Sacmalama. Tamam herkes adriana lima olmak zorunda değil, ruh güzelliği denen bişey var bunu keşfeden biri illaki çıkar. Ne kocası kendisinden güzel kadınlar tanıyorum ama kocaları tapan.Merhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. Bu yaşıma kadar hep yalnız kaldım. Kimse beğenip yanıma gelmedi. Beni merak etmedi. Kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum. Bir kız olrak bende beğenilmek isityorum. Bana da çiçekler alınsın. Adıma şiirler yazılsın. Ama daha merhaba diyen bile yokKadın olduğumu hissetmek istiyorum ama nafile. Bir keresinde yakın olduğum bir erkek arkadaşım bana çirkinsin demişti. Babam ve kardeşim de demişti. Yüzüme vuruyorlar. Her şey güzellik mi? Ben de isterdim su gibi güzel olmayı ama Allah yaratmamış işte. Gün geçtikçe daha da karamsarlığa kapılıyorum. Evde kalacağım diye korkyorum. Paronayalarım başladı. Güzel kızları kıskanıorum. Onları gördükçe kendimden daha da çok tiksiniyorum. Çevremdekiler bu hale getirdi. Ne yapayım şimdi ben? evlenemeyecek miyim? Mesela evlendiğimizde eşim acaba kızımın bana benzemesini ister mi? hep böyle sorular var kafamda.. delirmek üzereyim yardım lütfen. çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
İnsan yaşı ilerledikçe kendine yakışanı yakışmayanı daha iyi anlıyo cnm bakımlı ol giyimine kuşamına özen göster gör bak çirkin miymişsin. .zaten değilsindir de..Merhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. Bu yaşıma kadar hep yalnız kaldım. Kimse beğenip yanıma gelmedi. Beni merak etmedi. Kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum. Bir kız olrak bende beğenilmek isityorum. Bana da çiçekler alınsın. Adıma şiirler yazılsın. Ama daha merhaba diyen bile yokKadın olduğumu hissetmek istiyorum ama nafile. Bir keresinde yakın olduğum bir erkek arkadaşım bana çirkinsin demişti. Babam ve kardeşim de demişti. Yüzüme vuruyorlar. Her şey güzellik mi? Ben de isterdim su gibi güzel olmayı ama Allah yaratmamış işte. Gün geçtikçe daha da karamsarlığa kapılıyorum. Evde kalacağım diye korkyorum. Paronayalarım başladı. Güzel kızları kıskanıorum. Onları gördükçe kendimden daha da çok tiksiniyorum. Çevremdekiler bu hale getirdi. Ne yapayım şimdi ben? evlenemeyecek miyim? Mesela evlendiğimizde eşim acaba kızımın bana benzemesini ister mi? hep böyle sorular var kafamda.. delirmek üzereyim yardım lütfen. çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
ben makyaja karşıyım. yüzümü yıkıyorum temiz şeyler giyiyorum o kadar. kokumu sıkıarım birde. makyaja ümit bağlayamamNe çirkin kızlar var etrafında erkekler olan. Çirkin olmak ayrı bakımsız olmak ayrı. Bakımlı mısınız acaba ? Sonuç olarak bir arkadaşınız alsa sizi kuaföre götürse, güzel bir saç yapılsa biraz makyaj yapılsa ardından güzel bir elbise alsanız bence siz de sonuca şaşırabilirsiniz.
Birazdan fotoğrafımı koyarım bakarsınız? olur mu? Gerçekten ciddi ciddi dediler bana bunu. Bende takmıyormuş gibi yaptım. Sivilce falan yok. Yüzüm temiz. Tek sorun güzel olamam.
ama çevremdeki hiçbir erkek ahlaka bakmıyor. nesil farklılaştı. Herkes vucüda yüze bakıyor. çirkin biriyle evlenmem diyen bir sürü kişi var.
yalanÇıtıpıtı gayet de hoş kızsın
teşekkür ederim. ama diğerleri öyle demiyor. Ve haytımda gözleri,me hiç iltifat almış değilimMaşallah pek güzelsin kocaman Ceylan gözlerin var ..
Ben dedim güzeldir diye :) bu gençler böyle ayol daha ne isterler bilmem :)Oyy masallah sana. Sana cirkin diyene de yuuuuh yani. Bence cok guzelsin sadece yuzun azcik solgun gorunuyo. Biraz makyaj yapsan sacina sekil versen bakalum ne diyorlar..
evet benim teşekkür ederim. hayır istemem ama erkekelr böyleÖyle bir eşin mi olmasını tercih edersin yani :) bu arada profildeki sensen gayet güzelsin maşallah
teşekkür ederim ama erkekler öyle demiyorBen dedim güzeldir diye :) bu gençler böyle ayol daha ne isterler bilmem :)
sağ ol fakat erkeklerin gözünde öyle değil işteMaşallah pek güzelsin kocaman Ceylan gözlerin var ..
tabiiki olmuyor ama güzel söz edecek kişiler yok. Demek istediğim bu
Şükret haline başkada bişey deme :)teşekkür ederim. ama diğerleri öyle demiyor. Ve haytımda gözleri,me hiç iltifat almış değilim
teşekkür ederim asıl sen çok güzelsin :) evet kilom var 7 kilo kadar.çirkin değilsin.bi kere kocaman gözlerin var.bu estetikle olacak bisey değil.şanslısın..burnun minik.yani yüz güzel.ama biraz kilon var gibi.zayifla bence.sporla ama birden diyetle degil.zayiflayinca daha cok cikacak gozler ortaya.guzelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?