Hiç uğraşmam. Ne lafla ne tokatla ayrılmam, sessiz sakin bitiririm. İntikam da almam. Ona daha fazla zaman harcamama değmez. Döner giderim.Merhaba arkadaşlar. Sadakatsizi izledim de eskiler aklıma geldi. Bende bi sevgilim tarafından aldatılmıştım. Epey geçti üzerinden aslında. Ama diziyi izleyince ne salakmışım dedim. Aldatıldığımı öğrendiğinde ağladım sızladım kendimi küçük düşürdüm kıçıkırık bi sevgili için. Duygu dolu mesaj atıp heryerden öyle engellemiştim şimdi diyorum ne gerek vardı bas tokadı git. inanılmaz kızdım kendime. Asya nın duruşu çok hoşuma gitti. İntikam almakta doğru değil ama en azından güçlü durabilirmişim. Ayrıldım tabi hemen, ilişkiyi devam ettirmedim inanmadım yalanlarına şükür ki.
Siz aldatıldığınızda yada aldatılırsanız ne yaparsınız? İntikam almalı mı?
İntikam konusunda düşüncelerim net değil ama asla ağlayıp sızlamamalı güçlü durmalı diyorum ben.
Hiç uğraşmam. Ne lafla ne tokatla ayrılmam, sessiz sakin bitiririm. İntikam da almam. Ona daha fazla zaman harcamama değmez. Döner giderim.
Merhaba arkadaşlar. Sadakatsizi izledim de eskiler aklıma geldi. Bende bi sevgilim tarafından aldatılmıştım. Epey geçti üzerinden aslında. Ama diziyi izleyince ne salakmışım dedim. Aldatıldığımı öğrendiğinde ağladım sızladım kendimi küçük düşürdüm kıçıkırık bi sevgili için. Duygu dolu mesaj atıp heryerden öyle engellemiştim şimdi diyorum ne gerek vardı bas tokadı git. inanılmaz kızdım kendime. Asya nın duruşu çok hoşuma gitti. İntikam almakta doğru değil ama en azından güçlü durabilirmişim. Ayrıldım tabi hemen, ilişkiyi devam ettirmedim inanmadım yalanlarına şükür ki.
İntikam konusunda düşüncelerim net değil ama asla ağlayıp sızlamamalı güçlü durmalı diyorum ben.
Her kadın değerlidir ve özeldir ve bir erkeğe verilecek en büyük ceza kendinden mahrum etmektir.
O anki ruh haliyle alakalı. Bence hiç var olmamış gibi hayatına devam etmek kadar karşı tarafın canını acıtacak bir şey olamaz. Çünkü bir insana yokmuş gibi davranırsan gerçekten üzülür. Bir de zaten sana öyle davranan birinin umrunda olmaz, boşuna uğraşmak olur. Senin duygularını umursasaydı zaten öyle yapmazdı.Merhaba arkadaşlar. Sadakatsizi izledim de eskiler aklıma geldi. Bende bi sevgilim tarafından aldatılmıştım. Epey geçti üzerinden aslında. Ama diziyi izleyince ne salakmışım dedim. Aldatıldığımı öğrendiğinde ağladım sızladım kendimi küçük düşürdüm kıçıkırık bi sevgili için. Duygu dolu mesaj atıp heryerden öyle engellemiştim şimdi diyorum ne gerek vardı bas tokadı git. inanılmaz kızdım kendime. Asya nın duruşu çok hoşuma gitti. İntikam almakta doğru değil ama en azından güçlü durabilirmişim. Ayrıldım tabi hemen, ilişkiyi devam ettirmedim inanmadım yalanlarına şükür ki.
Ne desem yalan olur simdi ,hayal edemedim. Ama pesimde köpek gibi koşup af dilemesini isterdim ,sonrada keyifle reddetmek güzel olurdu beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?