• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi aşamıyorum,

4ever4get

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
388
1
0
İstanbul
Evet kızlar bir yeni problemle daha karşınızdayım..

kısa özetliyeyim durumu.. normalde kolay iletişim kurabilen, espiri yapıp konuşmalarımla insanları kendime bağlayan bir tip ollmama rağmen hoşlandığım birisiyle muhabbet etmekte güçlük çekiyorum.. çekinmek mi acaba bilmiyorum..

kendimde bunu aşılmaz bir sorun gibi görmeye başladım belki de bunun sebebi 2 yıldır hayatımda kimsenin olmamasından dolayı siper alıyor olmam olabilir mi erkeklere karşı?

bin bir emekle çok yakın arkadaşım hoşlandığım kişiyle irtibat kurmamı sağladı aslında hoşlanmakta değil beğenmek diyelim.. bir gün üniversitede aynı derste karşılaştık kendisiyle, daha sonra asansör de ve daha sonra başımı sola cevirdiğimde karşımda buldum kendisini.. şeker cocuk aslında :78:

ama gelin görün ki yüz yüze 1 -2 defa karşılaştık 2 çift laf ettik faceden ekleştik arkadaşım sayesinde ama muhabbet edemiyorum nasıl bağlantıları sıkı tutucam bir adım atıp kendimi aşıcam ben

kendisi bana dersleri boşver şimdi demiş olmasına rağmen
manyak gibi derslerden konuşmaya devam ettim düşünün :77:

kızlar bu durumuma bir el atın yahu

Son düzenleme:
Back