AynenBen de biraz öyleyim. İş isten geçtikten sonra gece yatarken uyuyamam kafamda binlerce türlü laflarla ağzının payını veririm. Keşke şunu deseydim bunu deseydim ne güzel olurdu diye ama işte...
Haklisin canim ama işte o lafk söyleme aşamasına gelince cesaretlenip söylemiyorum.. yapım gereği sessizde degilimdir gayet konuskanimdir sus pus oturmam ama kötü seyleride ne söyler nede belli ederim insanlara karsi net ve katı olamiyorum ya hep iyi nereye kada bu sefer hatalarinida anlamiyorlarki nasil anlassinlarBir lafa bakarım lafmi diye,birde söyleyene bakarım adammi diye derler ya hah iste bırakın karşınızdakiler konussun dursun..çünkü ne derseniz deyin bu tip insanların galip gelicek ikinci hatta beşinci yüzleri vardır.Can sıkmaya değmez...
Vallahi aynen öyle arkadaşım ama inanki öyle bir cirkef olmuş ki insanlar artık kendinden şüphe eder oluyorsun acaba benmi sucluydum diye...Yaw he he diyip geçiyorum artik..yoksa aynı sizin modda sabaha kadar destan yazıyorum kendi kendime...Haklisin canim ama işte o lafk söyleme aşamasına gelince cesaretlenip söylemiyorum.. yapım gereği sessizde degilimdir gayet konuskanimdir sus pus oturmam ama kötü seyleride ne söyler nede belli ederim insanlara karsi net ve katı olamiyorum ya hep iyi nereye kada bu sefer hatalarinida anlamiyorlarki nasil anlassinlar
Dogru ama birseyler yapip bu huyumu degistirmem lazim yoksa cok ezilirim esim hakli, hayir demeyi, bu kadar iyimser olmamayi, yeri geldigindede insanlara haddini bildirmeyi ögrenmeliyim ama nasil orasini bilmiyorumVallahi aynen öyle arkadaşım ama inanki öyle bir cirkef olmuş ki insanlar artık kendinden şüphe eder oluyorsun acaba benmi sucluydum diye...Yaw he he diyip geçiyorum artik..yoksa aynı sizin modda sabaha kadar destan yazıyorum kendi kendime...
Haklisin ben herseyi cok ciddiye aliyorum ama diger insanlar seni umursamiyor insan yerine koymuyor resmen ha duvara konusuyorsun ha onlara,insanlarda saygi denen birsey kalmamis. Bende ikiyüzlü olmadigim icin belkide böyleyim arkalarindanda konusmam sadece icime atarim ama oda beni yer bitirir iste. Benim esimin kuzeninin hanimi var lafi yapistirir ama benim tabirimle edepsizdir cünkü ne dedigini bilmez herseye maydonoz olur her konuya atlar cok bilmislikte taslar lafida yapistirir. Sonrada diyorum kendi kendime ay zümra böyle olacagina hic acik sözlü olmayi deneme daha iyi. Ben zaten insanlara laf yetistirmek amacinda degilim sadece tek istegim bana zarari dokunan sevmedigim insanlara haddlerini asmamalari icin yeri geldiginde haddini bildirmek yoksa malesef tepemden toplamak zorunda kaliyorum zira oraya cikarmayi iyi niyetimden dolayi cok iyi beceriyorum. Mesela bazi insanlar surat asar laf söyler sevmedigini belli eder bense yapamiyorum ayyy kirilmasin ayyy zpmra bu kadar katı olma ay yazik diye diyeBu birazda yapı meselesi canım ya mesela benim annem bir cevap yapistirir karşıdakine yeminle benim icimin yağları erir geneldede ona bırakırım,ben de senin gibiyim ama artık iki çocuktan sonra vallahi kimseye laf yetiştirmek istemiyorum tiksindim insanlardan yeminle,benim doğrularımm var ben millet gibi dansözlük yapmıyorum...sözünün eri degiller,ikiyuzluler,riyakarlar,çıkarcilar...bana tersler,o yuzdende onların seviyesine inmiyorum...Bu hayat başka türlü yasanmaz çünkü.
OlabilirBende oyleyim yaa.bunun bi cozumu yok heralde ne kadar yapacam desekte ayni olayla tekrar karsilasinca yok yqpamiyoruz .ozguven eksikligi midir nedir artik ?
Esimden Allah razi olsun beni düsünür ezdirmezde ama bunu ona birakmadan kendim yapabilmem lazim kücük cocuk degilimki sürekli beni korusun biyere kadar yani. Anne konusuna gelince düsündümde haklisiniz annemde öyle sessiz sakindir kendinide zamaninda cok ezdirmistir malesef demekki bende ona cekmisim. Ama mesela ablam benim tam tersim özeniyorum bazen ona. Ben annem gibi olmayacagim! Degismem lazimmmm..genelde öyle bir annen varsa insanları kırmak istemeyen sende öyle oluyorsun
benim annemde genel olarak şartlardan ve hep yaşadığı talihsizliklerden çok tepki göstermemiştir hatta hiç
ondan bende öyleydim ama iş hayatı sağolsun eğdi büktü yeniden şekil verdi bana
bak şanslısın eşin ezmeye çalışmamış seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?