Kendimi başkaları ile kıyaslıyorum.

alevimsiyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
40
52
3
40
En yakınımdakiler bile aileleri ile mutlu, huzurlu. Ben yalnız ve psikolojik sorunları olan biriyim. Anksiyete bozukluğum var. Buna bağlı olarak migrenim var. Yani beynimde bir canavar yaşıyor ve bunun sonucu günlerce ağrılar çekiyorum. Artı yalnızım, eşim yok yuvam yok. Hasta olduğumda saatlerce yatıyorum. Depresyondayım yıllardır. Bazen bana ne olacak diyorum. Hayatın bana iyi birşeyler yapması gerekiyor diyorum.

En yakınımdakiler bile aileleri ile mutlu, huzurlu. Ben yalnız ve psikolojik sorunları olan biriyim. Anksiyete bozukluğum var. Buna bağlı olarak migrenim var. Yani beynimde bir canavar yaşıyor ve bunun sonucu günlerce ağrılar çekiyorum. Artı yalnızım, eşim yok yuvam yok. Hasta olduğumda saatlerce yatıyorum. Depresyondayım yıllardır. Bazen bana ne olacak diyorum. Hayatın bana iyi birşeyler yapması gerekiyor diyorum.
Hayat sana birşey yapmaz sen yapacaksın ne yapacaksan yatmakta depresyondayım demekle olmaz tedavi alıyormu sun ailen ne diyor birde çok mutlu görünen ailelerin bile ne sıkıntıları ne dertleri var görünüşe aldanma

Hayt size iyi bişeyler yapmaz siz hayattan söke söke alacaksınız. Çalışmıyorsanız girin bir işe. Para biriktirin. Her tatilde bir tura katılın türkiyeyi gezin. Keşke benim öyle bir imkanım olsaydı.eve para vermekten kendime harcayamadım

Malesef o tarz donemler oluyor. Yalniz olmak etrafta konusacak dertlesecek kimsenin kalmamasi tetikliyor. Ben de yalnizim eskiden sizin gii dusunurdum. Artik takmamaya calisiyorum. Hersey nasip kismet e depresyona girince de duzelcek degil. Hayatta ne zaman bir seyi cok istedim olmadi. Ne zaman ki vazgectim aman tamam artik olmaz dedim. Bir sekilde o eskiden diledigim sey oldu. Cok kafaya takmamaya calisin.

Kimsenin hayatı asla öyle göründüğü gibi değil. Emin olun herkesin iç dünyası çok farklı.
Sorunlarınızın düzelmesi için ne yapıyorsunuz ? Bence en önemli sorun bu olmalı.
Sürekli yakınarak , hayıflanarak kötü bit enerji yayarsınız. Kimse de kötü enerjisi olan biriyle görüşmek istemez.

Dışarıdan herkez aynı şeyi söyler ama aynı sıkıntıda olanlar bilir o piskolojiyi çevrendeki insanlarda sürekli bi tavsiye sürekli bi iğneleme olur senden güçlü olmani , kendini geliştirmeni isterler.ama bilmezler senin bi yardım eli istediğini zaten güçlü olsan ve yapabilsen sorun kalmaz.

Hiç bir zaman etrafınızdaki insanlarla kıyaslayarak kendinizi mutlu edemezsiniz , herkesin hayatı yaşantısı işi gücü mutluluğu kendince kimsenin iç yüzünü dertlerini bilemezsiniz ,sizde bahsetmişsiniz bu beyninizin size bir oyunu sağlıklı düşünemiyorsunuz ,ama kimsenin hayatıda sizin dışardan gördüğünüz gibi dört dörtlük değil ,yalnızlık eşinizin olmamasından dem vurmuşsunuz evli eşli olanlar da çok mutlu değil burada okuyorsunuzdur hemen hemen hergün kocadan sevgiliden şikayet eden dert yanan kadınları ,hayat sizin ayaklarınıza birşeyleri sermez sizin gayret etmeniz gerekiyor ,kimseninde önüne hemencik birşeyler serilmiyor mücadele ederek insanlar bir yerlere geliyor öncelikle hayattan ne bekliyorsunuz bunu düşünün kendinize hedef belirleyin bir yol çizin napabilirim buna odaklanın başkalarının mutluluğuna değil

Neden yalnız hissediyorsunuz? Ailenizden uzakta mısınız yoksa desteklerini mi hissettirmiyorlar ? Yaşadıklarınız zor olabilir evet ama bunlar etrafınızda sevdiğiniz kişilerin olmasına engel değil ki. Bence dışarı çıkmak arkadaş edinmek iyi gelir size.

Back
X