• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi avutmam lazım. .

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Merhaba. 3 yıllık evliyim. Borçları mız hala bitmedi . Yasim 28 oldu.. Eşim 32 .
Calisan biri degilim ama evlenirken yarım kalan okulum vardi.şimdi tamamlamaya calisiyorum okulumu. Son zamanlarda bebek özlemi duymaya başladım. . Kuzenlerim fln hep anne oldular. Sanki yasimda geciyor mu ne.. Eşim çok istiyor ama hem annem olmadığı için.. hemde okulumun bitmesine 1 bucuk yıl kaldigi icin Yani en az 1 yıl daha hamile kalmamam gerekiyor. Kendimi nasıl avuturum.. 1 yıl daha ..

Merhaba. 3 yıllık evliyim. Borçları mız hala bitmedi . Yasim 28 oldu.. Eşim 32 .
Calisan biri degilim ama evlenirken yarım kalan okulum var.tamamlamaya calisiyorum okulumu. Son zamanlarda bebek özlemi duymaya başladım. . Kuzenlerim fln hep anne oldular. Sanki yasimda geciyor mu ne.. Eşim çok istiyor ama hem annem olmadığı için.. hemde okulumun bitmesine 1 bucuk yıl kaldigi icin Yani en az 1 yıl daha hamile kalmamam gerekiyor. Kendimi nasıl avuturum..
Korunarak engel olabilirsin. Avutmaya bir sey diyemem. Senin yasin geciyor ise biz ölelim.

Cocukta hadi yapın da hemen doğiiiim demiyordur..

Biz normal insanlar gibi hormonlu hormonlu beslendiysen zaten şimdiden işe koyulsan 2yıla anca doğurursun.

Mantikli olmaya çalis , ya okulun biticek yada bebegun olacak.. borclariniz var bebek icibde harcama yapmanix lazimm ... okulunu bitjr .. ise gir psra kazan birik8m yap bebisi dusun ... hersey kismett uzme kendinii kuzeninin bebegini sevv ...

Her şey düzene girdikten sonra bebeğinizi düşünün. Kafanız rahat olacağı için daha verimli ve mutlu büyütürsünüz bebeğinizi...

kendini avutacak şeyleri yazmışsın kendin zaten

okuyorsun

borç var

bunlar bitsin sonra daha huzurlu olur daha rahat olur

hayatta çocuk sahibi olmak bir statü değil bir şeye geç kalınmıyor

insanlar artık 30 altında evlenmiyor bile

ben 30 yaşımda anne oldum belki biraz daha beklesem bile olurmuş diyorum

Calisan biri degilim ama evlenirken yarım kalan okulum vardi.şimdi tamamlamaya calisiyorum okulumu. Son zamanlarda bebek özlemi duymaya başladım. . Kuzenlerim fln hep anne oldular. Sanki yasimda geciyor mu ne.. Eşim çok istiyor ama hem annem olmadığı için.. hemde okulumun bitmesine 1 bucuk yıl kaldigi icin Yani en az 1 yıl daha hamile kalmamam gerekiyor. Kendimi nasıl avuturum.. 1 yıl daha ..

Kendi geleceginizi gqrqntiye almadan dunyaya cocuk falan getirmeyin. Sonra yarin birgun sorunlar ciksa kucaginizda bir cocuk meslek yok is yok para yok ne yapacaksiniz. Yada borca girseniz esiniz isinden olsa kim nasil bakacak cocuga. Yasiniz hala musait okulu bitirin en azindan derim ben, borc icin cocuk erteliyorsunuzda geleceginiz icin , hayatinizin bundan sonraki kismini etkileyecek birsey icinmi erteliyemiyorsunuz ???

Back
X