• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çirkin hissediyorum

Bir çok insana göre güzel göründüğim söylenir hep ama biraz önce kendimi telefonun arka kamerası ile çekiyordum kendimi taniyamiyorum o kamerada selfiede sorun yok ama kamera arkaya dönünce çok çirkin oluyorum burnum küçüktür ama yamuk görünüyor neden böyle oluyor
Ön kamerada güzel çıkıp arka kamerada kötü çıkıyorsanız muhtemelen yuvarlak bir yüzünüz vardır ya da kilolusunuzdur. Çünkü ön kamera yüzü inceltip uzatarak çekiyor. Yüzünüz yuvarlaksa daha oval gözükür, bu da hoşunuza gitmiştir. Arka kamera ön kameraya göre gerçeğe daha yakındır ayrıca.

Ön kamerada güzel çıkıp arka kamerada kötü çıkıyorsanız muhtemelen yuvarlak bir yüzünüz vardır ya da kilolusunuzdur. Çünkü ön kamera yüzü inceltip uzatarak çekiyor. Yüzünüz yuvarlaksa daha oval gözükür, bu da hoşunuza gitmiştir. Arka kamera ön kameraya göre gerçeğe daha yakındır ayrıca.
Hayır tam tersi yüzüm karedir ve boyum 160 kilom 50

Kameralarda göründüğümüz gibi değiliz. Muhtemelen dediğiniz fotoğraf çekme tekniğinden kaynaklanıyordur. Fotoğraf çekmek gerçekten o kadar basit bir olay değil. Kendinizi bir fotoğrafla değerlendirmeyin.

Teknoloji geliştikçe kamera kalitesi mikroskop kalitesine yaklaştı gözle görülmeyen en ufak detayı gösteriyor yeni nesil kamera.. Ön kamera, arka kamera ayrımı yok bunda..
Filtre programları bu yüzden rekor kırıyor 🤣

Ne alakası var şimdi..
Birçok kişi beginiyor diyerekten hava atan sensin..
Selfiede de güzel cikiyorum diyerek devam eden sensin..
Ama arka kamerada cirkinlesiyorum,burnum yamuluyor diyen de sensin..
Biraz fazla takintilisin bana kalırsa.
Arka kamerayi kullanma o halde..
Yani dert ettiğin şey çocukça..

Ne alakası var şimdi..
Birçok kişi beginiyor diyerekten hava atan sensin..
Selfiede de güzel cikiyorum diyerek devam eden sensin..
Ama arka kamerada cirkinlesiyorum,burnum yamuluyor diyen de sensin..
Biraz fazla takintilisin bana kalırsa.
Arka kamerayi kullanma o halde..
Yani dert ettiğin şey çocukça..
Sizce bir insan kendiyle ilgili bir sorun anlatırken sizin yazdığınız yazı tutumunuz ne kadar dogri

Sizce bir insan kendiyle ilgili bir sorun anlatırken sizin yazdığınız yazı tutumunuz ne kadar dogri
Sevgi doğrular kizdiriyor seni..
Ayrıca buna sorun deme ağzın eğilir..
Sorun böyle olmaz.
Sen arka kamerada çirkin çıktığın için stres yapıyorsun.
Kullanma o halde..
Bitti gitti.
Millet zaten güzel diyormus,sen de selfielerini begeniyorsun..
Yani bu bir dert yahut sorun değil.
Sorun : Her açıdan,herkes tarafından çirkin olarak gorulmen olsaydı kabul ederdim.
Ama bu biraz simarikca.
Kullanma bacım arka kamerayi.Cozulsun sorunun.

Sevgi doğrular kizdiriyor seni..
Ayrıca buna sorun deme ağzın eğilir..
Sorun böyle olmaz.
Sen arka kamerada çirkin çıktığın için stres yapıyorsun.
Kullanma o halde..
Bitti gitti.
Millet zaten güzel diyormus,sen de selfielerini begeniyorsun..
Yani bu bir dert yahut sorun değil.
Sorun : Her açıdan,herkes tarafından çirkin olarak gorulmen olsaydı kabul ederdim.
Ama bu biraz simarikca.
Kullanma bacım arka kamerayi.Cozulsun sorunun.
Sanırım haklısınız kusura bakmayın maddi yönden kötü bir dönemdeyim kendime bakamadikca üzüldüm

ya ben de ön kamerada kendi yüzüme bakamıyorum geceleri aklıma geliyor ya gerçekten böyleysem diye :( eğer öyleyse arka kameradaki halimin fotosunu bir doktora verip beni en azından böyle yapsanız demek bile geliyordu içimden. (hâlâ hangisi doğru bilmiyorum :D) Ama çok beğendiğim bir kuzenim var fıstık gibi. Onun fotoğraflarına bakınca oha diyorum bir yerde görsem hiç güzel bir kız demem. Bu yüzden de anladım ki fotoğraflar çok yanıltıcı.

Kızlar tek derdiniz bu olsun gerçekten şu hayatta çok az şeye şükrediyoruz. Bunlar ufak tefek dertler gelir geçer. Bir bakımla hallolur herşey

Back
X