- 20 Ekim 2015
- 566
- 255
- 103
bilmiyorum bende mi soruın var göremedim ya da kaçıncı sayfada profil yapsan görrüzfotoğrafımı koydum bakın lütfen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum bende mi soruın var göremedim ya da kaçıncı sayfada profil yapsan görrüzfotoğrafımı koydum bakın lütfen :)
ya bende istiyorum bendehem atıcam demişsinn hem atmamıssşn.bigbandd.patlatma benii
offff bu kızı bitiririm ben.boyle diyen kızlara sınır oluyorum.adeta makyaj malzemelerini alıp rastgele boyamak istiyorum.Saydırmak istıyorum.bozdurmak istiyorum.harcamak istiyorumBu konuda online olduğu zaman profil fotosu yapıyor,sonra kaldırıyor:)
Meleknaz çok tatlısın. seni sevdim :) uzun süredir online değildim :)Bu konuda online olduğu zaman profil fotosu yapıyor,sonra kaldırıyor:)
orada isen yapayım prof,lya bende istiyorum bendehem atıcam demişsinn hem atmamıssşn.bigbandd.patlatma benii
Bende cokkk merak ettim bi yapabilirmisin? Profil fotosu.orada isen yapayım prof,l![]()