Hiç aldatılmadım, muhtemelen bu yaştan sonra aldatılan yine üzülmem, zira biraz gamsız duygusuz bir insanım, hayatımda 1 kişi hariç hiç kimseyi tam anlamıyla sevmedim, sevemedim.
İntikam alacağımı zannetmiyorum ama hayatıma aldığım insan benim ne derece sinirli olduğumu bileceği için cesaret edemez.
Geçmiş gitmiş zaten engeli basmak açıklama yapmamak en Güzeli ama bu zamanla olabilecek şey
Valla o zamanlar yaş 23 birisiyle cikiyorum uzun bı iliskiydi
Onun isyerindeydik personelde var
O ofiste duşa girdi çıktı o ara gerçekten öylesine telefonunu elime aldım ilk kez alıyorum bu arada.
Çıktı dustan .giyinmis gelmiş Şirinlik yapıyor.
Telefonundaki mesajı ima ederek 'kuzen' kim dedim o an.
Amcamın kızı teyzemin kızı dayımın kızı.aslinda o teyzem dedi .
Gerçekten böyle zirvaladi
Mesajda tenini özledim
Nolur uyumadan bari sesini duyabileyim lütfen.yaziyordu
Sıcak çikolata yada salep içer misin dedim bende.elimde süt vardı
Saçının teline dünyayı yakarım lan filan diyor
Salep yada cikolata icermisin diye tekrarladım istemem dedi.
Konuşuyor ama ugulduyor sesi kulağımda o an.
hiç anlamadim devamını yani
Neyse hangisini yaptım bilmem ama birini yaptım iciyorum içerken ellerim titriyordu döktüm sehpaya filan .
Tepkim bu kadardı
Sonra eve geldim sıcak dusun altında bı saat belki daha fazla ağladım.
Taaa bı yil sonra başka bı olayla kendisiyle ayrildik(zaten sekiz yıllık ilişkisi varmış)
Ben şimdi evliyim cok mutluyum
Gecmisi dusunup duzeltemeyeceginiz seyler icin su aninizi mahvetmeye degmez. O an oyle yaptiysaniz yaptiniz, bitti. Sadece gecmisten ders cikarin yeter.
Aldatma olayina gelince intikam almak icin cabalamak kisinin sadece kendine zarar verir, bos yere negatif enerji yuklenirsiniz, hirs yaparsiniz, debelenip durursunuz, oz sayginizi yitirirsiniz. Tek yapilacak sey sessizce cekip gitmek. Arkaya bakmadan... Zaman herseyi sizin yerinize haller merak etmeyin...
Ay evet kesinlikle uzadıkça uzasın o hâli, haksızlık oldu sevimli dostlarımızaevet o köpek olma başta hoşunuza gidiyor ama sonra o aciz zavallı ağlayan erkek gözünüzden bir düşüyor çokta iyi oluyor. Hatta o yalvarma yüzünden süreyi uzatsam mı diye düşünmedim değil:)
Tepkimden aşırı korkacağı için cesaret edebileceğini zannetmiyorum :)):)) sizle alakalı değil aldatma durumu karşı tarafla alakalı. Cesaret edebilir yani karaktersizse bence.
Tepkimden aşırı korkacağı için cesaret edebileceğini zannetmiyorum :))
Öldürmem zaten :)) Aldatmak kişinin bileceği iş, karakterindeki bozukluk ya da hastalık. Ancak bazı insanların imkanı olsa dahi aldatmaz, aldatamaz, karşısındaki insanın tepkisinden, yapacaklarından (yapacaklar derken fiziksel yaradan bahsetmiyorum) korkar. Bende öyleyim, sinirimin tepkimin çok büyük olacağını ve bu tür konularda kesin çizgilerimden çıkacağımı gayet iyi biliyorlar. Asla sakince her yerden engelleyip giden bir insan olmam adam o varoş karakterine bakmadan beni aldatıp psikolojimi harap etmeye çalışıyorsa karşılığını kat kat alır. Beni çokta tanımıyorsunuz o yüzden yorum yapmanız doğru olmaz. Yine de isterim ki kimse aldatılmasın, aldatılanda sessizce gitmesin. İnsanlar sessiz aessiz gittikçe bu varoş karakterliler diğer ilişkilerinde de "nasılsa bu da birşey demez yeaa" diyip aldatmaya yelteniyorlar.öldürecek değilsiniz ya :)) adamın karakteriyle alakalı aldatacak adama ne yaparsanız yapın aldatır maalesef sizle alakalı değil bence.
Mesela ne yaparsınız? Hani maksimum ne yaparsanız yapın zaten aldatan adam karaktersiz olduğu için ne yaparsanız yapın utanmaz ki. Sessiz gitme konusuna gelince ilişki uzmanları intikam almayın diyor kendi sağlığınız için. Sessiz gitmek daha çok yaralıyor olabilir erkekleri. Ama ben evli yada nişanlı olsaydım yakardım ortalığı kesinlikle bunuda söylemiştim. Ama ne yaparsan yap adam karaktersizse ki aldatan zaten öyledir bir anlamı yok yarın unutur gider:)Öldürmem zaten :)) Aldatmak kişinin bileceği iş, karakterindeki bozukluk ya da hastalık. Ancak bazı insanların imkanı olsa dahi aldatmaz, aldatamaz, karşısındaki insanın tepkisinden, yapacaklarından (yapacaklar derken fiziksel yaradan bahsetmiyorum) korkar. Bende öyleyim, sinirimin tepkimin çok büyük olacağını ve bu tür konularda kesin çizgilerimden çıkacağımı gayet iyi biliyorlar. Asla sakince her yerden engelleyip giden bir insan olmam adam o varoş karakterine bakmadan beni aldatıp psikolojimi harap etmeye çalışıyorsa karşılığını kat kat alır. Beni çokta tanımıyorsunuz o yüzden yorum yapmanız doğru olmaz. Yine de isterim ki kimse aldatılmasın, aldatılanda sessizce gitmesin. İnsanlar sessiz aessiz gittikçe bu varoş karakterliler diğer ilişkilerinde de "nasılsa bu da birşey demez yeaa" diyip aldatmaya yelteniyorlar.
Aldatılan biri kahrolur,ağlar.Doğal olan bence budur.Aksi takdirde sevmemiş demektir.Zaten hiç inanıp,güvenmemiş demektir.Bunlar doğal davranışlardır,güçsüz olduğunuzu göstermez.Ertelenmiş acılar misliyle geri döner.Ileride daha büyük ruhsal sorunlara yol açar.Vakti zamanında acınızı yaşamışsınız bence en sağlıklısı bu.Dizilere bakarak hayatı yorumlamaya çalışmak çok mantıksız olur.Insan duyguları olan bir canlı.Ne mutlu ki size birini sevebilmişsiniz,ona sadık kalabilmişsiniz.Aldatan güçsüzdür,hormonlarına yenik düşmüş,iradesiz bir et parçası.Siz o et parçası için değil,size yaşattıkları için acı çektiniz.Neyseki hepsi geçti artık.Hayatımda hiç aldatılmadım ama empati kurabiliyorum.Çok ağır gerçekten Allah korusun.Karşınıza iyi bir insan çıkar umarım.Hatta belki çoktan çıkmıştır.Merhaba arkadaşlar. Sadakatsizi izledim de eskiler aklıma geldi. Bende bi sevgilim tarafından aldatılmıştım. Epey geçti üzerinden aslında. Ama diziyi izleyince ne salakmışım dedim. Aldatıldığımı öğrendiğinde ağladım sızladım kendimi küçük düşürdüm kıçıkırık bi sevgili için. Duygu dolu mesaj atıp heryerden öyle engellemiştim şimdi diyorum ne gerek vardı bas tokadı git. inanılmaz kızdım kendime. Asya nın duruşu çok hoşuma gitti. İntikam almakta doğru değil ama en azından güçlü durabilirmişim. Ayrıldım tabi hemen, ilişkiyi devam ettirmedim inanmadım yalanlarına şükür ki.
Siz aldatıldığınızda yada aldatılırsanız ne yaparsınız? İntikam almalı mı?
İntikam konusunda düşüncelerim net değil ama asla ağlayıp sızlamamalı güçlü durmalı diyorum ben.
Aldatılan biri kahrolur,ağlar.Doğal olan bence budur.Aksi takdirde sevmemiş demektir.Zaten hiç inanıp,güvenmemiş demektir.Bunlar doğal davranışlardır,güçsüz olduğunuzu göstermez.Ertelenmiş acılar misliyle geri döner.Ileride daha büyük ruhsal sorunlara yol açar.Vakti zamanında acınızı yaşamışsınız bence en sağlıklısı bu.Dizilere bakarak hayatı yorumlamaya çalışmak çok mantıksız olur.Insan duyguları olan bir canlı.Ne mutlu ki size birini sevebilmişsiniz,ona sadık kalabilmişsiniz.Aldatan güçsüzdür,hormonlarına yenik düşmüş,iradesiz bir et parçası.Siz o et parçası için değil,size yaşattıkları için acı çektiniz.Neyseki hepsi geçti artık.Hayatımda hiç aldatılmadım ama empati kurabiliyorum.Çok ağır gerçekten Allah korusun.Karşınıza iyi bir insan çıkar umarım.Hatta belki çoktan çıkmıştır.
Ne yapacağım bana kalsın bence. Ama şunu söyleyeyim herkesin psikolojisi aynı değil, ben sessiz sedasız gitsem içim içimi yer. Bence intikam insanın içini rahatlatan bir duygu, en azından benim için öyle. O benim gururumu hiçe sayıp beni aldatmak gibi bir hata yaparsa ben neden sakince gideyim ki? Aldatmanın cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum. Bence fırsatı olan ve en önemli hayatındaki insanı gerçekten sevmeyen kanı bozuk her "insan" aldatır. Şuan benim dediğim şeyi söylüyorsunuz mesela kadın ne kadar güçlü olursa erkek aldattıktan sonra yaşanacak hadiselerden az da olsa korkup çekinebilir. Karaktersiz erkeklere dişli kadın lazım,bu hayatta herkes gücü yetebildiğini ezmeye çalışıyor. Bize de onlardan daha güçlü olmak düşüyor.Mesela ne yaparsınız? Hani maksimum ne yaparsanız yapın zaten aldatan adam karaktersiz olduğu için ne yaparsanız yapın utanmaz ki. Sessiz gitme konusuna gelince ilişki uzmanları intikam almayın diyor kendi sağlığınız için. Sessiz gitmek daha çok yaralıyor olabilir erkekleri. Ama ben evli yada nişanlı olsaydım yakardım ortalığı kesinlikle bunuda söylemiştim. Ama ne yaparsan yap adam karaktersizse ki aldatan zaten öyledir bir anlamı yok yarın unutur gider:)
Bence aldatılan kadın o adamdan ayrıldığı sürece problem yok ve güçlü durduğu sürece. Kadınlar genel olarak böyle yapıp güçlü durursa aldatılmalar azalabilir belki ama sanmıyorum erkeklerin karakteriyle ve yapısıyla alakalı aldatmaya daha meyilli maalesef.
Çok ama çok üzüldüm yaşadığınıza, bende benzer bir sorun yaşıyorum. Nişanlıyız ve evleneceğiz.Valla o zamanlar yaş 23 birisiyle cikiyorum uzun bı iliskiydi
Onun isyerindeydik personelde var
O ofiste duşa girdi çıktı o ara gerçekten öylesine telefonunu elime aldım ilk kez alıyorum bu arada.
Çıktı dustan .giyinmis gelmiş Şirinlik yapıyor.
Telefonundaki mesajı ima ederek 'kuzen' kim dedim o an.
Amcamın kızı teyzemin kızı dayımın kızı.aslinda o teyzem dedi .
Gerçekten böyle zirvaladi
Mesajda tenini özledim
Nolur uyumadan bari sesini duyabileyim lütfen.yaziyordu
Sıcak çikolata yada salep içer misin dedim bende.elimde süt vardı
Saçının teline dünyayı yakarım lan filan diyor
Salep yada cikolata icermisin diye tekrarladım istemem dedi.
Konuşuyor ama ugulduyor sesi kulağımda o an.
hiç anlamadim devamını yani
Neyse hangisini yaptım bilmem ama birini yaptım iciyorum içerken ellerim titriyordu döktüm sehpaya filan .
Tepkim bu kadardı
Sonra eve geldim sıcak dusun altında bı saat belki daha fazla ağladım.
Taaa bı yil sonra başka bı olayla kendisiyle ayrildik(zaten sekiz yıllık ilişkisi varmış)
Ben şimdi evliyim cok mutluyum
Aldatılmayı kabul edip evlenecek misiniz ?Çok ama çok üzüldüm yaşadığınıza, bende benzer bir sorun yaşıyorum. Nişanlıyız ve evleneceğiz.
Bir kaç gün önce telefonunda bir mesaj okudum ama belli etmedim. Bir kadınla yazışmasını okudum. Cinsel içerikliydi.
ne tepki vereceğimi bilemedim. Tepki versem ayrılma noktasına gelmemiz muhtemel bu yüzden görmemiş gibi yaptım.
doğru mu yaptım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?