İşin İçinden Çıkamıyorum

karamelek08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2017
2
0
22
Selamın Aleyküm Arkadaşlar üniversitemin ilk senesindeyim. Ve buraya gelmeden 3 senelik bir ilişkim bitmişti. Ayrılmamın sebebi ise çok boktandı. Aldatma falan olsa bu kadar üzülmezdim. İlk defa bana el kaldırması olmuştu. Öyle böyle bir el kaldırma değil beni tekme tokat döverek apandisitimi patlattı. Ve yaklaşık 3 ay hastanede yattım. Ben onun için ailemi bile karşıma almıştım. Ama bunu yaptıktan sonra ondan nefret ettim ve bir daha hiç görüşmedik. Aradan bir sene geçti veya geçmedi hastanenin kapısında karşılaştık. Ona bakışlarım çok farklılılaşmıştı. Sanki bir yabancı gibi bakıyordum. Anladım ki artık gerçekten ondan vazgeçmişim. Her neyse aradan 2 yıl geçti, farklı şehirleri kazanmıştık. Ve beni aradı. Ne olur Dön. Sesini duyar duymaz zaten telefonu kapatmıştım. Çünkü onu daha fazla kaldıracak gücüm kalmadı. Öylelikle konu kapandı. Ondan ayrıldıktan sonra hiç kimseyle çıkıp hiç kimseyle konuşmamıştım. Üniversitemin ilk haftasın dayım. Benim üst sınıfımda ki bir çocuğu gördüm. İlk defa birine bu kadar değişik baktığımı anladım. Acaba gerçekten bu çocuğa aşık mı olacağım? Her neyse aradan 1 ay geçti. Ve sınıfımızda ki bir erkek arkadaşımla çok samimi olduk. Ondan notları almak için evinin kapısının önüne gittiğimde kapıyı açan o hoşlandığım çocuk. İnanamadım. Ve samimi arkadaşımla ev arkadaşları olduğunu öğrendim. Samimi olduğum arkadaşımın ağzından devamlı laf almaya çalışıyordum. Bir gün cafe de çalışırken onlar gelmişti. O gün de canlı müzik vardı. Ve onların siparişini ben almıştım. Akşamına bana istek attı. Kabul ettim ve biz konuşmaya başladık. İlklerde hiç taviz vermiyordum. Ve ondan hoşlandığımı söyleyince birden değişti. Bana hiç mesaj atmaz oldu. Devamlı ben yazıyordum öylelikle yazıyordu. Yarı yıl tatiline girmiştik, ikimizde memleketlerimize gitmiştik. Ve bir gün içtiği zaman mesaj attı. Benim sevgiliye ayıracak vaktim yok kendine iyi bak diye. Sadece tamam yazarak konuyu kapattım. Ve tekrar geri döndüğümüz zaman, o samimi olan arkadaşıma kek götürmüştüm. Tekrar kapıyı o açtı. Keke uzattım hiç bir şey demeden kapıyı kapattı. Bir teşekkür mesajı dahi açmamıştı. Ve bir gün instagrama baktığımda sevgilisiyle fotoğraf koymuş, işte o an yıkılmıştım. Mesaj attım. Sevgiliye ayıracak vaktin yoktu ama neden sevgili yaptın diye. Bana hiç bir şey demeyerek evine gelmemi istedi. Evine gittiğim zaman ise karşıma oturdu ve konuşmaya başladı. Arada ki tek sorun mesafelermiş. Onun bu sene okulu bitiyor ve benim seneye bitiyor. Ondan dolayı istemiyormuş. Bence bunların hepsi bir bahane. Öylelikle konuşmuyoruz artık. Bir gün beden dersindeyiz ev arkadaşımın sevgilisi yanıma geldi. Onun en yakın arkadaşı benden hoşlanıyormuş. Benim adımı falan sormuş. Ve beni instagramdan ekleyerek mesaj attı. Neyse konuşmaya başladık. Ama biraz istemiyor gibiydim. Çünkü aklım hala o hoşlandığım çocukta. Ne yapmalıyım sizce ? Bana yardımcı Olur musunuz ?
 

Helenra

I'm worse at what I do best.
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
5.970
37.997
Kavak yelleri mübarek :kahve:
Bundan sonraki yeni moda da sevgili istemiyorum diyip hoşlanan kızı reddedip sevgili yapmak galiba. Dediği her şey bahane yalan mesafeymiş. Hoşlanmamış senden kırmamak için bahane :işsiz: başka hoşlanacağın kişi çıkar karşına acele etme
 

caninfistigi

Süper Fantastik Üye
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
10.746
18.158
Selamın Aleyküm Arkadaşlar üniversitemin ilk senesindeyim. Ve buraya gelmeden 3 senelik bir ilişkim bitmişti. Ayrılmamın sebebi ise çok boktandı. Aldatma falan olsa bu kadar üzülmezdim. İlk defa bana el kaldırması olmuştu. Öyle böyle bir el kaldırma değil beni tekme tokat döverek apandisitimi patlattı. Ve yaklaşık 3 ay hastanede yattım. Ben onun için ailemi bile karşıma almıştım. Ama bunu yaptıktan sonra ondan nefret ettim ve bir daha hiç görüşmedik. Aradan bir sene geçti veya geçmedi hastanenin kapısında karşılaştık. Ona bakışlarım çok farklılılaşmıştı. Sanki bir yabancı gibi bakıyordum. Anladım ki artık gerçekten ondan vazgeçmişim. Her neyse aradan 2 yıl geçti, farklı şehirleri kazanmıştık. Ve beni aradı. Ne olur Dön. Sesini duyar duymaz zaten telefonu kapatmıştım. Çünkü onu daha fazla kaldıracak gücüm kalmadı. Öylelikle konu kapandı. Ondan ayrıldıktan sonra hiç kimseyle çıkıp hiç kimseyle konuşmamıştım. Üniversitemin ilk haftasın dayım. Benim üst sınıfımda ki bir çocuğu gördüm. İlk defa birine bu kadar değişik baktığımı anladım. Acaba gerçekten bu çocuğa aşık mı olacağım? Her neyse aradan 1 ay geçti. Ve sınıfımızda ki bir erkek arkadaşımla çok samimi olduk. Ondan notları almak için evinin kapısının önüne gittiğimde kapıyı açan o hoşlandığım çocuk. İnanamadım. Ve samimi arkadaşımla ev arkadaşları olduğunu öğrendim. Samimi olduğum arkadaşımın ağzından devamlı laf almaya çalışıyordum. Bir gün cafe de çalışırken onlar gelmişti. O gün de canlı müzik vardı. Ve onların siparişini ben almıştım. Akşamına bana istek attı. Kabul ettim ve biz konuşmaya başladık. İlklerde hiç taviz vermiyordum. Ve ondan hoşlandığımı söyleyince birden değişti. Bana hiç mesaj atmaz oldu. Devamlı ben yazıyordum öylelikle yazıyordu. Yarı yıl tatiline girmiştik, ikimizde memleketlerimize gitmiştik. Ve bir gün içtiği zaman mesaj attı. Benim sevgiliye ayıracak vaktim yok kendine iyi bak diye. Sadece tamam yazarak konuyu kapattım. Ve tekrar geri döndüğümüz zaman, o samimi olan arkadaşıma kek götürmüştüm. Tekrar kapıyı o açtı. Keke uzattım hiç bir şey demeden kapıyı kapattı. Bir teşekkür mesajı dahi açmamıştı. Ve bir gün instagrama baktığımda sevgilisiyle fotoğraf koymuş, işte o an yıkılmıştım. Mesaj attım. Sevgiliye ayıracak vaktin yoktu ama neden sevgili yaptın diye. Bana hiç bir şey demeyerek evine gelmemi istedi. Evine gittiğim zaman ise karşıma oturdu ve konuşmaya başladı. Arada ki tek sorun mesafelermiş. Onun bu sene okulu bitiyor ve benim seneye bitiyor. Ondan dolayı istemiyormuş. Bence bunların hepsi bir bahane. Öylelikle konuşmuyoruz artık. Bir gün beden dersindeyiz ev arkadaşımın sevgilisi yanıma geldi. Onun en yakın arkadaşı benden hoşlanıyormuş. Benim adımı falan sormuş. Ve beni instagramdan ekleyerek mesaj attı. Neyse konuşmaya başladık. Ama biraz istemiyor gibiydim. Çünkü aklım hala o hoşlandığım çocukta. Ne yapmalıyım sizce ? Bana yardımcı Olur musunuz ?

Üniversitede beden dersi? Tekme tokat apandist patlatma?
 

KaraTurna

bir varmış bir yokmuş!!!
Pro Üye
31 Ocak 2013
8.615
29.750
Hangi bölüm bu beden dersi diye bi ders mi var yüksekokulda?
Okulu bitir bu neyin acelesi o kadar büyük bi darbe almışsınki hala sevgili düşünüyosun!
Hayatını biraz relax geçir bence
 

pinkstrap

♡Akrep Kadını ♡
Pro Üye
10 Ocak 2014
30.847
47.149
Anlattığın ilk olayla sorunun ne alakası var ki? Gereksiz bilgi vermiş olmuşsun. İstemiyorsan, sırf çocuk istiyor diye görüşme, hoşlandığın çocuğun da sevgilisi var yazmışsın, geriye kalan şeylerin bahane olduğunun zaten farkındasın.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 949 gün geçti.

caninfistigi

Süper Fantastik Üye
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
10.746
18.158
Bazı üniversitelerde birinci sınıfta beden müzik ya da halk oyunları dersi oluyor


Hangi bölüm bu beden dersi diye bi ders mi var yüksekokulda?
Okulu bitir bu neyin acelesi o kadar büyük bi darbe almışsınki hala sevgili düşünüyosun!
Hayatını biraz relax geçir bence

http://chem.eng.ankara.edu.tr/files/2014/09/beden_2.pdf

Gerçekten de varmış ya. Bir yaşıma daha girdim.
 

Helenra

I'm worse at what I do best.
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
5.970
37.997
Nasıl ya? Hangi üniversite hangi bölüm bu?Hani dedim sporla ilgili bir bölüm ama dersin adının beden olduğunu sanmıyorum. Gerçekten şoktayım şu anda.
Ya bazı üniversitelerde bölümlerde oluyor kendi bölümümü ve okulumu söylemeyeyim şimdi aman ifşa olurum :KK70: makine mühendisliği okuyan bir arkadaşım da bir dönem görmüş o derslerden birine. Olay türkiyede oluyor arkadaşlar niye şaşırıyoruz :confused:
 

karamelek08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2017
2
0
22
arkadaşlar seçmeli ders olarak beden ve müzik vardı bende bedeni seçtim isterseniz bu konuyu daha fazla tartışmayalım.
 

beyazyalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
550
698
Hangi bölüm bu beden dersi diye bi ders mi var yüksekokulda?
Okulu bitir bu neyin acelesi o kadar büyük bi darbe almışsınki hala sevgili düşünüyosun!
Hayatını biraz relax geçir bence
Bizim okulda da beden dersi vardı , 2 yıllık tarımla alakalı bir bölümdü üstelik
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1428 gün geçti.

Devrim67

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
500
400
Adamın sevgilisi olduğunu ögrendikten sonra mesaj atman üstüne evine gitmen çok yanlış olmuş.Ayrıca aklın birindeyken başkasını hayatına almamalısın.