza. Onlar istemez mi çocukları bayram günü ellerini öpsün. 8 senede 1 kere gitmek olur mu hiç. Siz bunu böyle yapmassanız size ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi yapmaları da gayet normal olur.

ay bi de karın temizliğimi yapmadı diye arayıp ağladı mı pes valla yüzsüzlüğün böylesi...

Sagol cnm.evet haklısın.sirf bunlardan uzaklaşmak için başka şehre yerlestim.Allah tn cok görmüyorum.gordugumdede zoruma giden coksey oluyo malesef

Esim her bayramin ilk gunu mutlaka burda olmak zorundaymis babasindan sonra o geliyormuş.senelerdr anlatamadim ona

3 senelik evliyim eşimin tarafına gittiğimizde bi kaç kere bulaşık yıkamışlığım var o kadar tabii kalkar çaydı meyvaydı servisi yaparım onun dışında dip köşe temizlik hiç yapmadım eşimde asla demez anneme yardım et diye kaç kere dip temizliğe denk geldik biz çıktık gezdik eşimle biraz eşte de bitiyor sanırım hoş bende laf söyletmem o ayrı şuan hamileyim geçen bi boş bulunup herkesin gelini yardım ediyor ben tek uğraşıyorum falan dedi bende dedim kusura bakma anne ben hamile kaldığımdan beri kendi evimde iş yapmıyorum kadın alıyorum gelipte senin evini temizleyemem bide dedim sustu ezdirme sende kendini bence böyle kadir kıymet bilmezler sonra

Bundan sonra görümcem ne kadar buraya gelirse ben de annemlere o kadar gitcem deyin. Bayramın ilk günü o burdaysa ben de annemlerde olcam deyin, o sizin kızınızda ben ağaçta mı yetiştim deyin. Ama bunları demeden önce, ben bayramı annemlerde geçirmek istiyorum özledim onları çok deyin. Görümcem evlendiğinden beri burda ben hep yanlış düşünüp onları ihmal etmişim deyin.

Kaynanan mı çağırıyor temizliğe, sen mi gidip ben temizliğe geldim diyorsun, nasıl yapıyorsunuz ?

Yaa sen niye kendini eziyosun ki isini gucunu niye sen yapiyosun ben anlam veremiyorum dunyanin lafini suratini yiyipte yine peslerinde kosanlari otur evinde git annene .. esin de madem sikilmis bu muhabbetlerden bi araya getirmesin sizi..

Kaynanan mı çağırıyor temizliğe, sen mi gidip ben temizliğe geldim diyorsun, nasıl yapıyorsunuz ?
Biz bayramdan bikac gun once geliyoruz zaten.oda.temizlik yaparken ben oturamiuorum.1saattir utu ortada duruyo.bikac gömlek utuledi yoruldu güya yatti.esimgl disardyaydi onlarin gelmesini bekledi simdi utu ortada herks içerde oturuyo napiym Allah aşkına ya

Rabbim sabredenle beraberdir ...
Insan yasattigini yasamadan ölmuyor malesef ,insallah kayinvaliden farkina varir yaptigi vicdansizligin,merhametsizligin...bana kv dem gebersin demişti ve senin gibi herseye susmuştum rabbim yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…