- 14 Eylül 2015
- 865
- 261
- 33
- Konu Sahibi elif ece 007
-
Bi bilsem yapamiyorm iste.hala herseyde geliyorum kapılarına.Allah için yapirm diyrm kendi kendimi kandiriyrm isteYaa sen niye kendini eziyosun ki isini gucunu niye sen yapiyosun ben anlam veremiyorum dunyanin lafini suratini yiyipte yine peslerinde kosanlari otur evinde git annene .. esin de madem sikilmis bu muhabbetlerden bi araya getirmesin sizi..
Bende onu görmek istyrm canm.Rabbim yaşadıklarımı onlara yasatmadn oldurmesin diyrm.Rabbim sabredenle beraberdir ...
Insan yasattigini yasamadan ölmuyor malesef ,insallah kayinvaliden farkina varir yaptigi vicdansizligin,merhametsizligin...bana kv dem gebersin demişti ve senin gibi herseye susmuştum rabbim yardimcin olsun
1- Kv çok taviz vermişsin sustukça tepene çıkmışArkadaşlar gerçekten bazen ne düşüneceğimi bilmiyorum.sevgili kaynanam hicbir bayramı bizsiz geçirmek istemez ben hertürlü temizligini yaparim kac gun öncesinden evinde bulunurum.8senedir hiç hora geçmedi.herseye laf sokar ailemden kimin başını görse şikayet eder.Allah ima şükürler olsunki elimden her iş gelir hertürlü görevimi yaparım.2hafta once gorumcem evlendi.2haftada kac kere geldi bilmiyorum.bayramın ilkgunu bile kurbani burda gecircek.kocasi herseye tamm diyo acaba diyrum ben eşime neden yaptiramiyorm.ailem uzakta ilk defa bu bayram gitcez.onu da 3.gun gidelim diyo.ben kirk yilda bi giderim kaynanam herturlu laf sokar.kizlari kendinden cikmiyo.bu dunyanin obur tarafini hic dusunmuyo heralde.ama yinede ben iyi olmuyorum.dun gorumcemin yapragini satdim yarin etini hazırlar eline veririz malum kendisi hicbisey beceremiyo.ben kaynanamin karşısinda hic konusmadim o derse sustum yinede bisey yokmus gibi her işine kostum halada öyle.bilmiyorum böyle olmamam mi gerek.gercekten üzülüyorum eşime soyledigim zaman ya cvp vermiyo verdigindede bu konulardan sıkıldım diyo.eşim beni seviyo biliyrm bunu hep dile getirir.acaba onun ustune cokmu gidiyorm.ama büyük bi haksızlığın içinde olduğumu da biliyorum
Sana direk gel iş yap diyen kimse yok sanirim e bayram temizligi yapmasida normal, asil sorun sizin bayram oncesi evlerine gitmeniz. Ben de ortada utu gorsem duramam kalkar yaparim. Sorun tamamen siz de. Kiymet bilmiyorlarsa yapmayin, erkenden gitmeyin.Biz bayramdan bikac gun once geliyoruz zaten.oda.temizlik yaparken ben oturamiuorum.1saattir utu ortada duruyo.bikac gömlek utuledi yoruldu güya yatti.esimgl disardyaydi onlarin gelmesini bekledi simdi utu ortada herks içerde oturuyo napiym Allah aşkına ya
Ne mi yapacaksin cok basit! Onlarin yaptiginin aynisini.onlari kendi silahlariyla vuracaksin.yani yuzsuz ve piskin olarak.misal bak benim gorumce vardir bi tane kayinvalidenin akil hocasi.hersey onun basinin altindan cikar.koye gitmisiz bayram diye sanki karsisinda cocuk var ya, "yarin saat sekizde herkes kalkacak temizlik var" benim de emri vaki en uyuz oldugum seydir ki yapacagim varsa da yapmam.elimi hic biseye surmedim tabi ki de :)yattim yuvarlandim telefon oynadim cocukla ugrastim falan.delirdi tabi bu.dedi ki "ben isten kacmam gulum kimileri temizlik yapar kimileri de tembel hayvan gibi yatar "napim simdi oturup aglayayim mi hayvan dedi diye.bi sey desem kavga cikacak bayram zehir olacak esim de mutsuz olacak.yuzsuzluge vurdurdum ben de " yaa aynen oyle ablacim cok haklisin valla neler var " falan gibi seyler soyledim iyice cildirdirmistir muhtemelen.sen de umursamaz ol biraz gordugunu gormezden gel her seyi yapayim diye ugrasma.yardim etmek baska gorev bilip her seyi yuklenmek baska.Biz bayramdan bikac gun once geliyoruz zaten.oda.temizlik yaparken ben oturamiuorum.1saattir utu ortada duruyo.bikac gömlek utuledi yoruldu güya yatti.esimgl disardyaydi onlarin gelmesini bekledi simdi utu ortada herks içerde oturuyo napiym Allah aşkına ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?