Kendimi çirkin hissediyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hunlu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
132
1
46
Kocaeli
Gunaydın kızlarrr ben kendimi güzel bulmuyorum etrafımdaki insanlar hoş bi kız olduğumu söylüyor fakat ben kendimi beğenmiyorum...
Kuzenlerim renkli gözlü taş gibi kızlar onlarla yanyana gelince kendimi çirkin betty gibi hissediyorum hele büyük kuzenimle dışarı çıkmıyorum hiç o çok güzel onunlayken gorünmez oluyorumm..

bi de çok yakın arkadaşım var saçları beline kadar gözleri badem gibi çok güzel bi kız.
onla ne zaman çıksak ona laf atıyorlar erkekler tanışmak istiyor falan hani o derece cezbedici bi güzelliği var.

kısaca etrafımdaki herkes benden daha güzel. Kızlara bakıyorum hepsi bakımlı falan hepsinin saçlar beline kadar giyim kuşam tam ne biliyim ben de öyle olmak isterdim diyip kendime sıkıntı yapıyorum ne zamandır...

bende kansızlık var suratım sapsarı, sigara da kullanyorum o da cildimi kotu gösteriyor.Ayrıca boyum kısa, saçlarım uzun değil gözüm renkli değil dikkat çekici hiçbirşeyim yok.

Size de böyle düşünceler oluyormu???
:26:

benim büyük oğlum da yeğenlerimde hep renkli gözlüler.ama küçük oğlum kahverengi gözlü.gören herkes küçük oğlumu çok karizma bulurlar,gözleri renkli olmasa da o da çok dikkat çeker.eminim sende öylesindir.herkesin kendine göre çekiciliği güzelliği vardır.istersen sigarayı bırakıp cildini düzeltebilirsin,uzun saçı seviyorsan saçını uzatabilirsin,giyimine dikkat edersin,bunlar zor değil ki

Benimde gözlerim kahverengi, Saçlarım uzun ama kısada olabilirdi, Az olmak şartıyla bende sigara kullanıyorum ama kendimi gayet güzel buluyorum. Uzun saç güzellik demek değil ki hatta bakmadığın zaman çok kötü çalı süpürgesi gibi olur. kısa saçla da çok havalı olabilirsin. Boyun kısaysa yapcak birşey yok ama topuklu giyebilirsin. Gözlerin renkli değilmiş. Kahverengide bir renk. Yani seninde gözlerin renkli. Tek sorun psikolojik birşey bence.

Son düzenleme:
cilt bakımı kuaför bikaç parça güzel kıyafet hafif makyaj...
zor şeyler değil bunlar..
hem kendini daha iyi hissedersin...
takıntı seninki....
neşeli güleryüzlü ol...
bu dış görünüşten daha önemli ve çekicidir canım....

bunada katılıyorum. Dış görünüşten daha çekici şeyler vardır. Hem ne demişler Allah çirkin şansı versin

Yanlış anlamayın ama böyle kişilere çok kızıyorum ben.

Etrafımda da bu yapıda insanlar var ne yazık ki.

'Ben maymunum.' 'Hiç bir şeye benzemiyorum.' vs. vs.

Misal kişi kilolu kafaya o kadar takmış ki öz güvenini öyle yitirmiş ki kilo vermek için hiç bir şey yapmıyor kendini öyle kabul ediyor(öğrenilmiş çaresizlik) ondan sonra da ben çirkinim diyor.

Eğer gerçekten senin için sorun olsa diyetini yaparsın.Sporunu yaparsın.Azim edersin kilonu verirsin.

(bunları size istinaden söylemiyorum lütfen yanlış anlamayınız beni)

Şöyle düşünün ; Geçenler iki kolu iki bacağı olmayan genç bir çocuk bu uğurda hayatını kaybetti.

Bakınız uzun saç ya da badem göz için değil.

Hayati uzuvları için.

Onun dışında malum bir operasyon daha var.

19 yaşındaki genç çocuk 40 yaşındaki adamın yüzünü aldı.

Şimdi 19 yaşında olmasına rağmen 40 yaşında görünüyor.

Peki bu çocuğun isyanı var mı?

Bunun için şükrediyor.

Degiştirebileceklerinizi azim ve sabırla değiştirebilirsiniz.

Değiştiremedikleriniz için de daha kötü durumda olanları düşünerek mutlu olabilirsiniz.

Aksi halde bu sizin öz güveninizi daha fazla yıpratacak ; ne yaparsanız yapın yine de V.C mankeni olmuş olsanız bile

mutlu olamayacaksınız.

Umarım sizi kırmamışımdır
.

İnsanların bazı dönemleri olur kendilerini çirkin hissederler ve o dönemlerde cidden çok bakımlı olamayabilirler. Belki sizde böyle bir dönemden geçiyorsunuz. İnsan kendisiyle barışık olmalı. Bende uzun saçlı bayanlara hayranım ama benimde saçım ne kısa ne uzun.. Arada bir dert ederim çirkin gelir gözüme ama yeri gelir aynada kendimi çok beğenirim. Çok takmışsınız siz kafanıza ama eminimki güzel ve alımlısınızdır.Biraz klasik olcak ama çirkin bayan yoktur bakımsız bayan vardır.

insan kahverengi gözlü olunca saçları belinde olunca güzel mi oluyor yani?kahverengi gözlüyüm gayatte mutuluyum göz rengimden allaha şükür .canım sen bakımlı ol temiz ol önemli olan bu .bir kadında en önemli şeyn temizlik olduğunu düşünüyorum hijen çok önemli onun dışında yaparsın hafif bir makyaj yeter yani .

evet aslında yüzüne bakılmayacak gibi değilim allahıma bin şükür ama işte hep o kuzenlerime iltifat edilir , yada begendiğim bir çocuk o arkadaşımdan hoşlanır bunlar üstüste gelince böyle dertlendim işte bende bi sorun mu war diye..

sana aynen katılıyorum insanlar ne sorunlarla uğraşıyor neymiş efendim erkekler bakmıyormuş derde bak şimdi.

Yaşınız sanırım ufak lise dönemindesiniz. Eğer öyleyse bu düşünceleriniz gayet normal ergenlik döneminde kızlar bu tip bunalımlara takıntılara girebiliyor emin olun 20 li yaşlarda bu düşüncelerden eser kalmıyor

cok güzel yazmissiniz size harfi harfine katiliyorum...

normal bakimini yap her zaman , ojeli tirnaklar, makyaj herzaman olsun sende..
guzelde giyinebilirsin.. Bunlar senin elinde.Saclarin uzar elbet,ama kisa sacta cok yakisir bir bayana.
kendini sevmeyi ogren ki, guzellestirebilesin.. Baskalarini kiskanma birak onlar kiskansin seni- kiyaslama kimseyle kendini

kahverengi gözlü olduğundan vede saçının uzun olmamasından ötürü kendini yeterince güzel bulmuyo musun??ne alakası var cnm yaa..
ne güzeller var kısa saçlı yada kahve gözlü..ille her renkli gözlü güzel olucak diye bişey yok..
mesela ben kahve rengi gözlü hafif çekik gözlü saçlarımda orta uzunlukda bi bayanım vede kendimi cok beğeniyorum..iiiki gözlerim kahve çünkü ben mavi far sürdüğümde o kadar güzel oluyolar ki:)))sen vücudunda ki yerleri ortaya çıkarmayı bilmiyosn..saçların kısa olabilir ama süper bi fönle vede güzel bi kesim vede renkle çok güzel gözükebilir...
gözlerinide eye liner ile vurgulayabilirsin...kısacası elimizde ne varsa cnm allah bize ne verdiyse onları kullanamk zorundayız.))yapcak bişey yok

Tebrik ederim.Böyle bir problem ancak bu kadar güzel cevaplanabilirdi

kendini, kuzenlerinle başkaları ile kıyaslama.... güzelin güzeli vardır... hiç kimse her ortamın en güzeli olmaz olamaz... sen bugün ona özenirsin, o başkasına özenir, onun özendiği de başka kıza....

kendini sev. bakımlı ve temiz ol. içten, samimi gül... herkes beğenir seni. kimseyi kıskanma. iyi insan ol. kibar ve nazik ol. gözlerin mavidir, fesat bakıyordur ne kadar itici olursun. dudakların dolgun, dişlerin bembeyazdır ama yapmacık gülersin herkes nefret eder senden.... temizsen, bakımlıysan, iyi kalpli isen emin ol herkes seni çok beğenir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ellerinize,Ruhunuza saglik.

cok tesekkürler bu paylasiminiz icin Arkadasim.

Saygilar sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…