Kendimi berbat hissediyorum:(

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Arkadaşlar şimdi başıma gelen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Ben iki senedir bir iş yerinde çalışıyorum inişli çıkışlı ama genel anlamda iyiydi. Bizim bir arkadaş grubumuz var onlarla ilgili olumsuz şeyler söyledi patronumuz bende onları kırmadan dikkat etmeleri için uyardım (yaptığım yanlış olabilir) onlarda iyice bıkmıştı her şeyden zaten istifa ettiler. Patron bundan beni sorumlu tutuyor sanıyorum birde üstüne bu konular hakkında konuşurken birisi bizi dinlemiş gidip anlatmış patrona. Şuan bana karşı çok tavırlılar gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım hatalı isem bile benimle konuşmalarını isterdim.

Kendi işiniz olmadığı sürece gözlerimi kaparım vazifemi yaparım modunda olmanız gerekir bence. Bugüne kadar yapmamışsınız ama bundan sonra sadece işinize odaklanırsanız benzer bir sorun yaşamazsınız, belli ki çok etkileniyorsunuz, bu şekilde koruyun kendinizi bana kalırsa

Haklısınız ben yanlış anlaşıldığım için üzülüyorum aslında laf taşımak değildi amacım arkadaşlarımı korumaktı hatalıyım bu konuda düzelir mi bilmiyorum ama

Niye karıştınız ki ? Yani böyle konulara müdail olmamak gerek normalde. Karşı taraf iyi olur siz kötü olursunuz. Karşı taraf kötü olur siz yine kötü olursunuz
Denklem budur hayatta.
İşte bilemedim çok saf iyi niyetliyim ben art niyetle yapmadım

Patron bey ne bekliyormuş ki? Anlamadım. Yanımda arkadaşlarımı çekiştirince elbette gider söylerim. Kendisi patron olmayı öğrensin ilk önce. Sorunlar baş başa çalışanla görüşülür, başka çalışana dedikodusunu yaparak sadece çalışma ortamına zarar verir. Hiiç takmayın. Çalışmaya devam edin.

Keşke patronunuz sizinle konuşurken bunları hangi amaçla sizinle konuştuğunu sorsaydınız..ben uyaramiyorum sen uyar mi demek istedi patronunuz? Bence illaki uyarmak istiyorsanız bunu patronunuzun agzindan değilde kendi fikirlerinizmis gibi soyleseydiniz gerçi ben aslında hiç karismasaydiniz diyorum.
Istifa edenler belki patrona cikip senden duyduklarını da anlatmış olabilirler.patron ondan bozuk durabilir sana karsi.
Ahh keşke hic bulasmasaydin.kendi işine bak canim ekmek aslanın ağzında

İşte bilemedim çok saf iyi niyetliyim ben art niyetle yapmadım

Seni bu saflığınla yerler kuzum kurtlar sofrasıdır iş hayatı. Neyse ilk tecrübeni aldın kulağına küpe olarak takarsın artık. Bir daha tekrarlamazsın.
Yumuşak karın kaldırmaz iş ortamı unutma hiç emi

Bence asla karısmamanız gerekirdi...Ve Artık cok gec olabılır...Herseye hazırlıklı olun.

mademki arkadaşlarınızı uyarmaktı amaç buna siz sebep oldunuz gidip söylenenleri anlatarak bence sizde işten çıkın,zaten artık hiçbişey eskisi gibi olmz en azından arkadaşlarınızı kaybetmemiş olursunuz.hem bu çok onurlu bir davranış olur.üzgünüm ama hatalısınız,sadece kendi işinize odaklanın kim kime birşey demek isterse ağzı var dili var ben karışmazdım

İşyerinde yapman gereken fazla yorum yapmaman sadece işini yapman ve kımsenın ısıne karısmaman .Bırak kemdı uyarsın.

Çıkmalarında ki tek etken bu değildi ama çok üzerlerine oynandı onların hatta bir defa ben vazgeçirdim istifa konusunda onlarda zaten bunun farkındalar kendini suçlama diyorlar bana bu konuda. Şayet hatalı isem tek taraflı hata yok burada çalışma arkadaşımı bana kötüleyen patronda da hata var. Demiş ki kızlara bile bile söyledim kullanılmış gibi bir şey oluyorum bu durumda da. Eskisi gibi olmaya gelince kimler neler yaptılar ne tavırlar yapıldı onlara şuan baş tacı hepsi inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…