• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi begenmiyorum battikca batiyorum.

Valla yaş 38 boyumca kızım var kilom 57 . 3- 4 kilo versem fena olmaz diyorum hep ama şu an acıktığımı hissettim koca bir sandviçi gömdüm.Pişmanmıyım tabiki🤣 ama bu kilo verme konusunda çok iradesizim

kiraz sapı güzel zayıflatıyor.ben onla haftada 3 kilo vermiştim
Onun için diyetisyenim ben yazmadıkça kullanma demişti. Bağırsak tembelliği yapiyor demişti galiba. Gerçi aynı diyetsiyen bir zamanlar 6 öğün yazarken sonra 3 e indirmişti, ara öğünlere gerek yok yeni araştırmalar var demişti
Hergün bişey değişiyor, bu kilo işi çok değişik bişey

Valla yaş 38 boyumca kızım var kilom 57 . 3- 4 kilo versem fena olmaz diyorum hep ama şu an acıktığımı hissettim koca bir sandviçi gömdüm.Pişmanmıyım tabiki🤣 ama bu kilo verme konusunda çok iradesizim
hah en sevdıgım
kılo sorunu olmayan ınsanlar bende bır 3-4 kılo versem ıyı olur dedımı bayılıyorum :D

Onun için diyetisyenim ben yazmadıkça kullanma demişti. Bağırsak tembelliği yapiyor demişti galiba. Gerçi aynı diyetsiyen bir zamanlar 6 öğün yazarken sonra 3 e indirmişti, ara öğünlere gerek yok yeni araştırmalar var demişti
Hergün bişey değişiyor, bu kilo işi çok değişik bişey
ben 2 defa gittim diyetisyene .o kadar dolu doluydu ki liste kilo aldım ikisinde de 1 ayda.kiraz sapını devamlı kullanmayacaksın zaten 3 4 kilodan kurtulmak için kısa süreliğine kullandım ben.suya ceviz ya da tarçın çubuk koyup sabaha içiyordum o da fayda etmişti.ama bu aralar saldım bıraktım

Ben 3 ayda hiçbir şey yapmadan 4 kilo verdim.
Kilo problemim yoktu ama sağlıklı da beslendiğimi düşünmüyordum açıkçası pek fazla. Paketli gıda, abur cubur ve zaafım olan börekten uzak durdum. Bol yeşillik protein tükettim, besin değeri açısından dengeli beslenmeye çalıştım. Bunun dışında bir sey yapmadım.

Kilo vermenin büyük bir kısmı beslenmenizle alakalı. Bir an önce o şekerden kurtulun gerisi çok hızlı gelir.

Ben şu bazi erkekleri anlamiyorum bence eşiniz sizi sevmiyor. ben bi dogumla 16 kilo aldim eşim bir kere dememişdir kirici bir sey kendim rahatsiz oluyorum kac seneler gecdi halen gozumde aynisin der ben dalga gecerim hatta goz dr na filen git diye sevgi diş gorunusle degil kalp den gelir Tabi her erkekde farklidir eşiniz belki diş gorunuse cok onem veriyodur sizde ona gore ceki duzen verin kendinize hakknizda hayirlisi

Haftada iki gün iki hedef belirle ve mutlaka yap.
Bu salı basit bir maske, perşembe manikür gibi.
Bir şeyi seç ona odaklan tırnak uzatmak ya da saç yağları gibi. Harika saçların ya da müthiş uzun ojeli tırnakların olunca bi şey seni motive edecek. Sonra devamı gelir.
Nir ara öyle kilo aldım ki sonra 30 kilo verdim bişiyor musun. Zamanı gelince olacak. Kendi üstüne gitme. Eminim çok güzelsindir.
Eşini salla şu an. Kendin için beğendiğin gibi ol.

Kizlar esimle aramiza biseyler girdi.Nerden basliyorum bilmiyorum suan hungur hungur agliyorum.Ben uzun boylu guzel bi kadinim.Ama cok saldim kendimi 2 cocuk ustune yakin zamanda bir gebeligim kotu sonlandi vs..Kendimi asiri biraktim.Esimle artik haftada bir bile yakinlasmiyoruz.Haksiz diyemem cunku bende kendimi begenmiyorum.Hala yiyorum hatta kendimi durduramiyorum.70den 75 e ciktim.70 bile coktu ustume 5 kilo ekleyip yag tulumuna dondum.Ne giysem olmuyor genis kaba saba bir kadinim.Bisey giyiyorum olmuyor, esime yaklasmak istemiyorum.Ama o da istemiyor.Kendimi hic bir seyde rahat hissetmiyorum.Yemem dedikce yiyesim geliyor.Disariya
Soylemek cok kolay.yeme zayifla kendine bak.Peki ben niye yapamiyorum.Kendimi sevemiyorum.Nasil toparlanacagim.Bi yolu yok mu.Nerden baslamaliyim.
Öncelikle bunu eşin seni beğensin diye değil kendi sağlığın için yapmalısın çocuklarının arkasında sağlıksız bir anne olmak istemezsin kim ister ki bakın çocuklarınız ve kendiniz eşi söylemiyorum bence eşler arasında fiziki yapısı o kadar da önemli değildir eminim eşiniz o durumda olsa siz daha iyi bi yaklaşım yaparsınız malesef erkekler biraz odun olabiliyo takmayın bu durumu size nacizane tavsiyem sabah kalk ve kendin için bir şey yap 😉

Siz kendinize böyle bakarsanız herkes aynı düşünür.
Şimdilerde kilo almış olabilirim ama dikkat ederek zamanla eski formuma döneceğim” diye telkin edin kendimizi.

Ayrıca kilo aldım yakınlaşamayız güzel bedenim var birlikte olalım “ bana bi değişik geldi. Her zaman aynı güzellik çekicilik olmaz ki.
Bence sizin sorunlarınız başka şeylet. Bu söyledikleriniz sonuçları ya da dışarıya yansıyanlar. Kendinizi derinlemesine bi inceleyin dinleyin derim ben

Siz kendinize böyle bakarsanız herkes aynı düşünür.
Şimdilerde kilo almış olabilirim ama dikkat ederek zamanla eski formuma döneceğim” diye telkin edin kendimizi.

Ayrıca kilo aldım yakınlaşamayız güzel bedenim var birlikte olalım “ bana bi değişik geldi. Her zaman aynı güzellik çekicilik olmaz ki.
Bence sizin sorunlarınız başka şeylet. Bu söyledikleriniz sonuçları ya da dışarıya yansıyanlar. Kendinizi derinlemesine bi inceleyin dinleyin derim ben
Dun bi akraba grubuyla toplandik onlarin beni oldugumdan buyuk gormesi, kendi cocuklariyla ayni yas olmama ragmen onlara genc bana orta yasli gibi davranmasi ustune esimin ilgisizligi baya biriktirdim aslinda.Haklisin derinlemesine baksam kendime cok kirginliklarim var.Bugun sabah kalkinca dedim ki önümde cok guzel bi 26 yas var.Ben bu 26 yasima 36-46 gibi degil yasimin gerketirdigi pozitif enerjik gecirmek istiyorum.O yaslarda pozitif enerjik ama kendimden 10-20 yas buyuk yasamak yoruyor.Ben hep insanlara ayak uydurmaya calisan kisiyim.Artik kimseye ayak uydurmam sadece kendimi dinlerim.

Dun bi akraba grubuyla toplandik onlarin beni oldugumdan buyuk gormesi, kendi cocuklariyla ayni yas olmama ragmen onlara genc bana orta yasli gibi davranmasi ustune esimin ilgisizligi baya biriktirdim aslinda.Haklisin derinlemesine baksam kendime cok kirginliklarim var.Bugun sabah kalkinca dedim ki önümde cok guzel bi 26 yas var.Ben bu 26 yasima 36-46 gibi degil yasimin gerketirdigi pozitif enerjik gecirmek istiyorum.O yaslarda pozitif enerjik ama kendimden 10-20 yas buyuk yasamak yoruyor.Ben hep insanlara ayak uydurmaya calisan kisiyim.Artik kimseye ayak uydurmam sadece kendimi dinlerim.
Aldığın karar çok önemli ve seni destekliyorum
Ama kolay olmicak 25 yılı değiştirmek emek istiyor
Bunu bilerek başla ve devam et.

O yorum yapan akrabalara da gül geç

hah en sevdıgım
kılo sorunu olmayan ınsanlar bende bır 3-4 kılo versem ıyı olur dedımı bayılıyorum :KK70:
Ama benim kemik yapım ince 45 kilo bile olsam hiç 36 beden olduğumu bilmem basen var.Mesela şu anda 40 bedenim 38 beden olmak için 52 falan olmam lazım😣 yani fazlam yok diyemem😀

Ama benim kemik yapım ince 45 kilo bile olsam hiç 36 beden olduğumu bilmem basen var.Mesela şu anda 40 bedenim 38 beden olmak için 52 falan olmam lazım😣 yani fazlam yok diyemem😀
sıze bır haberım var
aslında o kemık yapısından degıl soyle ornek vereyım sıze
s-23038b9d27ed4077eab6284c5314c450e5fe0cc9.jpg

445 kıloymus martin abımız
kemıklerım ınce veya kemıklerım kalın dıyorlar ya
o aslında kemık degılde vucudumuzda hangı bolgemızde daha fazla yag oranı var hangı kaslarımızı daha cok calıstırmısız genetık olarak kemık cıkıntılarımız falan nerelerde onunla ılgılı
kemıgın kalınlıgı ıncelıgınden degıl yanı

mesela hip dipsler kasın yeterlı calısmamasından veya genetık olarak dogustan o bolgenın yag dokusunun fazla olmasından olusur ust bacak ve kalca kemıgının baglandıgı yerde olusan cıkıntıyı soyluyorsunuz sız
basen var gıbı durur o bolgeye ozel kaslarınızı calıstırırsanız gecer ama sureklı duzenlı yapmanız gerek yapmazsanız hoopp gerı gelır 30 kıloya da dussenız o bolgenız gozunuze batacak genetık olarak yapısal fark o . o bolgeyı calıstırmanız o yuzden daha saglıklı olacaktır
ıskeletımız kemık yapımız uc asagı bes yukarı cok buyuk farklara sebep olmaz
asıl mesele kas dokusudur :)
65 kıloyum 172 boyum var buyuk ıhtımal sızden kılolu bıle olabılırım ama 36 beden gıyıyorum demek ıstedıgımı anlatabıldım mı :)

Kizlar esimle aramiza biseyler girdi.Nerden basliyorum bilmiyorum suan hungur hungur agliyorum.Ben uzun boylu guzel bi kadinim.Ama cok saldim kendimi 2 cocuk ustune yakin zamanda bir gebeligim kotu sonlandi vs..Kendimi asiri biraktim.Esimle artik haftada bir bile yakinlasmiyoruz.Haksiz diyemem cunku bende kendimi begenmiyorum.Hala yiyorum hatta kendimi durduramiyorum.70den 75 e ciktim.70 bile coktu ustume 5 kilo ekleyip yag tulumuna dondum.Ne giysem olmuyor genis kaba saba bir kadinim.Bisey giyiyorum olmuyor, esime yaklasmak istemiyorum.Ama o da istemiyor.Kendimi hic bir seyde rahat hissetmiyorum.Yemem dedikce yiyesim geliyor.Disariya
Soylemek cok kolay.yeme zayifla kendine bak.Peki ben niye yapamiyorum.Kendimi sevemiyorum.Nasil toparlanacagim.Bi yolu yok mu.Nerden baslamaliyim.
Üzme kendini canım benim sen kendinin farkındasın istediğin her şeyi yapabilirsin bi diyetisyene git istersen en azından işin uzmanı seni doğru yönlendirir

Tamam if de yapın, kilo da verin ama eşinizle aranızdaki tek problemin bu olduğuna emin misiniz? Ben de uzun boyluyum ve 75’ken bırak yağ tulumu olmayı manken gibi, kum saati gibiydim. Yani herşey bitecek düzelecek mi 10 kg verseniz onu diyorum?

26 yaşındasınız kötü bir gebelik süreci geçirmişsiniz ne kadar oldu bilmiyorum ama bu gebelik eşinizide etkilemiş olabilir mi yani o da üzülmüş kendini iyi hissetmiyor olabilir

26 yaşındasınız kötü bir gebelik süreci geçirmişsiniz ne kadar oldu bilmiyorum ama bu gebelik eşinizide etkilemiş olabilir mi yani o da üzülmüş kendini iyi hissetmiyor olabilir
Üzme kendini canım benim sen kendinin farkındasın istediğin her şeyi yapabilirsin bi diyetisyene git istersen en azından işin uzmanı seni doğru yönlendirir
Diyetisyene ve endokrin doktoruna gitmeyi dususnuyorum. İnsulin direncime hormonlarima vs baktiracagim.Aslinda esim çok normal davraniyor askim oyle askim soyle ama yakinlasmiyoruz.Belkide oda icin bir cok sey yasadi bende onu anlayamiyorum.Dunden cok iyi hissediyorum kendimi.Baslamam gerekiyordu bugun duzgun sade saglikli beslenerek basladim.

H Heytttt be ceylan cesur cıktı :KK70:
benım konum burada
nasıl saglıklı beslenılır uzerıne konusuyoruz motıve edıyoruz buna ıhtıyacı olanı

Şimdi bu konuya baktım ve felaket acıktım :) Her şey çok güzel görünüyor. Sizi de ayrıca tebrik ederim.

sıze bır haberım var
aslında o kemık yapısından degıl soyle ornek vereyım sıze
Eki Görüntüle 2948897
445 kıloymus martin abımız
kemıklerım ınce veya kemıklerım kalın dıyorlar ya
o aslında kemık degılde vucudumuzda hangı bolgemızde daha fazla yag oranı var hangı kaslarımızı daha cok calıstırmısız genetık olarak kemık cıkıntılarımız falan nerelerde onunla ılgılı
kemıgın kalınlıgı ıncelıgınden degıl yanı

mesela hip dipsler kasın yeterlı calısmamasından veya genetık olarak dogustan o bolgenın yag dokusunun fazla olmasından olusur ust bacak ve kalca kemıgının baglandıgı yerde olusan cıkıntıyı soyluyorsunuz sız
basen var gıbı durur o bolgeye ozel kaslarınızı calıstırırsanız gecer ama sureklı duzenlı yapmanız gerek yapmazsanız hoopp gerı gelır 30 kıloya da dussenız o bolgenız gozunuze batacak genetık olarak yapısal fark o . o bolgeyı calıstırmanız o yuzden daha saglıklı olacaktır
ıskeletımız kemık yapımız uc asagı bes yukarı cok buyuk farklara sebep olmaz
asıl mesele kas dokusudur :)
65 kıloyum 172 boyum var buyuk ıhtımal sızden kılolu bıle olabılırım ama 36 beden gıyıyorum demek ıstedıgımı anlatabıldım mı :)
Tabiki anlatabildiniz 😀 sıkıntı o bölgeyi çalıştırabilmek için hiçbirşey yapmamam zaten🤣

Back
X