Kendimi çirkin buluyorum. :(

güzel değilim fakat bakımsızda değilim. sabah kalkıyorum yüzümü yıkıyorum temiz kıyafetlerimi giyiyorum saçım temiz dışarı çıkıyorum. benim için bakım budur :KK70:
İşte ben de diyorum ki: Madem bu konuda bu kadar netsiniz size söylenenler neden dert oluyor.
Size birçok tavsiye verildi hepsini bir şekilde geri çevirdiniz, halinizden memnunsanız milletin ne dediği konu açtırmamalı size değil mi?

B Bigbangd be istiyosun sen birds o kadar set yazilmis onu yapamam bu olmaz diyip durmussun kimseye sihirli degnek degmiyo armut pis agzima dus yok oyle bi dunya

güzel olmak zorunda mısın?yani zati güzelsin de insanların bakıp çok güzelsin dediği biri olman gerekiyor mu?
bence gerekmiyo.eğer çok zekiysen çok kültürlüysen hiç gerek yok.kendini geliştir.bir dil ogren.bol kitap oku.git yurt dışına gez.konferans,panel takip er,spor yap,bi hobi edin.kim takar sonra güzelliği..
bence salt güzrlliğe bakan insanlar sığdır zaten.

güzel olmak zorunda mısın?yani zati güzelsin de insanların bakıp çok güzelsin dediği biri olman gerekiyor mu?
bence gerekmiyo.eğer çok zekiysen çok kültürlüysen hiç gerek yok.kendini geliştir.bir dil ogren.bol kitap oku.git yurt dışına gez.konferans,panel takip er,spor yap,bi hobi edin.kim takar sonra güzelliği..
bence salt güzrlliğe bakan insanlar sığdır zaten.
elbette salt güzelliğe bakmak akılsızlıktır. fakat sadece kültürde olmuyor. Yüz güzelliğde arıyor erkekler. Meslea ben kızlar soruyor sitesinde takılıyorum. oradaki erkeklerin çoğu en az iç güzellik kadar dış güzellikte istiyor. .Ruhlar aleminde yazamıyoruz diyor. Sonrada ben depresyona giriyorum

İşte ben de diyorum ki: Madem bu konuda bu kadar netsiniz size söylenenler neden dert oluyor.
Size birçok tavsiye verildi hepsini bir şekilde geri çevirdiniz, halinizden memnunsanız milletin ne dediği konu açtırmamalı size değil mi?
işte kendimi bakımlı bulduğum halde tercih edilmiyorsam vasatımdır diye düşünüyorum :D

elbette salt güzelliğe bakmak akılsızlıktır. fakat sadece kültürde olmuyor. Yüz güzelliğde arıyor erkekler. Meslea ben kızlar soruyor sitesinde takılıyorum. oradaki erkeklerin çoğu en az iç güzellik kadar dış güzellikte istiyor. .Ruhlar aleminde yazamıyoruz diyor. Sonrada ben depresyona giriyorum
onlarin cogu ergen daha.onu da gectim bi erkekler guzellik der ama guzellikten anlamazlar.senin atiyorum sadece gozun guzeldir ya da sadece popon guzeldir.adam bunu geneller butune.kafalari oyle calisiyor onlarin.yani bir bilgeni sec onu on plana cikar.o guzel bolge goze carpsin.erkekler sana guzel der.atiyorum gozun mu guzel iyi bi goz makyaji yap.atiyorum gobegin var lakin popon guzel.gobegi kapa popoyu ortaya cikaran kiyafetler giy.bacaklarin mi guzel tayt giy kida etek giy.neren guzelse onu goster.erkek psikolojisi diger kusurlari gormez.sana da cok guzelsin demeye baslar.
cogu wrkek durtuleriyle guzelligi karistirir zaten
ve sen zeki bir kadinsan guzellige ihtiyacin yoktur.zekan ile guzel olursun zaten.

Garip bir bakış açın var. O kadar sığ sularda yüzüyorsun ki. Takmışsın birilerinin seni beğenmesine, kim ne derse desin bakış açını biraz olsun genişletmiyorsun. Biz sana hayatını nasıl daha kaliteli hale getirebilirsin diye tavsiyeler verirken ne dediğimizi anlamaya çalışmıyorsun bile. Tek derdin başkalarının sevgili skoru çokken senin neden yok. Öyle mi gerçekten? Birinin kendine bu kadar yazık ettiğini görmek çok üzücü

Neyse artık benim öneme bakmam lazım anlaşılan hem bakım hem kültür lazım :)

Garip bir bakış açın var. O kadar sığ sularda yüzüyorsun ki. Takmışsın birilerinin seni beğenmesine, kim ne derse desin bakış açını biraz olsun genişletmiyorsun. Biz sana hayatını nasıl daha kaliteli hale getirebilirsin diye tavsiyeler verirken ne dediğimizi anlamaya çalışmıyorsun bile. Tek derdin başkalarının sevgili skoru çokken senin neden yok. Öyle mi gerçekten? Birinin kendine bu kadar yazık ettiğini görmek çok üzücü
düşün ne hallerdeyim. psikolojim nasıl bozuk

işte kendimi bakımlı bulduğum halde tercih edilmiyorsam vasatımdır diye düşünüyorum :KK70:
Konuya şöyle bir baktım da siz meseleyi eğlenceye çevirmişsiniz.
O zaman yüzünüzü yıkayarak sağladığınız bakımla vasat vasat dolaşarak kendinizi kabullenecek, hayıflanıp konu açmayacaksınız.
Söylediğinizin aksine özgüveninizin yerinde olduğu anlaşılıyor yazdıklarınızdan.

Konuya şöyle bir baktım da siz meseleyi eğlenceye çevirmişsiniz.
O zaman yüzünüzü yıkayarak sağladığınız bakımla vasat vasat dolaşarak kendinizi kabullenecek, hayıflanıp konu açmayacaksınız.
Söylediğinizin aksine özgüveninizin yerinde olduğu anlaşılıyor yazdıklarınızdan.
beni yanlış anladınız. neyse. iyi geçeler size

Çılgınsın:) gectiğimiz temmuzda evlendi
Daha bugün telde konuştuk
Seda diker oku,manyetik alan dan bahsediyo
Siz nasıl düşünürseniz onu çekersiniz,önemli olan düşünceleri güzelleştirmek:) güzel olduğuna inan,seni çirkin olduğuna inandırmışlar

Kızlarsoruyor gibi asosyal tipsiz hayatında kız görmemiş erkeklerin adeta dünyaca ünlü yakışıklı zengin kültürlü erkeklermişcesine yazdıklarına bakarsan daha çok bunalıma girersin. Benim bildiğim ergenler ve ergenlikten çıkamayanlar takılıyor oraya
Güzelliği bilmem ama bakım için hafif makyaj ve biraz süs şart.

Back
X