Kendimi çirkin buluyorum. :(

Arkadaşlar peeki kendimi düzeltmek için ne yapmalıyım? Nereden başalamalıyım? Ne önerirsiniz? Benim siyah nokta problemim var birde sivilcemş ve siyah noktamı sıktığım zaman gözeneğim geri kapanmıyor. Onun için ne yapabilir. Birde hangi markalardan kıyafet alayım. lütfen bu sorularımı cevaplandırırsanız büyük iyilik etmiş olursunuz :)
Kaş'larına düzgün şekil verdir kalemle doldur,imkanın varsa kontör yaptırabilirsin.saçlarını açtır yüzüne daha çok yakışır eminim.dibini açtırdıktan sonra uçlarına hafif ışıltı attır.hafif makyaja başla Nude ruj,incecik eyeliner birde rimel işini görür.hem fresh hem de doğal.Marka olarak Zara yı öneririm.ya inan bana bunları yaparsan hem doğal,hem zarif,hemde çok güzel olursun.kendimden biliyorum bir kaş yüzü inanılmaz değiştiriyor

Görseldeki herhangi bir rujla,görseldeki eyelinerla,görseldeki saç ve Kaş'la kendini bir düşün çirkin kimmiş tabiki bennnn:halay::KK76:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 100
  • image.webp
    image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 111
  • image.webp
    image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    image.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 103
Kiyafet olarak kendine yakisani al illa bir marka oneremem herkesin hitap şekli farklidir. yuzundeki kusurlar icin bir cildiyeye git. İyi uyu spor yap. Birde eyerliner rimel ruj yuzune uygun guzel sac kesimi ve boyayla daha iyi olabilirsin.

Ünideki ev arkadaşıma o kadar çok benziyosunki... Ama ben onu çok beğenirdim,biraz bakımlıydı sadece
kendine haksızlık etme

Kaş'larına düzgün şekil verdir kalemle doldur,imkanın varsa kontör yaptırabilirsin.saçlarını açtır yüzüne daha çok yakışır eminim.dibini açtırdıktan sonra uçlarına hafif ışıltı attır.hafif makyaja başla Nude ruj,incecik eyeliner birde rimel işini görür.hem fresh hem de doğal.Marka olarak Zara yı öneririm.ya inan bana bunları yaparsan hem doğal,hem zarif,hemde çok güzel olursun.kendimden biliyorum bir kaş yüzü inanılmaz değiştiriyor
teşekkür ederim :)

fotodaki sensen gayet de güzelsin tatlım.
esmer güzeli.
doğal, kendine has.
salla milleti.

Arkadaşlar peeki kendimi düzeltmek için ne yapmalıyım? Nereden başalamalıyım? Ne önerirsiniz? Benim siyah nokta problemim var birde sivilcemş ve siyah noktamı sıktığım zaman gözeneğim geri kapanmıyor. Onun için ne yapabilir. Birde hangi markalardan kıyafet alayım. lütfen bu sorularımı cevaplandırırsanız büyük iyilik etmiş olursunuz :)
Biraz makyaj da yapmalisin, sacini da yap. Cirkin degilsin.

valla benim lisedeki ve üniversitedeki kız arkadaşlarımdan bazıları. hepsi benden önce evlenip 2 çocuk yaptılar. çirkin şansı diye birşey duydun mu :)
Sorusu cok komigime gitti :D Duydum valla inaniyorum da, o halleriyle yakisikli zengin adamlari kapiyolar

Merhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. Bu yaşıma kadar hep yalnız kaldım. Kimse beğenip yanıma gelmedi. Beni merak etmedi. Kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum. Bir kız olrak bende beğenilmek isityorum. Bana da çiçekler alınsın. Adıma şiirler yazılsın. Ama daha merhaba diyen bile yok :KK43: Kadın olduğumu hissetmek istiyorum ama nafile. Bir keresinde yakın olduğum bir erkek arkadaşım bana çirkinsin demişti. Babam ve kardeşim de demişti. Yüzüme vuruyorlar. Her şey güzellik mi? Ben de isterdim su gibi güzel olmayı ama Allah yaratmamış işte. Gün geçtikçe daha da karamsarlığa kapılıyorum. Evde kalacağım diye korkyorum. Paronayalarım başladı. Güzel kızları kıskanıorum. Onları gördükçe kendimden daha da çok tiksiniyorum. Çevremdekiler bu hale getirdi. Ne yapayım şimdi ben? evlenemeyecek miyim? Mesela evlendiğimizde eşim acaba kızımın bana benzemesini ister mi? hep böyle sorular var kafamda.. delirmek üzereyim yardım lütfen. çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?
güzellik değil ahlak önemli ayrıca çirkin bayan yoktur bence kaderini bekle harama bulaşma rabbim senin değerini bilen bi eş nasip edecektir bunu dert etmem tuhaf dert edecek başka şeyler ara mesela okulunu bitirip iyi bi kariyer gibi

ayrıca güzel kıyafetler makyaj saç boyama seni daha güzel gösterebilir

çirkin olduğu halde evlenen var mı ççevrenizde?

:KK53::KK53::KK53:
Ayyy bu soruya dayamayarak atladim :rolleyes:
benim cevremde valla oyle berbat suratli hatunlar varki evli ve de cok mutlu ,kocasi el ustunde tutuyor
Hani bana simdi ruh guzelligi bik bik kimse demesin lutfen
Her insanin guzel ve kotu yanlari vardir ,isterse herkes iyi de kotu de olur
Ama hele bir kac kadin varki ne desemki
Valla ben erkek olsam hayatta onlari kari diye yatagima almam,oyle sevimsiz ,oyle bakimsiz,oyle berbat gorunuyorlarki midem tutmaz valla :KK53:

Ben de beğendim sizi. Samimi söylüyorum. Yanlış düşündüğünüz tek konu makyaj ve bakım. Makyajlıyken güzel olacaksam olmayayım çok saçma bir düşünce.
Dışarıdaki kızların nerdeyse tamamı makyaj yapıyor hem de ağır makyaj. Saçlar bazen kaşlar dahi boyalı. Doğal renkleri değil. Aksesuarlar, kıyafet, topuklu ayakkabı. Korse, dolgulu sütyen. Lazer epilasyon diş beyazlatma kaş konturu takma kirpik...Daha sayayım mı:)
ee haliyle onlar arasında kendini böyle hissetmen normal.
Çok söylenmiş zaten ama yaşınızı büyütmeden her türlü şeyi deneyebilirsiniz bence olay bakım. Bakımsız da çok güzel olanlar var mı, az da olsa var. Ama o kadarına da yapacak bir şey yok. Şans işi. Kendini sevmek önemli olan.

Ayyy bu soruya dayamayarak atladim :rolleyes:
benim cevremde valla oyle berbat suratli hatunlar varki evli ve de cok mutlu ,kocasi el ustunde tutuyor
Hani bana simdi ruh guzelligi bik bik kimse demesin lutfen
Her insanin guzel ve kotu yanlari vardir ,isterse herkes iyi de kotu de olur
Ama hele bir kac kadin varki ne desemki
Valla ben erkek olsam hayatta onlari kari diye yatagima almam,oyle sevimsiz ,oyle bakimsiz,oyle berbat gorunuyorlarki midem tutmaz valla :KK53:
Aynen ben anlamiyorum ne buluyolar. Askin gozu kor ya da bi menfaatleri var ama bakiyorum cogunda o da yok. Allah cirkin sansi nasip etsin gercekten guzelin bahti kara oluyor.

Cirkin degilsin bakimsizsin. Makyajla guzel olacaksam hic olmayayim deme yanlis bi dusunce.. Sacini kestir yeni bi model verdir, dis tellerin cikinca cok daha iyi duracaksin. Siyah goz kalemi sur biraz rimelle, ten makyaji yap. İnternette hep videolari var yeni baslayanlar icin makyaj diye. Nude yani dogal tonlarda makyaj yaparsan cok guzel olur.

Guzelsin. Sana çirkin diyen çirkin bakıyordur. Uygun bir goz makyajı senin için tek basına bile yeterli olur. O da yapmak ostersen. Bence ona da ihtiyac yok

Çirkin değilsin ama bakımlı da gorunmuyorsun. BB krem kullan, göz altındaki koyuluklari gider. Güzel ve temiz giyin

Back
X