çok doktora gittim hatta küçükken lazerle kandırırlardı beni büyüdüm yalan olduğunu anladım :) göz tembelliği benim ki o yüzden olmuyor geç de fark edilmiş.. yoksa daha küçük derece kullanabilirdimO nasıl gözmüş öyle cicim. O olmuyor bu olmuyor. Başka doktorlarla görüştün mü? Tek bir doktorla kalmamanı tavsiye ederim.
Bundan önce gittiğim göz doktoruna göre göz kuruluğu yaşlılarda olurdu bende olması imkansızdı ve lens kullanamazdım. Son bir yıldır gittiğim doktor alerjiden dolayı göz kuruluğum olduğunu söyledi damla verdi ve lens kullanmamda bir sakınca görmedi. Bir yıldır ne göz kuruluğum var ne de herhangi bir sıkıntım. Lens de kullanıyorum. Bazı doktorlar şapşirik olabiliyor.
gözlüklerim siyah çerçeveli.. aslında bi ara şu yanlarında çerçeve olmayanlardan denemek istemiştim ama gözlük numaram büyük olduğu için yanlardan çok göze batacağını söylemişti optikçi.. yine hüsran yani :)Gözlüğünün yakışmamasının sebebi büyük ihtimal çerçevesi
Lens bence sağlıklı değil ve gözlerin uygun değilse kullanma, sen zararlı çıkarsın..
Gözlük herkese yakışır, sen gözlüğünü sana yakışanı seçememişsin. Bence gözlüklü de gayet güzelsindir. Seni beğenen her türlü beğenmeli gözlük bahane
bu erkekler hepten sıkıntılı herhaldebana da erkek arkadaşım gözlüksüz daha güzelsin der hepoysa çevremde beni gözlüklü beğenen insanlar var gözlük çerçeveni yüzüne yakışan ve tarz bi çerçeveyle değişebilirsin (öyle değilse eğer) yine de gözlükle git ve konusu açılmadığı sürece buluşacağın kişiye gözlüklerden bahsetme umarım hayırlısı olur :)
çok haklısınız da işte saçma sapan dert ediniyorum kendimeCanim onların beğenmemesi senin göz sağlığından önemli mi sanki ? O olmazsa başkası olur. Seven insan sevdiğini her haliyle beğenir..
Arkadaşların dediği gibi çerçevesini falan değiştirme şansın varsa belki yüz tipine yakışır bir çerçeve bulabilirsinçok haklısınız da işte saçma sapan dert ediniyorum kendime
onu düşünüyorum zaten de buluşma yakın zamanda olur gibi bakalım hayırlısı.. isterse böyle yoksa kendi bilirArkadaşların dediği gibi çerçevesini falan değiştirme şansın varsa belki yüz tipine yakışır bir çerçeve bulabilirsin
Aynen öyle canım bırak senin gibi düşünceli bir kızı kaybettiğine yansın o zamanonu düşünüyorum zaten de buluşma yakın zamanda olur gibi bakalım hayırlısı.. isterse böyle yoksa kendi bilir
çook teşekür ederim o sizin güzel düşünceniz :)Aynen öyle canım bırak senin gibi düşünceli bir kızı kaybettiğine yansın o zaman
Ne demekkçook teşekür ederim o sizin güzel düşünceniz :)
9 ama ek şeylerle 10 oluyor.. lens de işte olmaz dedilerde hadi aldım bilmiyorum kullanabilir miyim.. lazer imkanım da yok malesef.. ama evet yine de buna çok şükürkac numaraki gozlerin,benimde kalin ama inceltilmis cam taktiriyorum,bide lens isini bi daha arastir bence,lazer yaptirma imkanin yokmu,hicbiriside olmuyorsa cok şık gozlukler var millet hava olsun diye numarasiz takiyor.Allah baska dert vermesin en azindan bir sekide gorebiliyoruz ya hic goremeseydik
kuzeninize derecesini net görüp görmediğini sorar mısnız size zahmet ?Benim kuzenim gözleri ileri derecede bozuk yıllardır lens kullanıyor, bir şikayetini de duymadım. O da aynı gözlük takınca gözleri büyük görünüyor.
Çok sık görüşmüyoruz artık mesafe uzak ama gördüğüm zaman sorarım, merak ettim. Yalnız sorun olduğunu hiç sanmıyorum, araba falan da kullanıyor. Evde dahi lens takıyor. Göz numarası 10 diye biliyorum, hatta daha fazla bile olabilir.kuzeninize derecesini net görüp görmediğini sorar mısnız size zahmet ?
eğer öyleyse bu benim için umut verici bi şey olur. peki lens gözünde belli oluyor mu derecesi yüksek sonuçtaÇok sık görüşmüyoruz artık mesafe uzak ama gördüğüm zaman sorarım, merak ettim. Yalnız sorun olduğunu hiç sanmıyorum, araba falan da kullanıyor. Evde dahi lens takıyor. Göz numarası 10 diye biliyorum, hatta daha fazla bile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?