kendimi aptal yerine konulmuş hissediyorum

cevap verme canım. yoklarlar öle, sırf kendilerini tatmin etmek için.

cevap vermedim canım vermeyide hiç düşünmüyorum..
acımı içimde yaşarım ve onu eninde sonunda unuturum hayatımın sonu değilya

beni ağlatmaya hiç hakkı yoktu..
ben onu çok sevdim çünküsenağlama

o kişilikteki çocuk müslüman olsa bile senin onunla görüşmeye devam etmem ya da evlenmen bu dünyada hayatının en büyük hatası olurdu.
zaten bu çocuk budist bu durumda evlenmen ise hem dünyan hem ahiretin gider güzelim.
anladığım kadarıyla sapkın bir çocuk.sadece cinsellik olarak değil diğer huylarıda bunu gösteriyor.ailesi müslüman ve bu çocuk budistse çok büyük psikolojik problemleri var demektir.
din öyle bir şeydir ki,eğer nerede olduğunu bilemiyorsa içinde fırtınalar kopuyor demektir.bu fırtınayı dışarı vurduğu zaman ise ilk önce zarar görecek olanlar kendine yakın hissettikleridir.

hristiyan alemine bakın, bunlar hristiyanlıktan uzaklaştıkça sapkın kişilikleri de ortaya çıkmaya başlıyor.önce budizm sonra satanizm vuruyor onları ve bu uğurda çok canlar gidiyor.inanılmaz işgenceye maruz bırakıyorlar çevrelerini.

senin için çok kötü tecrübe olmuş.
bu çocuktan sana asla fayda gelmez.çok büyük zaraları da beraberinde sana bırakır.

yerinde olsam aslaa görüşmem.onun için hayır dua etmekten başka senin yapabileceğin birşey yok.
seviyorum diyorsun ama o sevgin kimden kaynaklanıyor.senden mi,yoksa başka birşeyden mi?burayı iyi bulabilirsen ondan uzaklaşırsın.
canım kaç günlük dünyada yaşıyoruz,hepimiz öleceğiz,gideceğimiz yer belli değil.
hem burada hem ahirette rahat etmek istiyorsan adımlarımızı ona göre atmalıyız.

babası bu küçükken vefat etmiş..
3 kardeşler en büyükleri bu.. kız kardeşi evli diğer kardeşide çalışıyomuş

buda mühendis 31 yaşında ailesi doğuda yaşıyo
bununda istanbula tayini çıkmış burda çalışıyo

anneside bunun dinindendi ilk önceleri..ama beni tanıyınca müslüman olmaya karar verdi ve annesi müslüman oldu...

bu da bana ben seninle ciddi düşünüyorum seninle evleneceğim müslüman olacağım dedi ..babanla tanışmayı çok istiyorum falan dedi..

müslüman olursan babamla tanıştırırım dedim.. çünkü ben seni babamla tanıştırırsam evleneceğim kişi diye seni tanıtırım dedim..sende müslüman olmazsan evlenmemiz imkansız dedim..bu durumda ben kendimi babama karşı mahçup hissederim dedim..

saol ablacığım güzel yorumların için...
müslüman olsa bile bundan adam olmaz..

dün nasılsın diye mail gönderiyo..
canı sıkıldı uğraşacak kız bulamadı ben geldim aklına
canı cehenneme...

o benim sevgimi hakketmiyorsenağlama

bugün özel numarayla biri aradı 3 kez
üçüncü aradığında baktım efendim dedim hemen kapattı..

ben bu erkekleri anlamıyorum

beni bırakma diye yalvarmamımı bekliyodu acaba

çooookkk beklerrrrrrrr

bugün özel numarayla biri aradı 3 kez
üçüncü aradığında baktım efendim dedim hemen kapattı..

ben bu erkekleri anlamıyorum

beni bırakma diye yalvarmamımı bekliyodu acaba

çooookkk beklerrrrrrrr

senin üzülmeni sağlamaya çalışıyo böylece kendini değerli hissedecek....

yaşadıklarını ders,tecrübe olarak goruceksin..maalesef başka çaren yok..hak etmez göz yaslarını..
yalniz bir insanın dinine karışman hoş değil bence..bgn sevdiğim adam bana dinini değiştir dese araştırmadan,okumadan,düşünmeden asla değiştirmem..sırf o değiştir dedi diye değiştirmem,hatta bu teklifle geldigi için ayrılırım..keske bastan baslamasaydin bu iliskiye madem dini senin için problemse..neyse dediğim gibi bunları tecrübe olarak alicaksin artık,adımlarını ona göre aticaksin..
mutluluklar..

budizme inanan bi insandan ne beklenebilir ki? bence üzülme kurtulmuşsun ondan. günahlarından arınmak için dua et.

budizme inanan bi insandan ne beklenebilir ki? bence üzülme kurtulmuşsun ondan. günahlarından arınmak için dua et.

kusura bakmayın ama bu dediğiniz çok ayıp..insanların inançlarını yargilayip,küçük görmek bize düşmez..bir insana dinini değiştir demekte..size dinini değiştir deseler degistirirmisiniz?ister budist olsun ister ateist..önemli olan insan olmasıdır,insanı duygulara sahip olmasıdır..bu arkadasın eski erkek arkadaşı adam gibi adam değilmiş sadece..olay bu..gerisi teferruat bana göre..

kusura bakmayın ama bu dediğiniz çok ayıp..insanların inançlarını yargilayip,küçük görmek bize düşmez..bir insana dinini değiştir demekte..size dinini değiştir deseler degistirirmisiniz?ister budist olsun ister ateist..önemli olan insan olmasıdır,insanı duygulara sahip olmasıdır..bu arkadasın eski erkek arkadaşı adam gibi adam değilmiş sadece..olay bu..gerisi teferruat bana göre..

tartışma istemiyorum lütfen konu bu değil...

ben ona direk dinini değiştir demedim. o bana çıkma teklifi ettiğinde müslüman olacağını vede müslüman bi kızın müslüman olmayan bi erkekle evlenmesine islam dini izin vermiyo dedi..

bende onunla birlikte islam dinini vede kendi inandığı dini araştırdık..

2sene geçti müslüman olacağım diye diye..

sadece sorun din değilki

başka şeylerde var yazdım zaten hepsinide..

müslüman olsa bile ondan adam olmazzzzzz

Son düzenleme:

ister budist olsun ister ateist, yeter ki insan olsun düşüncesine katılamıyorum. buna katılamadığım için umarım sen de benim kusuruma bakmazsın cekhu.

arkadaşın konusunu dağıtmamak için uzatmıyorum, söylemiş zaten eski sevgilisinin dedikleri doğru, olmamış, ayrılmışlar ama ayrılma sebepleri elbette sadece bu değil. zaten bunu kabul edebilecek yapıda biri olsaydı daha farklı bi ilişki yaşayabilirlerdi diye düşünüyorum.

sana katılıyorum canım hiç bişey beklenmez..

evli kadınlarla msn sevişen bi insan..akrabasının kızını öpmek isteyen bi insan bunu kendisini söyledi bana pişkin pişkin...benim aptallığım herşeye rağmen onu sevdim değişir düzelir umuduyla..

ondan kurtulduğuma seviniyorum
ama onu hala seviyorum kahretsinsenağlama

1 yaş daha büyüdün belki 10 yaş ? bak tecrube die düşün ablacım emin ol bu yaşadığın olayın üstüne daha dikkatli olucaksın adımlarını ona göre atıcaksın diceksnki bi gün ben aslında sandgm kadar zayf deilmşim ne kadar güçlymşm diceksn ve seni üzmücek ve aşık olucak bırıyle evlenıceksn buna inan ... ALLAH kalbıne sabr versin ....

1 yaş daha büyüdün belki 10 yaş ? bak tecrube die düşün ablacım emin ol bu yaşadığın olayın üstüne daha dikkatli olucaksın adımlarını ona göre atıcaksın diceksnki bi gün ben aslında sandgm kadar zayf deilmşim ne kadar güçlymşm diceksn ve seni üzmücek ve aşık olucak bırıyle evlenıceksn buna inan ... ALLAH kalbıne sabr versin ....

teşekkür ederim canım ya

Ya valla nasıl yorum yapacağımı şaşırıyorum. Şimdi bazı çelişkiler var izninle sormak istiyorum kaşını gözünün tırnağının şekline mi aşıksın? karakterine mi? yoksa çok çok çok çirkin olup kimse senin suratına bakmayıp buna mı kendini adıyorsun? Sölediklerimi yanlış anlama sadece konunun özünü anlamaya çalış lütfen bir insana aşık olunur ama o insanın karakteri bakış açısı ve bunların getirdği davranışlar jestler olur bunlar varsa o adamın tipi sana zaten dünyanın en yakışıklısı gelir. E bi düşün seninkinde bunlar var mı anlattıklarına göre sahip olduğun inanca saygı duymuyor sex düşkünlüğü var ve sana yalan sölüyor e arkadaşım nasıl bağlanıp sevebiliyorsun ki? Kendine itiraf edemediğin her neyse bence o şuanki durumunu çözücektir diye düşünüyorum asla sölediklerimden alınıp gücenmeni istemem.

ıyi akşamlar

seni cok ii anliorum.. herseye ragmen affetmek istedin onu. askina yenik dustun
yanlis yaptigini fark etmissin sende zaten. ama kendini uzmeye degmez. yalancinin teki sana bi faydasi olmazdi zaten. sen ondan kurtulmussun oda seni kaybetmis. tabiki uzulceksin kolay degil ama kendinden sogutacak birsuru sebebin var birsuru yalanlari var ortada. onu dusunmekten kendini ali koyamiyosan sana yaptiklarini dusun. ilk baslarda kendini kotu hissedebilirsin ama bu onu unutmanda sana yardimci olucaktir...

canım ya.. hiç kafana takma .. biliyosun herşey geçck ilerde hatırlamıcaksın bile..

Ya valla nasıl yorum yapacağımı şaşırıyorum. Şimdi bazı çelişkiler var izninle sormak istiyorum kaşını gözünün tırnağının şekline mi aşıksın? karakterine mi? yoksa çok çok çok çirkin olup kimse senin suratına bakmayıp buna mı kendini adıyorsun? Sölediklerimi yanlış anlama sadece konunun özünü anlamaya çalış lütfen bir insana aşık olunur ama o insanın karakteri bakış açısı ve bunların getirdği davranışlar jestler olur bunlar varsa o adamın tipi sana zaten dünyanın en yakışıklısı gelir. E bi düşün seninkinde bunlar var mı anlattıklarına göre sahip olduğun inanca saygı duymuyor sex düşkünlüğü var ve sana yalan sölüyor e arkadaşım nasıl bağlanıp sevebiliyorsun ki? Kendine itiraf edemediğin her neyse bence o şuanki durumunu çözücektir diye düşünüyorum asla sölediklerimden alınıp gücenmeni istemem.

İyi akşamlar

ilk tanıştığımız zamanlar bana çok şirin göründü yani karakter olarak...ona öyle aşık oldumki..evlenme teklifi etti..çok iyidik çok iyi anlaşıyorduk..müslüman olmayı çok istediğini ve araştırdığını söyledi..bende hiç zorlamadım beraber araştırdık..olumlu baktığını söyledi islam dinine..
kendisi mühendis 31 yaşında çok yakışıklı biri.
bende çok güzel biriyim .. girdiğim ortamlarda dikkat çekecek kadar güzel biriyim..sürekli benim çok güzel olduğumu söylerdi..sen benim için herkesten farklısın derdi..

aradan 1,5 sene geçtikten sonra onun hi5 diye bi siteye üye olduğunu öğrendim.
aramız açıldı..gerisini yazdım zaten okumuşunuzdur..

yani nisan ayından beri aramız açık..görüşüyoduk ama fazla sıkı fıkı değil..yani ondan kopadığım için görüşüyordum..

en sonunda dedimki..
hi5i kapat müslüman olda evlenelim artık..evlenme teklifi ettiğinde müslüman olacağını söylemiştin dedim..
yılbaşı gecesi mail gönderdi işte ayrılık maili..

kendime itiraf edemediğim şey ne nedir bilmiyorum tek bildiğim şey ona deliler gibi aşık olmam..
beni hayal kırıklığına uğrattı..oysaki benim hayalerim bambaşkaydısenağlama

herşey unutuluyor hayatta..buda unutulur elbet..allahım yardım etsin bana onu unutmam içinmafoldumben

sana katılıyorum canım hiç bişey beklenmez..

evli kadınlarla msn sevişen bi insan..akrabasının kızını öpmek isteyen bi insan bunu kendisini söyledi bana pişkin pişkin...benim aptallığım herşeye rağmen onu sevdim değişir düzelir umuduyla..

ondan kurtulduğuma seviniyorum
ama onu hala seviyorum kahretsinsenağlama

canım benim üzülme sonradan yaşayacağın olayların boyutunu düşün ve sevin güzelim senden çok uygunsuz şeyler isteyebilirdi.emin olki şanslısınopuyorumnanaktan

Sil canım hepsini sil kendine temiz beyaz bir sayfa aç tmm onun herşeyini unut kendinle ilgilen sen herşeyden önemlisinopuyorumnanaktan

Back
X