kendimi çirkin ve kötü hissediyorum..:(

aralid81

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
234
69
13
merhabalar 12 haftalık hamileyim ilk haftalarda çok yemek yiyodum hiç durmadan herşeyi.ama 6.haftadan sonra ne yesem çıkardım.. 87 kiloyla hamile kaldım boyum 1.70 90 killooya kadar çıktım 5 haftada..ama son 6 haftadır hiç bir şey yiyemiyorum sürekli bulantım baş ağrım bel ağrım oluyo çöktüm resmen...saçlarım dökülüyo,yüzmde sivilcelenme oldu,vücudum kıllandı karnım büyümeye başladı çatlaklarım oldu,yüzüm gözüm değişti...kalın kıyafetler giyip bol giyiniyorum..kendime bakasım gelmiyo saçlarımı bile taramak gelmiyo sadece bebeğimi düşünüyorum.vve sanki eşimin ilgisi azaldı neden böyle oluyo bilmiyorum ne yapabilirim onu da bilmiyorum...uyuyamıyorum oturamıyorum daralıyorum

oluyor bu depresif haller..

kalın şeyler senı ınce göstermezkı..

bn 28 haftadayım..dar bluzlarımı seve seve gıyıp göbüşümü saklamıyorum.. sende denemelısın..

bir gün spor gıyın,bır gün klasik..takıl kafana göre..hamile kadın güzeldir..

sivilcen varsın olsun..uygun bır güneş kremı kullan.. çatlaklar kader,hıç üzülme,elinde olmayan şeyler için..

eşinin ılgısı senın kendıne ılgınle alakalı.. senı yorgun bulup kendını gerı plana atıyordur..

yap bı değişim..

mesela tayt tunık gıy ıncelerden.. iki tak takıştır kalem sür..sen annesin daha ne olsun :)

Bende 9 haftalık hamileyim ve 5.haftadan sonra bende öyle depresif bir moda girdim ne evle ne de kendimle ilgilenesım geliyor bu mide bulantısı benı dibe çekiyor resmen dışarı çıkıyorum yoruluyorum sana tek tavsiyem çık dışarı bı cafede otur bana öyle iyi geldi ki geleni gideni kesiyorum fln ne giymişler bakıyorum bıraz da olsa depresyon halimden çıkıyorum

doğru söylüyosun kesinlikle giyiyrum aslında da bazen pijamalarımı giyiyorum battaniyeyi çekiyorum ve sabahtan akşama kadar oturup tv izliyorum bişey yiyip içemiyorum sürekli bulantım var ama daha da dikkat edicem kendime eskiden ojesiz parfümsüz süslenmeden oturmazdm evde şimdi mide bulantısından yapasım gelmiyor

aynen bnmde öyle ne ufak bişeyde yoruluyorum mide bulantım hat safhada zaten..bide belim ağrımaya başladı..ok kötü hissediyorum kendimi...yaşadığım yerde hep kar var ilçede ikamet ediyorum zaten cafe tarzı yerler için merkeze gitmem gerekiyor ona da eşim müsade etmiyor.hele hamilelikten sonra bni bakkala bile göndermiyor..ama farklı olmam lazım artık biraz daha kendimi dikkat etmem gerek farkındayım...

Haklısın valla kocişkolarımız daha bı pinpirikli düşücez edıcez diye Gerçi hava soğuk diye çıkamıyorum açıyorum camı oturuyorum Sıdıka gibi arabalara fln bakıyorum düştüğüm haller cok komik valla havalar azıcık normale dönsün kar bitsin gitsin sokaklara atıcam yine kendımı

Kızlar bende aynı durumdayım. Bu mide bulantısı hayat enerjimi aldı çekti. Kusma olmadi ama sürekli alttan alta bulanıyor. Bir de çok halsizim. Yatmaktan kaburga kemiklerim etime batıyor, üstümden kamyon geçmiş gibi. Halbuki ne istesem annem ayağıma getiriyor. Gezme diyince 5 dakkada kapıda bulurdum kendimi şimdi evde çok sıkıldım ama dışarı çıkacak halim yok. Ne zamana geçiyor bu haller. Kolumu kaldiramiyorum. Üç yıl bekledikten sonra herseye razıyım diyodum ama çok zormus.

o zamanda karnımız iyice büyür bus efer iki adım atsak nefes nefese kalırızz z

En vahimi benimki galiba.
Evlendim yaşadığım şehirden ayrıldım çok daha küçük bi yerde ikamet ediyorum hatta öyleki evimin yakınında yaşıtım bile yok tanıdık yok iş yok evlenir evlenmez hamile kaldım. Bütüngün evde battaniyenin altında aptal saptal tv dizileri izleyerek vakit öldürüyorum. Ne dışarı çıkasım geliyo ne pencereden bakasım. 24 saat uyuyayım yeterki

bnde seninle aynıyım...ailemden 700 km uzaktayım eşimin ailesyle aram açık gelen yok giden yok düşük riskimde bile kalktım ağlaya ağlaya temizlik yemek yaptım.eşimden başka kimsem yok..ama tek dayanağım artık bebeğim.her şeyi onun için yapmaya çalışıyorum...çnkü biliyorum ki o dünyaya geldiğinde bnm yalnızlığımın bir parçası geleceğim,,aydınlığım,elim ayağım,sırdaşım her şeyim olacak...eşimden de Allah razı olsn ama o da bi yere kadar yapabiliyo erkek nihayetnde..o yzden aslında bebiğimize dayanıp her şeyin üstüneden gelmeliyiz

bende gebeliğimin ilk 3 ayında çok çirkinleşmiştim:)
saçlarım döküldü yüzüm gözüm değişti resmen..
ama şuan cildimde saçlarımda kendine geldi..
hamilelikte saçlar gürleşir ileriki zamanlarda fark edeceksin...
beslenme konusunda biraz dikkat etmen gerekiyor..
sağlıklı ve kilo aldırmayan şeyler ye.. balık ceviz sebze ve meyve tüket.. tam buğday tüketebilirsin bir iki dilim..
benim son 1 aydır iştahım acayip açık biraz saldım açıkçası ama bugün yine rejim yapmaya başladım..
yediklerine biraz dikkat edersen gerisi zamanla düzelecek.. hatta kendini daha güzel hissedeceksin..
şuan bunları düşünüp üzme kendini..

4 ay olunca rahatlarsın canım. Ben de gündüz çalışıyordum, akşam yemek masasını toplamadan bile hoopp uyuyordum. Eşimin yemeğini bitirmesini bile bekleyemiyordum. 4 ay sonra rahatlamaya başladım.
Herkes çok yakıştı hamilelik güzelleştin dese de hala kendimi çirkin hissediyorum... Paranoya, kıskançlık da cabası..
Bir kadının en çok saça dikkat etmesi gerektiğini düşünürüm. Evde bile saçlarıma dikkat ederim. Arada bir fönlerim, bukle atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…