Kendimi aptal yerine koymuşum :/

:)) sizle alakalı değil aldatma durumu karşı tarafla alakalı. Cesaret edebilir yani karaktersizse bence.

Geçmiş gitmiş zaten engeli basmak açıklama yapmamak en Güzeli ama bu zamanla olabilecek şey

evet o anda gerçekten çok zor. Ama bi kez tecrübe ettiğim için şu an daha güçlü dururum artık diyorum.

bende kafasından aşağı bişey dökmek isterdim (
neyseki kurtulmuşsunuz.

Zaman kesinlikle hallediyor herşeyi.

evet o köpek olma başta hoşunuza gidiyor ama sonra o aciz zavallı ağlayan erkek gözünüzden bir düşüyor çokta iyi oluyor. Hatta o yalvarma yüzünden süreyi uzatsam mı diye düşünmedim değil:)
Ay evet kesinlikle uzadıkça uzasın o hâli, haksızlık oldu sevimli dostlarımıza gözden düşmesi paha biçilemez

şuana kadar her sevgilim beni aldattı. aslında hepsini aynı şekilde yakaladım. ilk kez yaşadığımda aniden iletişimi kesip hesap sormamıştım. sonraki ilişkimde aynı yerdeydik sessizce yatağıma girip uyudum sabah yanımdan gitmesini söylemiştim yavaşça. dünyanın en ağır ilerleyen anlarıydı sanki benim için. ne bir hesaplaşma ne bir kızgınlık vardı. sadece kandırılmış olmanın verdiği bir gurur kırgınlığım vardı. kadınlığım sanki yerdeydi... karşı taraf zaten anladı ve sessizce o da çekip gitmişti. olan olmuş ben hep şunu dedim kendime. sadece ölene yas tutulur o da 3 gün. herkes yaşamına iyi, kötü, doğru, yanlış devam ediyor. hatta ben aldatılmanın yanında çok iğrençlikler de gördüm beni,namusumu,bedenimi herkesle paylaşmış beni aldatan insan, en çok bu ağır gelmişti bana. umarım daha güzel bir hayat yaşarız hepimiz

Eskiden aldatılınca en mantıklı olanın basitce terketmenin en iyi intikam oldugunu düşünürdüm ama yaş ilerledikçe bu karmaşık dünya için fazla pozitif bir bakış açısı gibi gelmeye başladı. Kendinden mahrum bırakmak bir ceza olsaydı zaten aldatmazdı adam. O yüzden başıma gelmedi ama gelirse sessiz kalacağımı sanmıyorum. İntikamımı alırım asya kadar abartmadan tabi

Tabi tüm bunlar uzun ciddi ilişkiler, evlilikler için geçerli. Üç günlük sevgili için kılımı kıpırdatmam.

Kocam için bilmiyorum ama sevgilim aldattığında hiç bir şey yapmayıp ayrılmıştım.

Tepkimden aşırı korkacağı için cesaret edebileceğini zannetmiyorum :))

öldürecek değilsiniz ya :)) adamın karakteriyle alakalı aldatacak adama ne yaparsanız yapın aldatır maalesef sizle alakalı değil bence.

öldürecek değilsiniz ya :)) adamın karakteriyle alakalı aldatacak adama ne yaparsanız yapın aldatır maalesef sizle alakalı değil bence.
Öldürmem zaten :)) Aldatmak kişinin bileceği iş, karakterindeki bozukluk ya da hastalık. Ancak bazı insanların imkanı olsa dahi aldatmaz, aldatamaz, karşısındaki insanın tepkisinden, yapacaklarından (yapacaklar derken fiziksel yaradan bahsetmiyorum) korkar. Bende öyleyim, sinirimin tepkimin çok büyük olacağını ve bu tür konularda kesin çizgilerimden çıkacağımı gayet iyi biliyorlar. Asla sakince her yerden engelleyip giden bir insan olmam adam o varoş karakterine bakmadan beni aldatıp psikolojimi harap etmeye çalışıyorsa karşılığını kat kat alır. Beni çokta tanımıyorsunuz o yüzden yorum yapmanız doğru olmaz. Yine de isterim ki kimse aldatılmasın, aldatılanda sessizce gitmesin. İnsanlar sessiz aessiz gittikçe bu varoş karakterliler diğer ilişkilerinde de "nasılsa bu da birşey demez yeaa" diyip aldatmaya yelteniyorlar.

Mesela ne yaparsınız? Hani maksimum ne yaparsanız yapın zaten aldatan adam karaktersiz olduğu için ne yaparsanız yapın utanmaz ki. Sessiz gitme konusuna gelince ilişki uzmanları intikam almayın diyor kendi sağlığınız için. Sessiz gitmek daha çok yaralıyor olabilir erkekleri. Ama ben evli yada nişanlı olsaydım yakardım ortalığı kesinlikle bunuda söylemiştim. Ama ne yaparsan yap adam karaktersizse ki aldatan zaten öyledir bir anlamı yok yarın unutur gider:)
Bence aldatılan kadın o adamdan ayrıldığı sürece problem yok ve güçlü durduğu sürece. Kadınlar genel olarak böyle yapıp güçlü durursa aldatılmalar azalabilir belki ama sanmıyorum erkeklerin karakteriyle ve yapısıyla alakalı aldatmaya daha meyilli maalesef.

Aldatılan biri kahrolur,ağlar.Doğal olan bence budur.Aksi takdirde sevmemiş demektir.Zaten hiç inanıp,güvenmemiş demektir.Bunlar doğal davranışlardır,güçsüz olduğunuzu göstermez.Ertelenmiş acılar misliyle geri döner.Ileride daha büyük ruhsal sorunlara yol açar.Vakti zamanında acınızı yaşamışsınız bence en sağlıklısı bu.Dizilere bakarak hayatı yorumlamaya çalışmak çok mantıksız olur.Insan duyguları olan bir canlı.Ne mutlu ki size birini sevebilmişsiniz,ona sadık kalabilmişsiniz.Aldatan güçsüzdür,hormonlarına yenik düşmüş,iradesiz bir et parçası.Siz o et parçası için değil,size yaşattıkları için acı çektiniz.Neyseki hepsi geçti artık.Hayatımda hiç aldatılmadım ama empati kurabiliyorum.Çok ağır gerçekten Allah korusun.Karşınıza iyi bir insan çıkar umarım.Hatta belki çoktan çıkmıştır.

İntikamımı Allah’ın almasını bekleyip yoluma bakarım..İntikam alınca ondan bir farkımız kalmaz çünkü..Nasılsa eden bulur..

Çok teşekkürler çok güzel yazmışsınız henüz çıkmadı, çıkacak inşallah Ama yine de güçsüz durmamalı. O dönemde şok olmuştum tabi ilk defa yaşadığım için. Şu an herkesten herşeyi bekler moda girdim. Umarım kimse yaşamaz böyle birşeyi.

İntikama karşıyım. Beni aldatan insan söyleyeceklerimi umursamaz zaten göze almıştır, kendimi hiç yormam

Eşimin nişanlı çalışanıyla flörtümsü mesajlarını görüp ekran görüntüsü alıp yiğenime attım saklasın diye. Sonra 3 gün sabredip şartları ayarlayıp sabaha karşı 6 yaşındaki oğlumu alıp çıktım evden. Aradım kızın nişanlısını sonuçta onunda bilmeye hakkı var(az da ortalık karışsın diye :) ) Bi arabamız vardı,ahım şahım değil ama eski iş yerinden bi abi ye rica ettim değerinin biraz altında sattı ama olsun. Sonra işler nasıl yolunda gidiyor :) bir kamyon ayarlayıp 2 emekçi kardeş ile eşimin gözyaşları içerisinde yükledim eşyaları ve 16 saatlik uzaklıktaki baba evine döndüm. Adam uyurken eşi, çocuğu ,arabası ,hayatı kayıverdi elinden....

Ne yapacağım bana kalsın bence. Ama şunu söyleyeyim herkesin psikolojisi aynı değil, ben sessiz sedasız gitsem içim içimi yer. Bence intikam insanın içini rahatlatan bir duygu, en azından benim için öyle. O benim gururumu hiçe sayıp beni aldatmak gibi bir hata yaparsa ben neden sakince gideyim ki? Aldatmanın cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum. Bence fırsatı olan ve en önemli hayatındaki insanı gerçekten sevmeyen kanı bozuk her "insan" aldatır. Şuan benim dediğim şeyi söylüyorsunuz mesela kadın ne kadar güçlü olursa erkek aldattıktan sonra yaşanacak hadiselerden az da olsa korkup çekinebilir. Karaktersiz erkeklere dişli kadın lazım,bu hayatta herkes gücü yetebildiğini ezmeye çalışıyor. Bize de onlardan daha güçlü olmak düşüyor.

Çok ama çok üzüldüm yaşadığınıza, bende benzer bir sorun yaşıyorum. Nişanlıyız ve evleneceğiz.
Bir kaç gün önce telefonunda bir mesaj okudum ama belli etmedim. Bir kadınla yazışmasını okudum. Cinsel içerikliydi.

ne tepki vereceğimi bilemedim. Tepki versem ayrılma noktasına gelmemiz muhtemel bu yüzden görmemiş gibi yaptım.

doğru mu yaptım bilmiyorum

Aldatılmayı kabul edip evlenecek misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…