az uyumak, karbonhıdrat yemek, regl den 4 gun once baslayan bıtımıne kadar devam eden ödem sureci,fazla kafeın tuketımı, az su ıcmek, yolculuk yapmak ,ılac kullanmak, tuzlu gıdalar ,serbetlı gıdalarBen iki doğum sonrası ciddi kilolar verdim
Birinde 27 birinde 30 civarı
Normalde kolay verip kolay alıyorum
Bi ara tekrar 8 kilo aldım, diyetisyenimin eve yolladığı hazır öğünlerle 12 verdim mesela
Yada geçen kış karantinada 6-7 kilo alınca bir şok diyetle 2 haftada hepsini verdim yaz boyu korudum
Ama artık bu al ver ver aldan sıkıldım kalıcı olsun hep yapim dedim
İf bana çok mantıklı geldim
İnstagramdan bir dr takip ediyorum çok güzel, faydalı bilgiler veriyor
Aslında dediklerinizi biliyorum, hata sürekli tartılmıyorum o yüzden. Ama yinede bukadar uğraşınca o inişi tartıda görmek istiyorum ya
Bu sabah tartı sonrası moralim bozuldu direk hangi tatlıyı yesem diye düşündüm. Yemedim, ama canım sıkıldı yinede. Vermiş olduğumu görsem çok keyifli olurdu
bunlar cok odem yapar
gıda ıntoleransınız da varsa oda etkı eder bır domates bıle sızın ıstedıgınız verımı almanıza engel oluyor olabılır
yanı emeklerımın karsılıgını almıyorum dıye dusunmeyın ve dedıgım gıbı kas oranını arttırarak kılo verırken tartıda zaten ıstedıgınız rakamı goremezsınız
tartıyı kılo almısmıyım dıye kullanın kac kılo vermısım dıye degıl
ne kadar ınceldıgınızı anlamak ıstıyorsanız en dogru yolu mezura ıle olcum elınızde metre olsun 2 haftada bır gogus bel kalca basen olcup yazın takıp edın kıloyuda ayda bır olcun onuda yazın ayda kac cm ınceldıgınıze bakın ona gore spora ve beslenmeye yon vermenız daha dogru olur
bende if yapıyorum if yaparken de karatayın sevdıgı sekılde beslenıyorum :)