- Konu Sahibi Biricik874
kimse beni sevmiyor demişti. Sosyal medya olmadan kimse iletişime geçmez dedim açamam ben seçenek olmak istemiyorum kıskancım dedisosyal medya ne alaka?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse beni sevmiyor demişti. Sosyal medya olmadan kimse iletişime geçmez dedim açamam ben seçenek olmak istemiyorum kıskancım dedisosyal medya ne alaka?![]()
Ya sosyal medya acmamin sebebi istememem. Seçenek olmayida kimse istemez.kimse beni sevmiyor demişti. Sosyal medya olmadan kimse iletişime geçmez dedim açamam ben seçenek olmak istemiyorum kıskancım dedi
O zamn denk gelemedim herhalde. Ama anormal değil mi 23 yaşındayim kimse olmaması tuhaf değil mi?yani güzellik ile sevinilseydi Adriana Lima (kendisini hiç beğenmiyorum) aldatilmazdi sanırım.
güzel değilseniz değilsinizdir , muutlu bir yaşam için güzel olma zorunluluğu yok.
sevilme içinde yok .
sevilmek biraz denk gelme olayı sadece.
kabul etse de etmesende herkes, herkes için bir seçenek zatenYa sosyal medya acmamin sebebi istememem. Seçenek olmayida kimse istemez.
yoo değil şu yasa kadar olması gerekir gibi bir zorunluluk mu varO zamn denk gelemedim herhalde. Ama anormal değil mi 23 yaşındayim kimse olmaması tuhaf değil mi?
Nasıl adım atayım Peki ne yapayım geçen Kahveye davet ederdim dediniz siz onu yapamam çok fazla olur. Ve neşeli enerjisi yüksek biride değilim modum fln düşerse daha kötü olur.yoo değil şu yasa kadar olması gerekir gibi bir zorunluluk mu var
ayrıca çok beklentiniz var birini begenseniz bile adım atmiyorsunuz, e şu çağda peşinden koşacak kadar derinden aşık olan sayısı da azaldı
derinden aşık olan adam zaten manyak olur konuşmadan. Bir ilgi gösteren olsa yeterdi ama yok işte yok.yoo değil şu yasa kadar olması gerekir gibi bir zorunluluk mu var
ayrıca çok beklentiniz var birini begenseniz bile adım atmiyorsunuz, e şu çağda peşinden koşacak kadar derinden aşık olan sayısı da azaldı
ee dünya güzeli değilsin maskulen tavırlar var çok da zengin değilsindir diye düşünüyorum Sabancı seviyesinde. seçenek olmak istemiyorsun ama sevilmek istiyorsun. Peki birisi seni neden sevsin lütfen yanlış anlama beni. Kendine karşıdan bakınca sevilecek bir tarafını görüyor musun? ilişki kurulacak biri gibi görüyor musun kendini? Ya da hadi diyelim biri hoşlandı sana nasıl ulaşabilirYa sosyal medya acmamin sebebi istememem. Seçenek olmayida kimse istemez.
Aman ya kimse sevmezse sevmesin bende kimseyi sevmiyorum zaten isabet olur. Aynen öyle sevilecek bir tarafımda yok benim çok güzel tespit.ee dünya güzeli değilsin maskulen tavırlar var çok da zengin değilsindir diye düşünüyorum Sabancı seviyesinde. seçenek olmak istemiyorsun ama sevilmek istiyorsun. Peki birisi seni neden sevsin lütfen yanlış anlama beni. Kendine karşıdan bakınca sevilecek bir tarafını görüyor musun? ilişki kurulacak biri gibi görüyor musun kendini? Ya da hadi diyelim biri hoşlandı sana nasıl ulaşabilir
Ama değişmek istiyorsun bir yandan da istemem yan cebime koy böyle iyiyim. 23 yaş küçük bir yaş değil aynı yaştayız. İleride iş hayatına gireceksin belki şimdi de çalışıyorsun bilmiyorum ama bu özgüvensizlik sana çok büyük sıkıntı yaratır. Bunu açtığın konulardan had bularak söylüyorum kusura bakma. Bir şeyle değişsin istediğin çok belli.Aman ya kimse sevmezse sevmesin bende kimseyi sevmiyorum zaten isabet olur. Aynen öyle sevilecek bir tarafımda yok benim çok güzel tespit.