Kendimi çirkin buluyorum. :(

Sacmalama. Tamam herkes adriana lima olmak zorunda değil, ruh güzelliği denen bişey var bunu keşfeden biri illaki çıkar. Ne kocası kendisinden güzel kadınlar tanıyorum ama kocaları tapan.

İnsan yaşı ilerledikçe kendine yakışanı yakışmayanı daha iyi anlıyo cnm bakımlı ol giyimine kuşamına özen göster gör bak çirkin miymişsin. .zaten değilsindir de..

ben makyaja karşıyım. yüzümü yıkıyorum temiz şeyler giyiyorum o kadar. kokumu sıkıarım birde. makyaja ümit bağlayamam

Foto yeni gördüm hayır kesin saçmalıyorsun. Gayet güzelsin. Kafamda kurduğum dan çook daha güzel

Birazdan fotoğrafımı koyarım bakarsınız? olur mu? Gerçekten ciddi ciddi dediler bana bunu. Bende takmıyormuş gibi yaptım. Sivilce falan yok. Yüzüm temiz. Tek sorun güzel olamam.

Oyy masallah sana. Sana cirkin diyene de yuuuuh yani. Bence cok guzelsin sadece yuzun azcik solgun gorunuyo. Biraz makyaj yapsan sacina sekil versen bakalum ne diyorlar..

ama çevremdeki hiçbir erkek ahlaka bakmıyor. nesil farklılaştı. Herkes vucüda yüze bakıyor. çirkin biriyle evlenmem diyen bir sürü kişi var.

Öyle bir eşin mi olmasını tercih edersin yani :) bu arada profildeki sensen gayet güzelsin maşallah

Abarttığını düşünmüştüm evet abarmışsın güzel bi makyaj sıkıntına çözüm olur

çirkin değilsin.bi kere kocaman gözlerin var.bu estetikle olacak bisey değil.şanslısın..burnun minik.yani yüz güzel.ama biraz kilon var gibi.zayifla bence.sporla ama birden diyetle degil.zayiflayinca daha cok cikacak gozler ortaya.guzelsin.

Fotonu koymuşsun samimiyetle söylüyorum çirkin olsan çirkinsin diyecektim..

Ama kızdım şuan, neyin var Allahaşkına?
Sana çirkinsin diyenleri de anlamadım doğrusu, güzellik görecelidir, beğenen olur beğenmeyen olur eyvallah. Ama herkesin çirkin bulacağı, hakkaten nursuz fersiz berbat bir insan değilsinki bu ne saçmalık, kim uydurdu bunu.

Lütfen kendine gel ve sağlıklı olduğun için, güzel bir yüzün olduğu için şükret, özgüvenini yeniden kazan, maşallah ne güzel gözlerin var daha ne olsun.

Çok yanlış çokk

teşekkür ederim asıl sen çok güzelsin :) evet kilom var 7 kilo kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…