• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi beğenmiyorum

Haa kendiniz de dış gorunuşe göre eleme yapiyorsaniz o zaman kilonuzu verip, gorunuşunuze dikkat edeceksiniz bir zahmet, yoksa olmaz.
Ya da bazi istisnalarin sizin için gercek olmasini bekleyeceksiniz. 🤷🤷
spor hocaları kilolu kadınlardan çok hoşlanıyor o kadar çok örneğini gördüm
ve birini yasadim da
ha bu arada dış görünüş odaklı kimseyi beğenmeme olayına katılıyorum,
ben hiç bakmam dış görünüşe.
sadece dediginizin aaksini çok gördüğüm için yazdım.

spor hocaları kilolu kadınlardan çok hoşlanıyor o kadar çok örneğini gördüm
ve birini yasadim da
ha bu arada dış görünüş odaklı kimseyi beğenmeme olayına katılıyorum,
ben hiç bakmam dış görünüşe.
sadece dediginizin aaksini çok gördüğüm için yazdım.

Ben de gordum ama geneli sever diyecek kadar sık değil o yuzden istisnalardan biri olmayi bekleyebilirsiniz yazdim. 😬

Ben de gordum ama geneli sever diyecek kadar sık değil o yuzden istisnalardan biri olmayi bekleyebilirsiniz yazdim. 😬
genel konusunu bilmiyorum ya açıkçası net bir şey diyemem .
kendim disimda bir kaç örnek görünce dedim sanırım var böyle bir şey 🥲
dediğiniz gibi arada var oluyor da olabilir

Aslında tüm sorun kendinizle barışık olmamanız. Kendinizle barıştığınız anda isteyip de yapamayacağınız az şey kalır. Sonuçta çevremizde kimse her yönden 4-4lük değil. Kendinizi sevin. Zaten bu devirde kimse kimseyi sevmiyor . Bir de kendinizi kendinizden mahrum etmeyin

Merhaba arkadaşlar,kendime baksam da beğenemiyorum.
Giyimi kuşam konusunda ne kadar özen göstersem de giydiklerimi yakıştıramıyorum.20 kiloya yakın fazlalığım var.Gitmediğim diyetisyen kalmadı.Bir haftadan fazla diyet yapamıyorum.iradeli değilim.Yok duygusal boşluk ,yok vs derken veremedik bir türlü.Benimle aynı durumda olanlar anlayacaktır beni,olmayanlar da gülüp geçecektir.
Depresif oluyorum diyet yaparken.Mutsuz oluyorum.Sorunlarım gün yüzüne çıkıyor.Sinirleniyorum.
Yemeğin verdiği mutluluk da anlık..ufak bir kaçamak da bugün gitti,yarın başlarsın diywrek o yarınlar gelmiyor.
Kilo fazlalığınız olunca da özgüvensiz oluyorsunuz.Kendimi beğenmeyince bir erkekle ilişkiden de kaçıyorum.Uzaklaşıyorum ,ya da başlamadan bitiyor.Ah bir kilo verebilsem.Üç aylık iş aslında.ama beceremiyorum..
Bir de erkekler kilo fazlalığı olan bayanları tercih eder mi?80 kiloyum da..😌

Spora gidiyor musunuz?

Benim daha önceki flört olayımı konularımdan bilen bilir.Diyetisyenim benden hoşlandığını söylemişti vs.Git gelli nir durum içindeydik ve kilo konusunda şöyle bir şey demişti.Tabi ben susturmuştum.
Erkeklerin başka seçenekleri olmadığı için mecburen kilolu kadınlara baktığını söylemişti.
Ben de tersleyip balık etli kadın seven erkeklerin tahmin edebileceğinden daha çok olduğunu söylemiştim.😅Tabi kısmen haklı bulmuştum o zaman,ona itiraz etsem de aklımda hep kaldı bu düşünce.

gitmiyorum ama gitmeyi düşünüyorum.

Spor çok fark ediyor. Yani yine yemek yersiniz ama sporla sıkılaşırsınız kilo vermeseniz bile. Kilonuzu korursunuz. Mesela yemeği çok kaçırdınız iki gün daha fazla spor salonunda kalırsınız. Spor yapmak insana ruhsal açıdan inanılmaz iyi geliyor. O zamanı sadece insan kendisine harcamış olunca daha mutlu oluyor.

Benim daha önceki flört olayımı konularımdan bilen bilir.Diyetisyenim benden hoşlandığını söylemişti vs.Git gelli nir durum içindeydik ve kilo konusunda şöyle bir şey demişti.Tabi ben susturmuştum.
Erkeklerin başka seçenekleri olmadığı için mecburen kilolu kadınlara baktığını söylemişti.
Ben de tersleyip balık etli kadın seven erkeklerin tahmin edebileceğinden daha çok olduğunu söylemiştim.😅Tabi kısmen haklı bulmuştum o zaman,ona itiraz etsem de aklımda hep kaldı bu düşünce.
Sen iyisin ya bana çok güzelsin☺️diyen flörtüme msja gülen surat koydugu için dalga mı geçiyosun demiştim😂😂özgüvenin var senin 👍🏻

Terapi alıyorum.Bir psikoloji kampında da bulundum.
Terapistimle üç yıldır devam ediyoruz.Duygusal boşluktan ziyade yeme bağımlılığım olduğunu, gluten intölerannsım olabileceğini,fonksiyonel tıp uzmanına görünmemin iyi olacağını söyledi ama çok pahalı ve bu diyeti yapmak da çok pahalı geldi bana.Hiç bir tecrübem yok.
Psikoloji kampında da yeme atakları geldiğinde yemeyip sorunlarınla yüLeşwceksin dedi.
Glütensiz ürünler pahalı evet ama glütensiz yemek listesi hazırlamak pahalı değil.
Hayatınızdan makarnayı ve mısır ekmeği dışındaki tüm ekmekleri çıkarın.
Kızartma yemeyin, sebzeleri haşlanmış olarak tüketin, kırmızı ve beyaz eti de haşlama veya ızgara yaparak yiyin.
Bol bol lifli sebzelerle beslenin, meyve yiyin, tatlı krizleriniz olursa bitter çikolata.
Çalışıyorsanız dışarıda yemek yerine kendinize evden yemek hazırlayıp götürmenizi tavsiye ederim, daha hijyenik ve sağlıklı.

Hiçbir yemeğinizi margarinle yapmayın zeytinyağı kullanın ve asla işlenmiş hazır gıda, hazır abur cubur ve hazır içecek tüketmeyin.

Diyetisyen değilim haddimi aşarak yazmak da istemiyorum ama diyet demek aç kalmak demek değildir, ne kadar aç kalırsanız o kadar yeme dürtünüz olur ve diyeti bıraktığınızda verdiğinizden fazlasını alırsınız, aç kalarak açlıktan mutsuz olarak 3 aylık bir süreçte kilo vermeyi hedeflemek yerine sağlıklı ve dengeli beslenmeyi yaşam felsefeniz yaparsanız hem kilo verirsiniz hem de sağlıklı beslenirsiniz.

Su içmeyi asla ihmal etmeyin ve mutlaka spor yapın, 20 kilo verilemeyecek bir kilo değil, belki tek başınıza başaramıyor motive olamıyorsunuzdur, size diyet bölümümüzü tavsiye ederim, kilo vermek isteyen arkadaşlarımız birbirini motive ediyor Diyet Grupları

Glütensiz ürünler pahalı evet ama glütensiz yemek listesi hazırlamak pahalı değil.
Hayatınızdan makarnayı ve mısır ekmeği dışındaki tüm ekmekleri çıkarın.
Kızartma yemeyin, sebzeleri haşlanmış olarak tüketin, kırmızı ve beyaz eti de haşlama veya ızgara yaparak yiyin.
Bol bol lifli sebzelerle beslenin, meyve yiyin, tatlı krizleriniz olursa bitter çikolata.
Çalışıyorsanız dışarıda yemek yerine kendinize evden yemek hazırlayıp götürmenizi tavsiye ederim, daha hijyenik ve sağlıklı.

Hiçbir yemeğinizi margarinle yapmayın zeytinyağı kullanın ve asla işlenmiş hazır gıda, hazır abur cubur ve hazır içecek tüketmeyin.

Diyetisyen değilim haddimi aşarak yazmak da istemiyorum ama diyet demek aç kalmak demek değildir, ne kadar aç kalırsanız o kadar yeme dürtünüz olur ve diyeti bıraktığınızda verdiğinizden fazlasını alırsınız, aç kalarak açlıktan mutsuz olarak 3 aylık bir süreçte kilo vermeyi hedeflemek yerine sağlıklı ve dengeli beslenmeyi yaşam felsefeniz yaparsanız hem kilo verirsiniz hem de sağlıklı beslenirsiniz.

Su içmeyi asla ihmal etmeyin ve mutlaka spor yapın, 20 kilo verilemeyecek bir kilo değil, belki tek başınıza başaramıyor motive olamıyorsunuzdur, size diyet bölümümüzü tavsiye ederim, kilo vermek isteyen arkadaşlarımız birbirini motive ediyor Diyet Grupları
Çok teşekkür ediyorum.

Şimdi ablacım listeli diyetlerde zaten çok çok az kalori oluyor, karbonhidratsız geçen öğünler oluyor o şekilde karnın aç zaten max 1 hafta gezebilirsin.

Bence olaya bakış açını değiştir, sağlıklı beslenmeye ve dinç bir bedene sahip olmaya odaklan. Listeli diyeti de yapamıyorsan da yapma. Onun yerine kalori sayma appi indir, bir de bazal metabolizmanı hesapla (internette arayınca hesaplayıcılar çıkıyor), sonra her gün bir bazal metabolizmandan bir miktar kes misal 100 kalori veya 200 kalori. Sonra ilk hafta bak ne kadar yiyince o kalori limiti doluyor.

Her öğünde bir miktar protein, bir miktar karbondihrat bir miktar yağ koy. Günde 2 tane de araöğün yap mesela birer meyve.
Her öğünde sağlıklı beslenmen önemli, tam tahıllara, bakliyata, balık tavuk kırmızı ete yönel her öğün mıtlaka yeşillik veya sebze ye. Airfryer yoksa al derim, oglende ben yapar yerim mesela firinlanmis sebze harika.

Karbonhidrat kalitesi çok önemli, tam tahıldan asla uzaklaşma, beyaz ekmekten de pirinçten de uzak dur. Onun yerine tam tahıllı ekmek veya makarna, esmer pirinç, bulgura yönel. Karbonhidrat yememe yapma yoksam o beslenme düzenini sürdüremezsin asla. Zayıflamanın tek şartı kalori açığı yaratmak, listeli diyetler çok açık yaratıyor o zaman da çok aç kalıyorsun onun yerine her gün 100-200 kalori açık yaratmayı hedefle. Daha yavaş zayıflarsın ama aç kalmazsın.

Bugün bu saate kadar neler yediğimi yazayım mesela:

kahvaltı - yulaf lapası 40gr kadar, üstüne dilimli elma, biraz kuru üzüm
snack - ortaboy 1 muz

öğle yemeği - karides salatası. Bolca marul, domates, salatalık, biraz küp doğranmış mango, küp doğranmış, yarım avocado, marineli kızarmış karides, biraz kruton. sos olarak zeytinyağı, sirke, limon karışımı. Evde yaptım bunu karidesi dondurulmuş aldım 100-150gr kadar.

snack - biraz badem 20gr kadar tahminimce, 1 tane mandalina

Sporu yazmıyorum bile, spor çok önemli her gün çık yürü hiçbir şey yapamıyorsan. Eyyorlanmam bu kadar bol sans dilerim xoxo

Şimdi ablacım listeli diyetlerde zaten çok çok az kalori oluyor, karbonhidratsız geçen öğünler oluyor o şekilde karnın aç zaten max 1 hafta gezebilirsin.

Bence olaya bakış açını değiştir, sağlıklı beslenmeye ve dinç bir bedene sahip olmaya odaklan. Listeli diyeti de yapamıyorsan da yapma. Onun yerine kalori sayma appi indir, bir de bazal metabolizmanı hesapla (internette arayınca hesaplayıcılar çıkıyor), sonra her gün bir bazal metabolizmandan bir miktar kes misal 100 kalori veya 200 kalori. Sonra ilk hafta bak ne kadar yiyince o kalori limiti doluyor.

Her öğünde bir miktar protein, bir miktar karbondihrat bir miktar yağ koy. Günde 2 tane de araöğün yap mesela birer meyve.
Her öğünde sağlıklı beslenmen önemli, tam tahıllara, bakliyata, balık tavuk kırmızı ete yönel her öğün mıtlaka yeşillik veya sebze ye.
Karbonhidrat kalitesi çok önemli, tam tahıldan asla uzaklaşma, beyaz ekmekten de pirinçten de uzak dur. Onun yerine tam tahıllı ekmek veya makarna, esmer pirinç, bulgura yönel. Karbonhidrat yememe yapma yoksam o beslenme düzenini sürdüremezsin asla. Zayıflamanın tek şartı kalori açığı yaratmak, listeli diyetler çok açık yaratıyor o zaman da çok aç kalıyorsun onun yerine her gün 100-200 kalori açık yaratmayı hedefle. Daha yavaş zayıflarsın ama aç kalmazsın.

Bugün bu saate kadar neler yediğimi yazayım mesela:

kahvaltı - yulaf lapası 40gr kadar, üstüne dilimli elma, biraz kuru üzüm
snack - ortaboy 1 muz

öğle yemeği - karides salatası. Bolca marul, domates, salatalık, biraz küp doğranmış mango, küp doğranmış, yarım avocado, marineli kızarmış karides, biraz kruton. sos olarak zeytinyağı, sirke, limon karışımı. Evde yaptım bunu karidesi dondurulmuş aldım 100-150gr kadar.

snack - biraz badem 20gr kadar tahminimce, 1 tane mandalina

Sporu yazmıyorum bile, spor çok önemli her gün çık yürü hiçbir şey yapamıyorsan. Eyyorlanmam bu kadar bol sans dilerim xoxo
ay Chery çok lezzetli görünüyor ama Türkiye'ye göre bayağı zengin diyeti bu ya
üzüldüm,
neyse bir şeyler daha yazarsam siyasetten ban alicam 😑

O sizin modunuzu düşürmek için konuşmuş. 🤷

Ablacım o konuna da o adamdan uzak dur yazdım, işyerine gelen danışana yavşayan adamdan hayır gelmez bugün sana yarın değişer müşteriye ... adam seni zayıf yanından vurmak istemiş rezillik yapmış.

Ayrıca hiç doğru değil, eti butu seven çok erkek var. Bana kilo al diyen olmuştu dhdgdgg, bir tanıdığım da Bihter karakterini beğenmiyordu mesela niye demiştim fazla Avrupai, Anadolu kadını seviyorum ben etli butlu olcak demişti sdhdhfhf

Back
X