ne yapmam gerek bari onu söyle?Hayir bu hayatini surdurebilmen icin yapman gereken temel bakim. Bakimli olmak dedigimiz şey bu değil. Bu bildiğimiz ev hâli.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapmam gerek bari onu söyle?Hayir bu hayatini surdurebilmen icin yapman gereken temel bakim. Bakimli olmak dedigimiz şey bu değil. Bu bildiğimiz ev hâli.
Kaş'larına düzgün şekil verdir kalemle doldur,imkanın varsa kontör yaptırabilirsin.saçlarını açtır yüzüne daha çok yakışır eminim.dibini açtırdıktan sonra uçlarına hafif ışıltı attır.hafif makyaja başla Nude ruj,incecik eyeliner birde rimel işini görür.hem fresh hem de doğal.Marka olarak Zara yı öneririm.ya inan bana bunları yaparsan hem doğal,hem zarif,hemde çok güzel olursun.kendimden biliyorum bir kaş yüzü inanılmaz değiştiriyorArkadaşlar peeki kendimi düzeltmek için ne yapmalıyım? Nereden başalamalıyım? Ne önerirsiniz? Benim siyah nokta problemim var birde sivilcemş ve siyah noktamı sıktığım zaman gözeneğim geri kapanmıyor. Onun için ne yapabilir. Birde hangi markalardan kıyafet alayım. lütfen bu sorularımı cevaplandırırsanız büyük iyilik etmiş olursunuz :)
teşekkür ederim :)Kaş'larına düzgün şekil verdir kalemle doldur,imkanın varsa kontör yaptırabilirsin.saçlarını açtır yüzüne daha çok yakışır eminim.dibini açtırdıktan sonra uçlarına hafif ışıltı attır.hafif makyaja başla Nude ruj,incecik eyeliner birde rimel işini görür.hem fresh hem de doğal.Marka olarak Zara yı öneririm.ya inan bana bunları yaparsan hem doğal,hem zarif,hemde çok güzel olursun.kendimden biliyorum bir kaş yüzü inanılmaz değiştiriyor
Biraz makyaj da yapmalisin, sacini da yap. Cirkin degilsin.Arkadaşlar peeki kendimi düzeltmek için ne yapmalıyım? Nereden başalamalıyım? Ne önerirsiniz? Benim siyah nokta problemim var birde sivilcemş ve siyah noktamı sıktığım zaman gözeneğim geri kapanmıyor. Onun için ne yapabilir. Birde hangi markalardan kıyafet alayım. lütfen bu sorularımı cevaplandırırsanız büyük iyilik etmiş olursunuz :)
Sorusu cok komigime gittivalla benim lisedeki ve üniversitedeki kız arkadaşlarımdan bazıları. hepsi benden önce evlenip 2 çocuk yaptılar. çirkin şansı diye birşey duydun mu :)
güzellik değil ahlak önemli ayrıca çirkin bayan yoktur bence kaderini bekle harama bulaşma rabbim senin değerini bilen bi eş nasip edecektir bunu dert etmem tuhaf dert edecek başka şeyler ara mesela okulunu bitirip iyi bi kariyer gibiMerhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. Bu yaşıma kadar hep yalnız kaldım. Kimse beğenip yanıma gelmedi. Beni merak etmedi. Kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum. Bir kız olrak bende beğenilmek isityorum. Bana da çiçekler alınsın. Adıma şiirler yazılsın. Ama daha merhaba diyen bile yokKadın olduğumu hissetmek istiyorum ama nafile. Bir keresinde yakın olduğum bir erkek arkadaşım bana çirkinsin demişti. Babam ve kardeşim de demişti. Yüzüme vuruyorlar. Her şey güzellik mi? Ben de isterdim su gibi güzel olmayı ama Allah yaratmamış işte. Gün geçtikçe daha da karamsarlığa kapılıyorum. Evde kalacağım diye korkyorum. Paronayalarım başladı. Güzel kızları kıskanıorum. Onları gördükçe kendimden daha da çok tiksiniyorum. Çevremdekiler bu hale getirdi. Ne yapayım şimdi ben? evlenemeyecek miyim? Mesela evlendiğimizde eşim acaba kızımın bana benzemesini ister mi? hep böyle sorular var kafamda.. delirmek üzereyim yardım lütfen. çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
Ayyy bu soruya dayamayarak atladimçirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
![]()
Aynen ben anlamiyorum ne buluyolar. Askin gozu kor ya da bi menfaatleri var ama bakiyorum cogunda o da yok. Allah cirkin sansi nasip etsin gercekten guzelin bahti kara oluyor.Ayyy bu soruya dayamayarak atladim
benim cevremde valla oyle berbat suratli hatunlar varki evli ve de cok mutlu ,kocasi el ustunde tutuyor
Hani bana simdi ruh guzelligi bik bik kimse demesin lutfen
Her insanin guzel ve kotu yanlari vardir ,isterse herkes iyi de kotu de olur
Ama hele bir kac kadin varki ne desemki
Valla ben erkek olsam hayatta onlari kari diye yatagima almam,oyle sevimsiz ,oyle bakimsiz,oyle berbat gorunuyorlarki midem tutmaz valla![]()
Ne demek cnm her zaman yardımcın olurumteşekkür ederim :)