Kendimi aptal yerine koymuşum :/

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Merhaba arkadaşlar. Sadakatsizi izledim de eskiler aklıma geldi. Bende bi sevgilim tarafından aldatılmıştım. Epey geçti üzerinden aslında. Ama diziyi izleyince ne salakmışım dedim. Aldatıldığımı öğrendiğinde ağladım sızladım kendimi küçük düşürdüm kıçıkırık bi sevgili için. Duygu dolu mesaj atıp heryerden öyle engellemiştim şimdi diyorum ne gerek vardı bas tokadı git. inanılmaz kızdım kendime. Asya nın duruşu çok hoşuma gitti. İntikam almakta doğru değil ama en azından güçlü durabilirmişim. Ayrıldım tabi hemen, ilişkiyi devam ettirmedim inanmadım yalanlarına şükür ki.
Siz aldatıldığınızda yada aldatılırsanız ne yaparsınız? İntikam almalı mı?
İntikam konusunda düşüncelerim net değil ama asla ağlayıp sızlamamalı güçlü durmalı diyorum ben.

Ergenlik zamanlarimda ilk defa aldatildigimda agladim zirladim tabi baya çöküslerdeydim, bundan aldatan kisinin haberi olmadi o ayri ama sacma sapan sitemkar mesajlar ben de atmiştim.

Daha sonraki aldatilmalarimda da intikam olaylarina filan hiç girişmedim, hatta sitem bile etmedim, kendimi paralamadim.

Her kadın değerlidir ve özeldir ve bir erkeğe verilecek en büyük ceza kendinden mahrum etmektir. Yoksa onun canını acıtacağım diye kendi paranı, kişiliğini, zamanını ve öz saygını harcamakla insan sadece kendine zarar verir. Zira o dizinin orjinalini izlediyseniz de sonucu benim dediğime çıkıyor, orjinal dizide kadın kocasının canını acıtmak için kendi hayatınıda, çocuğunun hayatını da yerle bir ediyor.

Şahsen ben intikam almak isterim
Ama bunun için o dizi gibi elimde çokça koz ve para olmalı
Banka hesaplarına el koyup kapı dışarı etmelik, en yakınlarının da ihanet ettiğini ona göstermek gibi şeyler olmalı ki anlamı olsun
Yoksa instagramını çalıp da intikam demem ona

Hiç uğraşmam. Ne lafla ne tokatla ayrılmam, sessiz sakin bitiririm. İntikam da almam. Ona daha fazla zaman harcamama değmez. Döner giderim.

Valla o zamanlar yaş 23 birisiyle cikiyorum uzun bı iliskiydi

Onun isyerindeydik personelde var
O ofiste duşa girdi çıktı o ara gerçekten öylesine telefonunu elime aldım ilk kez alıyorum bu arada.

Çıktı dustan .giyinmis gelmiş Şirinlik yapıyor.

Telefonundaki mesajı ima ederek 'kuzen' kim dedim o an.

Amcamın kızı teyzemin kızı dayımın kızı.aslinda o teyzem dedi .
Gerçekten böyle zirvaladi
Mesajda tenini özledim
Nolur uyumadan bari sesini duyabileyim lütfen.yaziyordu

Sıcak çikolata yada salep içer misin dedim bende.elimde süt vardı

Saçının teline dünyayı yakarım lan filan diyor
Salep yada cikolata icermisin diye tekrarladım istemem dedi.
Konuşuyor ama ugulduyor sesi kulağımda o an.
hiç anlamadim devamını yani

Neyse hangisini yaptım bilmem ama birini yaptım iciyorum içerken ellerim titriyordu döktüm sehpaya filan .

Tepkim bu kadardı
Sonra eve geldim sıcak dusun altında bı saat belki daha fazla ağladım.

Taaa bı yil sonra başka bı olayla kendisiyle ayrildik(zaten sekiz yıllık ilişkisi varmış)

Ben şimdi evliyim cok mutluyum

Gecmisi dusunup duzeltemeyeceginiz seyler icin su aninizi mahvetmeye degmez. O an oyle yaptiysaniz yaptiniz, bitti. Sadece gecmisten ders cikarin yeter.
Aldatma olayina gelince intikam almak icin cabalamak kisinin sadece kendine zarar verir, bos yere negatif enerji yuklenirsiniz, hirs yaparsiniz, debelenip durursunuz, oz sayginizi yitirirsiniz. Tek yapilacak sey sessizce cekip gitmek. Arkaya bakmadan... Zaman herseyi sizin yerinize haller merak etmeyin...

Ben de 2 yıl önceki sevgilim beni aldattığında sabahlara kadar ağlayıp sabah da nasıl ağladığımı ona anlatmıştım, her şeyi tek tek sorup açıklamasını beklemiştim, aylarca her fırsatta geri dönmeye çalıştı ben de onun her çağrısına cevap verip onu hala ne kadar sevdiğimi söylüyordum şimdi diyorum ki ne aptalmışım bugün yaşasam aynı olayı söylemem bile sevgilime her yerden engeller kendimi ulaşılmaz kılarım sonsuza kadar yesin kafayı niye ayrıldık acaba diye

Önce bazı organlarına kalıcı hasar verip hadi şimdi git istediğine derim gibi düşünsem de yapacağım şey ayrılmak olurdu. Çocuğum olduğu için mecbur iletişimimiz bitemeyeceğinden intikam falan alamazdım.

Hiç aldatılmadım, muhtemelen bu yaştan sonra aldatılan yine üzülmem, zira biraz gamsız duygusuz bir insanım, hayatımda 1 kişi hariç hiç kimseyi tam anlamıyla sevmedim, sevemedim.
İntikam alacağımı zannetmiyorum ama hayatıma aldığım insan benim ne derece sinirli olduğumu bileceği için cesaret edemez.

Her kadın değerlidir ve özeldir ve bir erkeğe verilecek en büyük ceza kendinden mahrum etmektir.

Hayat mottom bu.

Diziyi izlemedim ama bu şekilde düşünüyorum. Ne olduğunu anlamadan sessizce hayatından çıkar giderim ki bence en büyük intikam bu.

Aldatmak tek seçenek değil, aldatmanın söz konusu olduğu şartlarda başka bir seçenek daha var her zaman: ayrılmak. Ayrılmayı değil aldatmayı seçiyorsa zaten orada bir kişilik problemi vardır. Ben kalkıp karşısına geçsem, insan gibi konuşsam bir işe yaramayacak. Yarayacak olan adam zaten aldatmaz.

Kendine yeni bir hayat kurmak, mutlu olmak zaten en güzel intikam. Bakınız 9 sene önce boşandığım eski kocam yine bana dava açmış. İcra davası. Sözde ona borcum varmış. Neden yapıyor bunu? Çünkü onu boşadım ve hayatıma devam ettim. Sürünmedim. Onsuz kaldım diye ağlamadım. 2 çocuğumla çalışan bekar bir anne oldum ve her zorluğa rağmen mutlu oldum. İşimde iyi bir yere geldim, yeniden aşık oldum, hayatımda bir düzen kurdum. Ama o bunları yapamadı. İşte intikam budur.

O anki ruh haliyle alakalı. Bence hiç var olmamış gibi hayatına devam etmek kadar karşı tarafın canını acıtacak bir şey olamaz. Çünkü bir insana yokmuş gibi davranırsan gerçekten üzülür. Bir de zaten sana öyle davranan birinin umrunda olmaz, boşuna uğraşmak olur. Senin duygularını umursasaydı zaten öyle yapmazdı.

Ne desem yalan olur simdi ,hayal edemedim. Ama pesimde köpek gibi koşup af dilemesini isterdim ,sonrada keyifle reddetmek güzel olurdu beee

evet o köpek olma başta hoşunuza gidiyor ama sonra o aciz zavallı ağlayan erkek gözünüzden bir düşüyor çokta iyi oluyor. Hatta o yalvarma yüzünden süreyi uzatsam mı diye düşünmedim değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…