Kendimi çirkin buluyorum. :(

ben de eskiden öyleydim sonra kendimi güzel buldukça etrafımdakiler de sürekli iltifat etmeye başladı çoğu kişi çok güzel olduğumu söylüyor çok güzel değilim ama bunlar hep kendimi beğendiğimden sen de kendini beğen bak etrafındakilerin de fikirleri değişecek

Bu konuda online olduğu zaman profil fotosu yapıyor,sonra kaldırıyor:)
offff bu kızı bitiririm ben.boyle diyen kızlara sınır oluyorum.adeta makyaj malzemelerini alıp rastgele boyamak istiyorum.Saydırmak istıyorum.bozdurmak istiyorum.harcamak istiyorum:KK11::KK11:

Bakımsızlık, makyajsız olmak demek değildir. Makyaj yapmıyorsan makyajsız olursun. Kendine bakmıyor ve özen göstermiyorsan da bakımsız. Bugün otobüste bir kız gördüm, kampüsten merkeze giden otobüste ayaktaydı arkadaşlarıyla beraber. Belli ki dersten çıkmış arkadaşlarıyla beraber gidiyordu. Kızı biraz inceleme fırsatı buldum. Saçlar bi kere leş gibi yağlıydı. Üst baş normal ki bunda bi tuhaflık yok. Tırnaklar uzun ve bakımsız, kaşlar alınmamış ki ince olsalar neyse, bildiğin kalın kaşlıydı. Alınmış da çıkmış falan değil, bariz dokunmamış onlara hiç. Ve en kötüsü dişleriydi. Ön dişler arkadan çürümeye başlamış, kız da inadına gibi sürekli ağzını AÇA AÇA gülüyordu. Kızlardan iğrendim resmen. Bakımsız lafının ete kemiğe bürünmüş haliydi. Bakımsız, odur işte. Belli bi yaşa geldikten sonra insan biraz kendinde düzeltme yapmalı bence özellikle kaş-bıyık konusunda. Ben de kaşlarımı alıyorum mesela ama yapay değil de biraz doğal durmasına özen gösteriyorum kaşlarımın çünkü yüzüme öylesi daha iyi gidiyor. ama almadığım zaman da alınmamış gibi durur.

Son düzenleme:
sana kalbin güzel olsun diyeceğim gerisi görüntü vs inan hikaye ....

Derya sen misin? Ben fotonu gordum. Biraz kaporta bakima ihtiyacin var gercekten. Ayrica goz alti kapatici surmeden sokaga cikma.

Ben de öyle diyordum taa ki makyajla tanışana kadar :rolleyes: Fotoğrafını göremedim ama biraz bakımın iyi gelmeyeceği kadın yoktur bence :KK66:

Beni şimdi gören lise arkadaşlarım (benle bıyıklı amca derlerdi erkekler) , şaşkınlıktan konuşamıyolar.evrim geçirmişsin diyolar.ki farklı bişey yapmadım biraz bakım , düzgün makyaj bana yakışan saç modeli....(tabi bıyıksızım artık :)

Back
X