- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
Ablalarim ben 19 yasindayin daha once cok kiloluydum ama verdim suan 57 kiloyum ama takinti oldu resmen bi turlu kendimi yeterince zayif hissetmiyorum ve kendimi guzel bulmuyorum makyajlar yapiyorum sonrada kiziyorum kendime dogal olmak varken niye suruyosun o kadar seyi diye ama hep bi kusur buluyorum kendimde :-( otururken aklima geliyo daha fazla kilo vermeliyim daha guzel nasil olurum tek dusundugum bu
bence kilon gayet makul, boyunu bilmiyorum ama. bende 57 kiloyum ama boyum 1.74... bu arada güzellik duruşta bakışta yaydığın enerjidedir. kendine güvendedir. kişisel gelişim ile bu problem ortadan kalkabilir diye düşünüyorum
160 . Onceden 78 kiloydum
Boyun kaç tatlım ?
Cok cekingenim evde degil yada cok yakin oldugum arkadaslarimlayken o zaman hem rahatim hem konusabiliyorum ama az tandigim veya sevmedigim insanlarla iletisim kurmaktada zorlaniyorum
Her zayıf güzel değildir. Neden daha fazla zayıflamayı düşünüyorsunuz.
Bence fazla makyajada gerek yok çokta gencsin. hafif kalem ve Rumel belli belirsiz ruj sür yeter.
Biraz rahat bıraksan kendini, içinden geldiği gibi giyinsen. Sen kendini beğensen yeter
22 yasina kadar ben de kendimi güzel bulmuyordum. Kilo konusu bende de büyük bir problemdi. Sonra üniversitede kilo verdim, herkes cok zayifsin yakismiyor derken, ben kendimi cok güzel bulurdum mesela. Sonra kilo aldim biraz daha, simdi benden güzeli yok dünyada.
Bunu esprisine söylüyorum ama cidden belli bir yasa geldikten sonra kendini daha güzel hissedeceksin ve kendine olan özgüvenin icin öyle hissetmelisin de.
Kilo konusu bu yaslarda takintiya dönüsebiliyor, ya kendin kendini sevmeye baslayacaksin, ya da bu dönemi atlatmayi bekleyeceksin.
bak tavsiyemi kulağına küpe yap. özellikle çok tanımadığın yada az tanıdığın insanların yanında rahat olmasan bile çekinsen bile, tam aksi bir tavır sergile, çok rahatmışsın imajı ver. Bir iki böyle yapınca zaten aralarına rahat girip çıkmaya başlar ve ortamın gerginliğinden uzaklaşırsın.. Unutma, rahat deilsen bile rahatmış gibi davran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?