- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.845
- 133
- 31
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
Diyet yapma fikri bile insana korkunç geliyor. Benimde fazla kilolarım var. Ve aç kalacağım diyetler kesinlikle yapmıyorum. Sizde biraz araştırın. Karatay beslenmesi iyidir.Boyum 163 164 filan . kilom 70 .
zayıflamaya karar verip hemen vazgeciyorum iradem sıfır .
spora yazıldım 1 ay düzenli gittim m sıkıldım çünkü irade yok.
tayt giymiştim az önce annem bakalla git dedi gidicektim dedi üzerine uzun bişsey gir popon çok büyük ayıp .
sürekli kilomla ilgili bisey dıyo .
kendimi hiç begenmiyorum nasıl zayıflıyacam napcam .
nasıl irademe sahip cıkcam lütfen akıl verin .
youtube veya instgramda böyle hesaplar varmı mesela
Ahaha ay yerim ya büyük anneni çok tatlislarBüyük babam büyük anneme chia tohumu almış televizyondan. Ben nasıl yiycem kızım bunu diyip duruyordu bana :))
Daha ben bilmiyorum ne oldugunu. O yaşta akıllarınada geliyor iki kafadar.Ahaha ay yerim ya büyük anneni çok tatlislarchiayi suda bekletince çirkin oluyor sumukumsu gibi. Ben doğrudan yoğurtla karıştırıp yemeyi düşünüyorum doğrusu ya da sütle karıştırıp içmeyi
Op yerime ikisini de tontislerinDaha ben bilmiyorum ne oldugunu. O yaşta akıllarınada geliyor iki kafadar.neyse sorarsa bidaha bende oyle söyleyim.
Bilmem...hep yarıda bıraktığım için popişime söz hakkı doğmadı :)Durttumsquat popisi büyütüyor diyorlar doğru mu ki ?
Popise selam üzüldüm onun adına barı bir fikrini sorsaydinBilmem...hep yarıda bıraktığım için popişime söz hakkı doğmadı :)
Sorcam bir ara ...garibim ilgisizlikten çöktüPopise selam üzüldüm onun adına barı bir fikrini sorsaydin
Getir benimkiyle arkadaş olsunlarSorcam bir ara ...garibim ilgisizlikten çöktü
Gel onları eğitime sokalım varmısın :)Getir benimkiyle arkadaş olsunlar. Benimki de çöktü içine kapandi yazık
Tam tersiBoyum 163 164 filan . kilom 70 .
zayıflamaya karar verip hemen vazgeciyorum iradem sıfır .
spora yazıldım 1 ay düzenli gittim m sıkıldım çünkü irade yok.
tayt giymiştim az önce annem bakalla git dedi gidicektim dedi üzerine uzun bişsey gir popon çok büyük ayıp .
sürekli kilomla ilgili bisey dıyo .
kendimi hiç begenmiyorum nasıl zayıflıyacam napcam .
nasıl irademe sahip cıkcam lütfen akıl verin .
youtube veya instgramda böyle hesaplar varmı mesela
Olur benim genel olarak eğitime girmem lazım. 10 kilo fazlalığım varGel onları eğitime sokalım varmısın :)
Bana ver ben alırım o 10 kiloyu...yer var bende :))Olur benim genel olarak eğitime girmem lazım. 10 kilo fazlalığım var
Ah ah keşke olsa ya :)))Bana ver ben alırım o 10 kiloyu...yer var bende :))
Hadi squat topiği açalım :)Ah ah keşke olsa ya :)))
Birkaç kez denedim ama squat kasları sisiyor diye okudum. Pilates daha iyi değil mi :) hem çok zor squat yaHadi squat topiği açalım :)
Daha önce yaptın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?