Kendimi bazen affedemiyorum

Kendinizi suçlamayın yaşamak istediniz ve yaşandı bitti. Asıl sorun bence bakire olmaktan utanmanız, çevrenizdekiler bakire değil diye bunu kafaya takıp yaşamanız. Hepimiz insanız ve cinsel isteğimiz var bu çok normal bir durum. Merak ettiniz ve yaşadınız. Eğer hâlâ kendi başınıza aşamıyorsanız, kendinizi suçlamaya devam ediyorsanız psikolojik destek almanız iyi olur .

Evet terapiyi de düşündüm. Belki de sosyal medyadaki yazıları gördükçe daha da kendimi suçluyorum kendimi iprenç ve değersiz hissediyorum böyle bi şey yaşadığım için

Amannn beee bacımmm 4 sene geçmiş üstünden derdin mi kalmadı düşünecek boşver yaaa

4 sene once olmus bitmiş, simdi pisman olsaniz da artik dönüşü yok. Kaldi ki sonra sevdiginiz insan(lar)la da yasamissiniz, yani ilk ve son iliskiniz degilmis. Guzel olanlara odaklanip taa kac sene oncekini unutun gitsin.

Yahuuu saçmalama. Bence kızlık zarı dediğimiz şey bı kışıye saklanacak özel kılınacak bi durum değil. Sonuçta ‘ona değer’ diyeceğimiz kim var şu dünyada? Kocan olsa garantı mı bı omur senı mutlu edeceği? Bırak sen ıstedığını yapmışsın zulmetme boşuna kendıne. Kımseye açıklama yapmak zorunda değilsin kendını suçlama. Erkekler herkesle bırlıkte oluyor, hıç olmamış gıbı çiçek ılışkı sunuyoruz onlara. Bıze gelınce ayy cok ozeldı. Hayatına gırecek kısıye acıklama yapmak zorunda da degılsın. Senı ozel kılan zarın degıl karakterın. Boşuna geçmişe takılıp psıkoljını bozma

bnce uğrasacak isiniz yok ve kafayı takacak bir seyler arıyorsunuz ama yapmayın yani olan olmus hele de 4 sene önce abartmayın

Ozamanlar istemis olmasanizki yapmazdiniz.
Bunu hata olarak gòrme. Gecmiste kalmis yapacak birsey yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…