- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 29
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
Boyumuz ve kilomuz aynı bence dert edeceğin en son şey kilo olsun sadece Boğazını biraz tutacaksın 82 buçukdumkla vererek 70'e düştüm ben de kendini tutacaksınBoyum 163 164 filan . kilom 70 .
zayıflamaya karar verip hemen vazgeciyorum iradem sıfır .
spora yazıldım 1 ay düzenli gittim m sıkıldım çünkü irade yok.
tayt giymiştim az önce annem bakalla git dedi gidicektim dedi üzerine uzun bişsey gir popon çok büyük ayıp .
sürekli kilomla ilgili bisey dıyo .
kendimi hiç begenmiyorum nasıl zayıflıyacam napcam .
nasıl irademe sahip cıkcam lütfen akıl verin .
youtube veya instgramda böyle hesaplar varmı mesela
cok iyi vermişsiniz inş istediginiz kiloya gelırsınızBoyumuz ve kilomuz aynı bence dert edeceğin en son şey kilo olsun sadece Boğazını biraz tutacaksın 82 buçukdumkla vererek 70'e düştüm ben de kendini tutacaksın
İnşallah canım sen de gelirsin ama derdi etme geçen gün bir hasta oldum dedim Yemişim kilosunu yeterki sağlığım olsuncok iyi vermişsiniz inş istediginiz kiloya gelırsınız
cok tesekkur ederim destegin için :)İnşallah canım sen de gelirsin ama derdi etme geçen gün bir hasta oldum dedim Yemişim kilosunu yeterki sağlığım olsun
Sorun sadece kilo ise o bi sekilde hallolur ama sorun ozguvense ideal kiloya ulastiginda yok kasim yamuk yok burnum kemerli yok sacim seyrek diye diye kendini yersin. Kilon anormal degil bence. Oyle kilolu bayanlar var ki ozguven fiskiriyor. Ve bu ozguven onlarin kilolarini kusur gibi gormeye engel oluyor. Neden mi. Cunku kilolarin sahibi bunu kusur olarak gormuyor da ondan. Yani demek istedigim memnun degilsen zayiflayabilirsin ama bu seni dibe cekmesin. Kendine verdigin degeri azaltmasin. Allah gostermesin bugun kilonun caresi vardir ancak bir kaza bir yanik bir yara olsa caresiz. O zaman hayata mi kusmek gerekir. Her halukarda kendinle barisik olmalisin. Bunlari takmak icin hayat cok kisaBoyum 163 164 filan . kilom 70 .
tayt giymiştim az önce annem bakalla git dedi gidicektim dedi üzerine uzun bişsey gir popon çok büyük ayıp .
Burda zayıflama grupları var tatlım boşluk varsa katil ben buranın sayesinde 6 kilo verdim ki boyuna gorede aşırı kilon yok önce kendini sev. Sonrası gelir canısıBoyum 163 164 filan . kilom 70 .
DurttumPfff bende 1 aydır tibet yogasına başliycam sözde...squat da yapcam sözde
Biri beni dürtsün :)
Popoyu kalkık göstermek amaçlı yapılıyor yani tam olarak büyütüyor diyemeyiz ama kalkık popo daha sağlıklı sexy bir görüntü verir.Durttumsquat popisi büyütüyor diyorlar doğru mu ki ?
Oo jlo poposu gibiPopoyu kalkık göstermek amaçlı yapılıyor yani tam olarak büyütüyor diyemeyiz ama kalkık popo daha sağlıklı sexy bir görüntü verir.
Büyük babam büyük anneme chia tohumu almış televizyondan. Ben nasıl yiycem kızım bunu diyip duruyordu bana :))Konu sahibi protein ağırlıklı beslen. Karbonhidratı azalt. Benim de sen kadar fazlam varboyumagore. Diyete başlıyorum eve abur cubur geliyor tonla. Etrafta kızartma kokuları oluyor, yemekli davetler vs çıkıyor. Chia aldım ben aktar pek iddialiydi zayıflatıyor diye gorcez bakalım. Başarılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?