• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çirkin hissettiğim için onunla buluşamıyorum

Teşekkür ederim ama takıntı olmadığına emin olabilirsiniz gerçekten çirkin bir görünüşüm var annem bile yapacak bir şey yok kızım gibi cümle kurmuştu teselli etmek yerine 🙂 cesaretim yok konuşmayı keseceğim sanırım
Anneniz yapacak bir şey yok derken ' cirkinsin kızım, ne yapalım?' demek istememiş ama. Siz bunu duygusal olarak yanlış anlamissiniz. Tedavisi yok, sen böyle güzelsin, kendini kabul et artık demek istemiş. Benim de saçlarım çok az. Ama oldukça az yani. İnce telli. Ve dökülmeye devam ediyor. Ne yaptıysam olmadı. Ama kendimi böyle kabul ediyorum. Tabi ki bakımı için elimden geleni yapıyorum ama ilerde daha da dökülecek. Hayata mi kuseyim? Kendimi sevmeyi tercih ediyorum. Herkesin kusuru vardır. Takılmayın böyle şeylere.. o çocuğu da üzmeyin artık. Ben olsam içimde kalacagina gerçeği anlatıp rahatlardim. Sonucu en fazla ne olabilir ki? Çocuk hayatinizdan çıkar gider en kotu. E şuanda da yok ki zaten.

Back