- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bizim Türk erkeğinde çok olmuyor bizim Türk erkeği çok şekilci kendileri çok bir haltmış gibi cidden kadının vücudunu beğenmezler özellikle evlendikten sonraBununla alakalı bir film izlemiştim kadın kendini aynada zayıf görüyor bir kaza geçirdikten sonra ama aslında şişman bir kadın. O özgüvenle birçok erkeği kendine aşık ediyor. Aşık olanlar onun şişman olduğunu biliyor ancak onun özgüveni onları aşık ediyor. Görünüşünüz değil enerjiniz onları aşık eder bence. Siz kendinizi degerli ve özel görünce bunun enerjisini karşı cins de alıyor. Eminim çok güzelsinizdir
Benim eski nişanlım da bana şöyle bir cümle kurmuştu “sen dedi yüzde 99.9 mükemmelsin tam benim istediğim bir kadınsın yüzde 0.01 keşke zayıf olsan diyorum” bir yere kahvaltıya gideceğiz mesela kiloyu dile getirir modumu düşürür, tatile giderdik modumu düşürürdü. Üstelik boy kilo endeksine göre sadece 10 kilo fazlam vardı. Ha bunu diyen de 1.70 boyunda zayıf bir şey. Allah aşkına böyle diyen erkeklere malzeme vermeyelim. En başta seni öyle görmüş beğenmiş bu konudan vurmamalı. Gerçi benimkinde özgüven problemi de vardı sana yetememekten korkuyorum demişti, o da bu kompleksini beni tek kusurum (!)dan vurmaya çalışarak gidermeye çalışıyordu.Benim daha önceki flört olayımı konularımdan bilen bilir.Diyetisyenim benden hoşlandığını söylemişti vs.Git gelli nir durum içindeydik ve kilo konusunda şöyle bir şey demişti.Tabi ben susturmuştum.
Erkeklerin başka seçenekleri olmadığı için mecburen kilolu kadınlara baktığını söylemişti.
Ben de tersleyip balık etli kadın seven erkeklerin tahmin edebileceğinden daha çok olduğunu söylemiştim.Tabi kısmen haklı bulmuştum o zaman,ona itiraz etsem de aklımda hep kaldı bu düşünce.