• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi begenmiyorum battikca batiyorum.

Ben iki doğum sonrası ciddi kilolar verdim
Birinde 27 birinde 30 civarı
Normalde kolay verip kolay alıyorum
Bi ara tekrar 8 kilo aldım, diyetisyenimin eve yolladığı hazır öğünlerle 12 verdim mesela
Yada geçen kış karantinada 6-7 kilo alınca bir şok diyetle 2 haftada hepsini verdim yaz boyu korudum
Ama artık bu al ver ver aldan sıkıldım kalıcı olsun hep yapim dedim
İf bana çok mantıklı geldim
İnstagramdan bir dr takip ediyorum çok güzel, faydalı bilgiler veriyor
Aslında dediklerinizi biliyorum, hata sürekli tartılmıyorum o yüzden. Ama yinede bukadar uğraşınca o inişi tartıda görmek istiyorum ya 🙈
Bu sabah tartı sonrası moralim bozuldu direk hangi tatlıyı yesem diye düşündüm. Yemedim, ama canım sıkıldı yinede. Vermiş olduğumu görsem çok keyifli olurdu
az uyumak, karbonhıdrat yemek, regl den 4 gun once baslayan bıtımıne kadar devam eden ödem sureci,fazla kafeın tuketımı, az su ıcmek, yolculuk yapmak ,ılac kullanmak, tuzlu gıdalar ,serbetlı gıdalar

bunlar cok odem yapar

gıda ıntoleransınız da varsa oda etkı eder bır domates bıle sızın ıstedıgınız verımı almanıza engel oluyor olabılır

yanı emeklerımın karsılıgını almıyorum dıye dusunmeyın ve dedıgım gıbı kas oranını arttırarak kılo verırken tartıda zaten ıstedıgınız rakamı goremezsınız
tartıyı kılo almısmıyım dıye kullanın kac kılo vermısım dıye degıl

ne kadar ınceldıgınızı anlamak ıstıyorsanız en dogru yolu mezura ıle olcum elınızde metre olsun 2 haftada bır gogus bel kalca basen olcup yazın takıp edın kıloyuda ayda bır olcun onuda yazın ayda kac cm ınceldıgınıze bakın ona gore spora ve beslenmeye yon vermenız daha dogru olur

bende if yapıyorum if yaparken de karatayın sevdıgı sekılde beslenıyorum :)

o ınsanlar sız kılo verırken ayy cok kılo verme sakın yeter yoksa cırkın olursun da dıyecek
onlar toksıt akraba
yanlıs kısılerı kafaya takıyorsunuz
Aslinda en guzeli onlari mecbur kalmadikca gormemek.İnsanlar kendi mutsuzluklarini bize atiyorlar resmen.Hikayeni okudum.Okadar iradeli ve muthissinki tebrik ederim.

Ben iki doğum sonrası ciddi kilolar verdim
Birinde 27 birinde 30 civarı
Normalde kolay verip kolay alıyorum
Bi ara tekrar 8 kilo aldım, diyetisyenimin eve yolladığı hazır öğünlerle 12 verdim mesela
Yada geçen kış karantinada 6-7 kilo alınca bir şok diyetle 2 haftada hepsini verdim yaz boyu korudum
Ama artık bu al ver ver aldan sıkıldım kalıcı olsun hep yapim dedim
İf bana çok mantıklı geldi hemde uğraştırmıyor öğlen. ara öğün ne yesem diye düşünmüyorum devamlı
İnstagramdan bir dr takip ediyorum çok güzel, faydalı bilgiler veriyor
Aslında dediklerinizi biliyorum, hata sürekli tartılmıyorum o yüzden. Ama yinede bukadar uğraşınca o inişi tartıda görmek istiyorum ya 🙈
Bu sabah tartı sonrası moralim bozuldu direk hangi tatlıyı yesem diye düşündüm. Yemedim, ama canım sıkıldı yinede. Vermiş olduğumu görsem çok keyifli olurdu
Bende if baslamak isterim cok arastirdim.Ama midem o kadar geniski yedikce yiyesim geliyor.Birden o kadar sert baslarsam dayanamam gibi geliyor

Aslinda en guzeli onlari mecbur kalmadikca gormemek.İnsanlar kendi mutsuzluklarini bize atiyorlar resmen.Hikayeni okudum.Okadar iradeli ve muthissinki tebrik ederim.
:KK68:
sende iradelısın en mutlu oldugun ıstedıgın forma gelecegını bılıyorum ;)

Bende if baslamak isterim cok arastirdim.Ama midem o kadar geniski yedikce yiyesim geliyor.Birden o kadar sert baslarsam dayanamam gibi geliyor
aslında yedıkce yıyesının gelmesı mıde genıslıgınden degıl sekerlı gıdalar tuketmenden kontrolsuz karbonhıdrat ve seker yapıyor onu
yoksa mıdeyı doyurmak kolay su ıcersın dolar

C ceycey0406 ceylan cesur cıktı :KK70:
benım konum burada
nasıl saglıklı beslenılır uzerıne konusuyoruz motıve edıyoruz buna ıhtıyacı olanı

kek yerken görmeyeydim keşke bu alıntıyı :işsiz: :işsiz:

aslında yedıkce yıyesının gelmesı mıde genıslıgınden degıl sekerlı gıdalar tuketmenden kontrolsuz karbonhıdrat ve seker yapıyor onu
yoksa mıdeyı doyurmak kolay su ıcersın dolar
Tatli yedigim kadar yemek yemiyorumdur.Bir tutlu doyamiyorum.Aynada kendime bakiyorum napiyorun diyorum yine devam ediyorum.Yok bi yerde durmam lazim.Yarin ife baslayim

Süper 👍
Ben 2 kez 24 saat yaptım o bile zorlamadı
Ama bukadar açlığa bir günde 5 kilo falan versem iyidi tabii 😬
Neyse devam bakalım
Suan bu sure bile beni korkutuyor.Ama denemekten zarar cikmaz.

Süper 👍
Ben 2 kez 24 saat yaptım o bile zorlamadı
Ama bukadar açlığa bir günde 5 kilo falan versem iyidi tabii 😬
Neyse devam bakalım
ben 62.5 da kitlendim kaldım 1 aydır.ondan önce ne güzel kilo veriyordum.spor yapmıyorum ya ondan sanırım

Back
X