Kendimi çirkin buluyorum. :(

Bigbangd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
280
83
13
Merhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. Bu yaşıma kadar hep yalnız kaldım. Kimse beğenip yanıma gelmedi. Beni merak etmedi. Kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum. Bir kız olrak bende beğenilmek isityorum. Bana da çiçekler alınsın. Adıma şiirler yazılsın. Ama daha merhaba diyen bile yok Kadın olduğumu hissetmek istiyorum ama nafile. Bir keresinde yakın olduğum bir erkek arkadaşım bana çirkinsin demişti. Babam ve kardeşim de demişti. Yüzüme vuruyorlar. Her şey güzellik mi? Ben de isterdim su gibi güzel olmayı ama Allah yaratmamış işte. Gün geçtikçe daha da karamsarlığa kapılıyorum. Evde kalacağım diye korkyorum. Paronayalarım başladı. Güzel kızları kıskanıorum. Onları gördükçe kendimden daha da çok tiksiniyorum. Çevremdekiler bu hale getirdi. Ne yapayım şimdi ben? evlenemeyecek miyim? Mesela evlendiğimizde eşim acaba kızımın bana benzemesini ister mi? hep böyle sorular var kafamda.. delirmek üzereyim yardım lütfen. çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?

Bi insan nasil birinin suratina cirkin diyebilir anlamiyorum.
Bi Fotigrafini gorseydik bir sey derdim mesela sivilcen mi var? Burnun mu buyuk ya da ne bileyim sorunu ne olarak goruyorsun?
Bende merak ettim. Ayrıca güzellik gorecelidir. Bence güzel bi kızdır :)

Ben ileriyi düşünerek konuştum. yoksa şuan evlenmek istemiyorum. Kadınlığı hissetmek derken. bana da kız muamelesi yapsınlar istiyorum. Yoksa kötü mana da değil

Bi insan nasil birinin suratina cirkin diyebilir anlamiyorum.
Bi Fotigrafini gorseydik bir sey derdim mesela sivilcen mi var? Burnun mu buyuk ya da ne bileyim sorunu ne olarak goruyorsun?
Birazdan fotoğrafımı koyarım bakarsınız? olur mu? Gerçekten ciddi ciddi dediler bana bunu. Bende takmıyormuş gibi yaptım. Sivilce falan yok. Yüzüm temiz. Tek sorun güzel olamam.

gönder resmini msj olarak çirkinsen çirkinsin diyeceğim.söz

Yavrum neye göre çirkinlik allasen, çok saçma bi psikoloji içindesin.
Sana çirkinsin diyenler tescilli erkek güzeli miymiş, baban hele yani affedersin de ne ayılık.

19 yaşındasın, "Evde kalmak" gibi cahil cühela tabirini kendine kullanıyorsun.
Herkese çiçekler alınmıyor, herkesin adına şiirler yazılmıyor, olayları abartma eğilimin var anladığım kadarıyla.

tabiiki olmuyor ama güzel söz edecek kişiler yok. Demek istediğim bu

Canım agzi olan konusuyor kimsenin agzi torba degilki büzesin... zayif olursun bahane bulurlar yemek mi yemiyorsun yemek mi yedirmiyorlar ayy bu ne zayiflik kilo al biraz, kilon olsa bu ne hal sen kilo mu aldin şuran fazla buran büyük, burnun guzel olsa dişine, gozun guzel olsa sacina laf ederler yani insanlar konusur ve insanlar sanki kendileri mukemmelmis gibi kusursuzmus gibi kendisine aynada bakmadan yapar bunu cunku kendileri mukemmeller çünkü kendileri kusursuzlar heryerleri tam herseyleri tastamam çünkü... canim şunu unutma oncelikle kendine ozguvenin olsun ozguvenle yuru kimsenin dediklerini takma umrunda bile olmasin bak cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir inan bana kendinde yapacagin birkac degisiklik seni cok daha iyi hissettirir... sana kusurlusun diyenlere birer ayna hediye et ve kendilerinin mukemmel olup olmadigini sor ve ayrica bu erkeklerin seni begenme arkadaslik teklif etme meselelerini kafana takma inan bana belki de Allah seni buyuk uzuntulerden koruyordur... Allah iyisiyle hayirlisiyla karsilastirsinda gerisini düşünme sen canim benim uzme kendinide....

Yüzü güzele kırk günde doyulur da ahlakı güzele kırk yılda doyulmaz derler bilir misin :) yüzün güzel diye üşüşecek sineklerdense karakterini ahlakını sevecek sendeki cevheri görecek bir sarraf olmasını istemeni öneririm...

Birazdan fotoğrafımı koyarım bakarsınız? olur mu? Gerçekten ciddi ciddi dediler bana bunu. Bende takmıyormuş gibi yaptım. Sivilce falan yok. Yüzüm temiz. Tek sorun güzel olamam.

Ne çirkin kızlar var etrafında erkekler olan. Çirkin olmak ayrı bakımsız olmak ayrı. Bakımlı mısınız acaba ? Sonuç olarak bir arkadaşınız alsa sizi kuaföre götürse, güzel bir saç yapılsa biraz makyaj yapılsa ardından güzel bir elbise alsanız bence siz de sonuca şaşırabilirsiniz.

ama çevremdeki hiçbir erkek ahlaka bakmıyor. nesil farklılaştı. Herkes vucüda yüze bakıyor. çirkin biriyle evlenmem diyen bir sürü kişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…