- 14 Eylül 2015
- 865
- 261
- 33
- Konu Sahibi elif ece 007
-
Gelde anlat ışte anlamiyo.annesini çok iyi taniyo bana herzamn diyo Allah razı olsun sen yapiyosun ediyosun diye.bu yastan sonra ona ne ogretiyim diyo cikiyo ışteBöyle olmaz diyen biri esin olmalı
Esin onlara izin verdikçe sen ne yapsan ne soylesen fayda etmez
Bana geldiginde yaptığım yetmezmis gibi ona geldigimdede yaparim kadin guzel bisey yapamaz kendiside bilir bunu hele misafir gelce zambn hepsini ben yaparm.kvniz bisey demezmu peki.size demese bile eşinize14 yıllık evliyim daha kaynanamın evinde temizliği bırak yemek yapmışlığım yok.. sofraya bulaşığa yardım ederim o kadar..
bu kadar kendinizi paralamanın ne anlamı var ki..
Bana geldiginde yaptığım yetmezmis gibi ona geldigimdede yaparim kadin guzel bisey yapamaz kendiside bilir bunu hele misafir gelce zambn hepsini ben yaparm.kvniz bisey demezmu peki.size demese bile eşinize
Benimki sikayetlenmeyi huy edinmiş yemin edrim memnuniyetsiz suan etrafimda dolanip duruyo
Arkadaşlar gerçekten bazen ne düşüneceğimi bilmiyorum.sevgili kaynanam hicbir bayramı bizsiz geçirmek istemez ben hertürlü temizligini yaparim kac gun öncesinden evinde bulunurum.8senedir hiç hora geçmedi.herseye laf sokar ailemden kimin başını görse şikayet eder.Allah ima şükürler olsunki elimden her iş gelir hertürlü görevimi yaparım.2hafta once gorumcem evlendi.2haftada kac kere geldi bilmiyorum.bayramın ilkgunu bile kurbani burda gecircek.kocasi herseye tamm diyo acaba diyrum ben eşime neden yaptiramiyorm.ailem uzakta ilk defa bu bayram gitcez.onu da 3.gun gidelim diyo.ben kirk yilda bi giderim kaynanam herturlu laf sokar.kizlari kendinden cikmiyo.bu dunyanin obur tarafini hic dusunmuyo heralde.ama yinede ben iyi olmuyorum.dun gorumcemin yapragini satdim yarin etini hazırlar eline veririz malum kendisi hicbisey beceremiyo.ben kaynanamin karşısinda hic konusmadim o derse sustum yinede bisey yokmus gibi her işine kostum halada öyle.bilmiyorum böyle olmamam mi gerek.gercekten üzülüyorum eşime soyledigim zaman ya cvp vermiyo verdigindede bu konulardan sıkıldım diyo.eşim beni seviyo biliyrm bunu hep dile getirir.acaba onun ustune cokmu gidiyorm.ama büyük bi haksızlığın içinde olduğumu da biliyorum
Syan ben hicbisey yapmiyorum kendisi iş yapiyo güyaboşver duyma görme anlamamazlıktan gel..
Bak canim ben sekiz yillik evliyim.ben ne yasadim nasil davrandim anlatayim sana.evliligimin ilk yili ilk bayram daha,esimin ailesi koyde yasiyolar arifeden gidecegiz koye.esim dedi ki,"gelinler olarak soyle guzelce bir bayram temizligi yaparsiniz."ben de dedim "kusura bakma benim gorevim degil ben annemin evinde de yapmadim ve temizlik yapmayi sevmiyorum.ihtiyacim olunca kadin cagiririm senin annen icin de yapacak halim yok"yapmadim tabi.sonra ki bayram yine temizlik mevzusu cikti ben yine yapmadim bu kez donunce esimi arayip agladi soyledi sikayet etti.boyle boyle esim de ailesi de yapmayacagimi kabullenmek zorunda kaldilar.ha benim esim hic bir zaman illa yapacaksin mecbursun falan gibi seyler soylemedi.ama ben en bastan tavrimi koydum ben buyum diye.onlarin da elbette kafalari gelin her isi yapmali kafasiydi.simdi hic oyle bi beklentileri yok.yoruldum diye sikayet mi ediyo diyorum kadin cagiralim neden yapiyosun.hali yikadim soyleyim boyleyim mi diyo yazik degil mi canina yikamacilar 3 liradan yikiyo ugrastigin degil.gibi gibi.sen de bu sekilde yavas yavas alistir.eskiden yapiyodum ama artik yoruluyorum hem cocuk var onunla da ilgilenmem lazim yapamiycam falan diyerek yavas yavas mesafeni koy.allah yardimcin olsun.Bana geldiginde yaptığım yetmezmis gibi ona geldigimdede yaparim kadin guzel bisey yapamaz kendiside bilir bunu hele misafir gelce zambn hepsini ben yaparm.kvniz bisey demezmu peki.size demese bile eşinize
Bak canim ben sekiz yillik evliyim.ben ne yasadim nasil davrandim anlatayim sana.evliligimin ilk yili ilk bayram daha,esimin ailesi koyde yasiyolar arifeden gidecegiz koye.esim dedi ki,"gelinler olarak soyle guzelce bir bayram temizligi yaparsiniz."ben de dedim "kusura bakma benim gorevim degil ben annemin evinde de yapmadim ve temizlik yapmayi sevmiyorum.ihtiyacim olunca kadin cagiririm senin annen icin de yapacak halim yok"yapmadim tabi.sonra ki bayram yine temizlik mevzusu cikti ben yine yapmadim bu kez donunce esimi arayip agladi soyledi sikayet etti.boyle boyle esim de ailesi de yapmayacagimi kabullenmek zorunda kaldilar.ha benim esim hic bir zaman illa yapacaksin mecbursun falan gibi seyler soylemedi.ama ben en bastan tavrimi koydum ben buyum diye.onlarin da elbette kafalari gelin her isi yapmali kafasiydi.simdi hic oyle bi beklentileri yok.yoruldum diye sikayet mi ediyo diyorum kadin cagiralim neden yapiyosun.hali yikadim soyleyim boyleyim mi diyo yazik degil mi canina yikamacilar 3 liradan yikiyo ugrastigin degil.gibi gibi.sen de bu sekilde yavas yavas alistir.eskiden yapiyodum ama artik yoruluyorum hem cocuk var onunla da ilgilenmem lazim yapamiycam falan diyerek yavas yavas mesafeni koy.allah yardimcin olsun.
Sagol cnm.evet haklısın.sirf bunlardan uzaklaşmak için başka şehre yerlestim.Allah tn cok görmüyorum.gordugumdede zoruma giden coksey oluyo malesefBak canim ben sekiz yillik evliyim.ben ne yasadim nasil davrandim anlatayim sana.evliligimin ilk yili ilk bayram daha,esimin ailesi koyde yasiyolar arifeden gidecegiz koye.esim dedi ki,"gelinler olarak soyle guzelce bir bayram temizligi yaparsiniz."ben de dedim "kusura bakma benim gorevim degil ben annemin evinde de yapmadim ve temizlik yapmayi sevmiyorum.ihtiyacim olunca kadin cagiririm senin annen icin de yapacak halim yok"yapmadim tabi.sonra ki bayram yine temizlik mevzusu cikti ben yine yapmadim bu kez donunce esimi arayip agladi soyledi sikayet etti.boyle boyle esim de ailesi de yapmayacagimi kabullenmek zorunda kaldilar.ha benim esim hic bir zaman illa yapacaksin mecbursun falan gibi seyler soylemedi.ama ben en bastan tavrimi koydum ben buyum diye.onlarin da elbette kafalari gelin her isi yapmali kafasiydi.simdi hic oyle bi beklentileri yok.yoruldum diye sikayet mi ediyo diyorum kadin cagiralim neden yapiyosun.hali yikadim soyleyim boyleyim mi diyo yazik degil mi canina yikamacilar 3 liradan yikiyo ugrastigin degil.gibi gibi.sen de bu sekilde yavas yavas alistir.eskiden yapiyodum ama artik yoruluyorum hem cocuk var onunla da ilgilenmem lazim yapamiycam falan diyerek yavas yavas mesafeni koy.allah yardimcin olsun.
Esim her bayramin ilk gunu mutlaka burda olmak zorundaymis babasindan sonra o geliyormuş.senelerdr anlatamadim onaBayramlardan birini ailenizle geçirmekle başlayın işe. Yazık değil mi sizin annenize babanıza. Onlar istemez mi çocukları bayram günü ellerini öpsün. 8 senede 1 kere gitmek olur mu hiç. Siz bunu böyle yapmassanız size ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi yapmaları da gayet normal olur.
Biz bayramdan bikac gun once geliyoruz zaten.oda.temizlik yaparken ben oturamiuorum.1saattir utu ortada duruyo.bikac gömlek utuledi yoruldu güya yatti.esimgl disardyaydi onlarin gelmesini bekledi simdi utu ortada herks içerde oturuyo napiym Allah aşkına yaKaynanan mı çağırıyor temizliğe, sen mi gidip ben temizliğe geldim diyorsun, nasıl yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?