- 19 Aralık 2024
- 27
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi idontknowidk
…
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinizi suçlamayın yaşamak istediniz ve yaşandı bitti. Asıl sorun bence bakire olmaktan utanmanız, çevrenizdekiler bakire değil diye bunu kafaya takıp yaşamanız. Hepimiz insanız ve cinsel isteğimiz var bu çok normal bir durum. Merak ettiniz ve yaşadınız. Eğer hâlâ kendi başınıza aşamıyorsanız, kendinizi suçlamaya devam ediyorsanız psikolojik destek almanız iyi olur .Lütfen beni yargılamayın. Yaklaşık 4 yıl önce ilk ilişkimi tek gecelik saçma sapan bi kişiyle yaşadım. Çevremde nerdeyse bakire olan tek kişi bendim ve bunu kendi kafamda normalleştirdim ve yaptım. Şu an kendime çok kızıyorum ve bazen affedemiyorum. Yani neden diye soruyorum ne gerek vardı ki.. tabiki ondan sonra da ilişki yaşadım ama en azından sevdiğim bir insanla..son zamanlarda kafamı çok kurcalıyor ve yaşadığım şeyleri buna bağlıyorum. Lütfen bana akıl verin nasıl aşıcam bu durumu
Evet terapiyi de düşündüm. Belki de sosyal medyadaki yazıları gördükçe daha da kendimi suçluyorum kendimi iprenç ve değersiz hissediyorum böyle bi şey yaşadığım içinKendinizi suçlamayın yaşamak istediniz ve yaşandı bitti. Asıl sorun bence bakire olmaktan utanmanız, çevrenizdekiler bakire değil diye bunu kafaya takıp yaşamanız. Hepimiz insanız ve cinsel isteğimiz var bu çok normal bir durum. Merak ettiniz ve yaşadınız. Eğer hâlâ kendi başınıza aşamıyorsanız, kendinizi suçlamaya devam ediyorsanız psikolojik destek almanız iyi olur .
Takılı kalmadan edemiyorumOlan olmuş geçmişe takılırsanız hayatınıza devam edemezsiniz.
;(Amannn beee bacımmm 4 sene geçmiş üstünden derdin mi kalmadı düşünecek boşver yaaa
bnce uğrasacak isiniz yok ve kafayı takacak bir seyler arıyorsunuz ama yapmayın yani olan olmus hele de 4 sene önce abartmayınLütfen beni yargılamayın. Yaklaşık 4 yıl önce ilk ilişkimi tek gecelik saçma sapan bi kişiyle yaşadım. Çevremde nerdeyse bakire olan tek kişi bendim ve bunu kendi kafamda normalleştirdim ve yaptım. Şu an kendime çok kızıyorum ve bazen affedemiyorum. Yani neden diye soruyorum ne gerek vardı ki.. tabiki ondan sonra da ilişki yaşadım ama en azından sevdiğim bir insanla..son zamanlarda kafamı çok kurcalıyor ve yaşadığım şeyleri buna bağlıyorum. Lütfen bana akıl verin nasıl aşıcam bu durumu