kendimi çok cirkin hissediyorum off off off

Diyet yapma fikri bile insana korkunç geliyor. Benimde fazla kilolarım var. Ve aç kalacağım diyetler kesinlikle yapmıyorum. Sizde biraz araştırın. Karatay beslenmesi iyidir.

Büyük babam büyük anneme chia tohumu almış televizyondan. Ben nasıl yiycem kızım bunu diyip duruyordu bana :))
Ahaha ay yerim ya büyük anneni çok tatlislar chiayi suda bekletince çirkin oluyor sumukumsu gibi. Ben doğrudan yoğurtla karıştırıp yemeyi düşünüyorum doğrusu ya da sütle karıştırıp içmeyi

Daha ben bilmiyorum ne oldugunu. O yaşta akıllarınada geliyor iki kafadar. neyse sorarsa bidaha bende oyle söyleyim.

Okuyor musun? Çalışıyor musun? Evde misin? Her sosyal durum farklı sebeplerle kilo getiriyor, spor için bir arkadaş bulursan onunla eğlenceli olabilir, ben günlük işleri yapıyordum, cam silmek süpürge, vileda vb, işten gelince bunlarla yoruluyorum ve aç uyumaya çalışıyordum, kilo fazla azdı ama verebildim. Ev içinde hareketli olmaya çalış, kitap okumak da yararlı oluyor, elinden bırakamadığın için abur cubur aklına gelmiyor. Kendi yemeğini kendin yapabilirsin, o senin ana öğünün olur misal kabak haşlama ve yoğurt aile için de meze-salata olur.

Karakter davranışlar çirkin olur
Sadece günümüz standar güzellik algısının dışındasınız biraz okadar
Bu konuda abartılı

Tam tersi
Bende çok zayıf olduğum için kendimi çirkin hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…