• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi beğenmiyorum

Önce spora yazık yada yürüyüş yap.
Zaten gerisi gelir .
Aç kalma sağlıklı beslen .
Önemli olan sağlıklı beslenmek zaten.
Benimde 3 kilo fazlalığlığım var 1 yıldır üstümde.
Bir alıp veriyorum .
Valla bu hafta kararlıyım dikkat edicem.
Önemli olan irade.

Biri beğensin diye değil de
Kendi sağlığınız için kilo verin
Çünkü kilo fazlalığı organlara zarar veriyor , şeker hastalığı vb gibi durumlara sebep olabiliyor.

İyi bir diyetisyen eşliğinde kilo vermeye çalışın
İradeli olup vermelisiniz başka çare yok
İlk başta kolay olmaz biliyorum ama zamanla alışırsınız.

Bununla alakalı bir film izlemiştim kadın kendini aynada zayıf görüyor bir kaza geçirdikten sonra ama aslında şişman bir kadın. O özgüvenle birçok erkeği kendine aşık ediyor. Aşık olanlar onun şişman olduğunu biliyor ancak onun özgüveni onları aşık ediyor. Görünüşünüz değil enerjiniz onları aşık eder bence. Siz kendinizi degerli ve özel görünce bunun enerjisini karşı cins de alıyor. Eminim çok güzelsinizdir
O bizim Türk erkeğinde çok olmuyor bizim Türk erkeği çok şekilci kendileri çok bir haltmış gibi cidden kadının vücudunu beğenmezler özellikle evlendikten sonra

Benim daha önceki flört olayımı konularımdan bilen bilir.Diyetisyenim benden hoşlandığını söylemişti vs.Git gelli nir durum içindeydik ve kilo konusunda şöyle bir şey demişti.Tabi ben susturmuştum.
Erkeklerin başka seçenekleri olmadığı için mecburen kilolu kadınlara baktığını söylemişti.
Ben de tersleyip balık etli kadın seven erkeklerin tahmin edebileceğinden daha çok olduğunu söylemiştim.😅Tabi kısmen haklı bulmuştum o zaman,ona itiraz etsem de aklımda hep kaldı bu düşünce.
Benim eski nişanlım da bana şöyle bir cümle kurmuştu “sen dedi yüzde 99.9 mükemmelsin tam benim istediğim bir kadınsın yüzde 0.01 keşke zayıf olsan diyorum” bir yere kahvaltıya gideceğiz mesela kiloyu dile getirir modumu düşürür, tatile giderdik modumu düşürürdü. Üstelik boy kilo endeksine göre sadece 10 kilo fazlam vardı. Ha bunu diyen de 1.70 boyunda zayıf bir şey. Allah aşkına böyle diyen erkeklere malzeme vermeyelim. En başta seni öyle görmüş beğenmiş bu konudan vurmamalı. Gerçi benimkinde özgüven problemi de vardı sana yetememekten korkuyorum demişti, o da bu kompleksini beni tek kusurum (!)dan vurmaya çalışarak gidermeye çalışıyordu.

Olayı önce fiziksel yorumlayacağım;
Estetik operasyonların, dolguların, botoksların arş-ı alayı buldugu, hüseyin amca minvalindeki hatunların estetik operasyonlarla monica olduğu bir dönemde güzel olamama durumunu ben kabul etmiyorum. Hepımızın en iyi goruntu versiyonu mutlaka ama mutlaka var. Kilo içinde mide botoksu öneriyorum. Evet bu dediklerim bir maliyet-hatta baya maliyet- ama aynaya bakınıp o güzelliği seyretmek paha biçilmez.
Manevi olarak kendinizi beğenmiyor oluşunuz bir nebze auranızla ve özgüvenınızle de alakalı olmuş olabilir. Bu da zaten fiziksel görüntüye olan güvenden geliyor. insan kendini güzel hissedince otomatik olarak birçok şey değişiyor. Tüm bunlara rağmen hala kend,m, beğenmiyorum diyorsanız o zaman psikolojiktir.

Kimse icin degil, kendin için kilo vermelisin.Bunu başarabilirsin. Erkeklere gelince 34 bedenede bakarlar, 50 bedenede nefes alsin yeter, cogunluk boyle.Kimi sadece lolita sever, kimi nefes alsin yeter der karakter meselesi.Maksat vur kaç, yol varsa gidelim. Ciddi düşünmeye gelince iş başkalasir. Somut şeylere takılmamak lazım, diş görünüşten ibaret değiliz. Kilon seni rahatsız ediyorsa, kendin için kilo vermelisin. Bu seni çok daha mutlu yapacak, 20 kilo verilmeyecek bir kilo değil.

Merhabalar arkadaşlar ,spor salonuna yazıldım..Yarın sağlıklı beslenme serüvenime başlıyorum.
🤗🤗Ama çok korkuyorum,ya başaramazsan ,bu da ötekiler gibi havada kalırsa diye..Daha önce yaptığım her şey havada kaldı çünkü.Artık becerememeye o kadar alıştım ki..İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırım..

Back
X