kendımı çok kötü hissediyorm:(

Madem çalışıyorsun o zaman haftada ya da 15 günde bir kadın tut, yoksa asla kıymetin olmayacak. Şimdiden seni hizmetçi gözüyle görmeye başlamış. Ezdirme kendini.

Herşeyi sen üstlenme. Tatlı dille ondan yardım iste, sen de çalışıyorsun. böyle devam ederse bir süre sonra herşey üstüne kalacak. Hem dışarda çalış hem evde çalış, bir de çocuk olursa ..... Bence en azından temizlik işlerinde kendine bir yardımcı bulabilirsin.

Çok sinirlendim..

Hem çalışıp,hem paşanızı mutlu etmeye çalışmanıza ve kendinizden bir ton ödün vermenize rağmen hala görmüyor!!'yatma,uyuma ev temizle!' diyor öyle mi?

Sizden çok özür dileyerek söylemek istiyorum ne olur kusura bakmayın..

Bazı yerlerde bu tarz insanlara kısacası 'arpan fazla geldi senin,iyice şımardın' derler...
Aynı o hesap,biraz geri çekilin ki, arada ki farkı iyice anlasın..

Son düzenleme:
mübarek koca degil kv sanki
o ne ya ev işinden
ev işine karışan erkegi hiç sevmem o ne ya
ver eline bezi yapsın o zaman
yada versin parasını temizlikçi tutsun

hiç şaşırmadım okuduklarıma gaayett normal. ilk evlendiğimiz zamanlarda eşim de böyle yapardı, yaptığım yemekleri beğenmezdi falan... 'daha önce kırk kere evlenmedim. alışıyorum işte' falan diye karşılık verirdim. zamanla sabırlı olmayı öğrendi. bu tipler evlenince tam tekmil kadın aldım sanıyorlar. halbuki biz de annesinin evinden çıkmış kızlarız. her şey dört dörtlük olsun istiyorsa kendisi de yapsın bir şeyler. yok yapmıyorsa yapılabilene de karışmasın.

Mrb arkadaslar. daha öncede bi kaç konu açmıstm yorumlarınız için çok sağolun. evliliğimde yolunda gitmeyen bişeyler var.5 aylık evliym daha. ama eşimle sürekli tartısıyorz. konuda cok sacma sürekli benim evi düzenli temız tutmamı istiyo. oysa iki kişiyz zaten evim gayet temiz ama ben çok titizm bişeyleri ben demeden yap yatma uyuma ev temizle diyor. ben elimden geleni yapıyor zaten çalışssam da evim asla dağınık pis degildir . Zaten evi kirletecek kimse yok aksamdan akşama evde oluyorz. ama herseyı benden bekliyo şunu yap bunu yap. sende yapabilirsn dedıgm de hayır sen yapacaksın diyor. İnanın evliliğm yolunda gitsin diye çok uğrasiyorm hep onun sevdiği yemekleri yaparm he yorgun olsam bile fazia belli etmem. iş i eve taşımak istemem çünkü. ama ne yaparsam yapaym yaranamıyorm. yapsam da gözüne görünmüyor ne yapıyonda sanki diyoroysa iki gün once dogum günüydü o kadar hazırlık yaptım ki işten izin alıp gittim eve yemekler süprizler hep onun icin yaptm ama görmüyo bunları sanki.ve benım çok zoruma gidiyor. aksam misafir vardı gittikten sonra kavga ettik..neymişte evi b...k götürüyoms. bende benımle yumsak konus sürekli laf etme bıktım artık dedım.. sen iyilikten anlamazsn dedı. Çok zoruma gitti. gittim yattım çok agladm ama. ne yaparsam yapaym beni anlamıyo düşünmüyo eşim de yorgun demiyo ben bu kadar uğrasırken o hiç bişey yapmıyor.. herseyi benım yapmama ragmen göze gözüken hic bişey yok. Ne yapmam lazım peki arkadaslar. kendımı ifade edemıyorm. bana akıl verirmsinzz.. tesekkürlerr

acaba temzilikten anlamıyor musun? bazı kadınlar gerçekten anlamaz ve yaptım zanneder.mesela ben ilk girişte hemen anlarım kadının bu işi bilip bilmediğini.evinin fotosunu koy diyeceğim şaşıracaksın :))))

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin arkadaşım :50:
İşin zor gerçekten, tam bir temizlik hastasıyla yaşıyorsun
Bu durumu hemen eşinin sana olan sevgisine bağlayanlar da var
Ama ben öyle düşünmüyorum :34:
Bu tamamen takıntı ...
Belki de annesinden gördüklerini uygulamanı bekliyor
Bi insanı hemen yargılamamak gerekiyor :ssz:

Bırak, hiç birşey yapma bir süre. Evi nasıl pislik götürürmüş görsün.
Ve evin hanımının sen olduğunu söyle, evin hanımının işine karışılmaz.:19:
Çok biliyosa ver eline bezi, o silsin etrafı.

Çok sinirlendim..

Hem çalışıp,hem paşanızı mutlu etmeye çalışmanıza ve kendinizden bir ton ödün vermenize rağmen hala görmüyor!!'yatma,uyuma ev temizle!' diyor öyle mi?

Sizden çok özür dileyerek söylemek istiyorum ne olur kusura bakmayın..

Bazı yerlerde bu tarz insanlara kısacası 'arpan fazla geldi senin,iyice şımardın' derler...
Aynı o hesap,biraz geri çekilin ki, arada ki farkı iyice anlasın..

Tabir cuk oturmuş arkadaşım, tebrik ediyorum :)

o söyledikce siz daha cok sılıp supurdunuz o da gaza geldi herhalde...

bence de şu günden itibaren hiçbir işe elinizi sürmeyin.. aman kavga ederiz bozuluruz demeyin dokunmayın hiçbir işe..

elbette ki soracaktır..

ben temizlediğimde de madem evi b.k götürüyor bende boşuna kendimi canımı yormamaya karar verdim dıyın.. gidin bir kahve yapın hopurtede hopurtede için karşısında...

yine konusursa temızlıkcı alın '' sen kıymetını bılmedıkce bende yapmayacagım'' dıyın .. emınım kı karısmayacaktır bundan sonra çünkü size çemkirerek temızlık yapmayacagınızı öğrenmiş olacak..

Mrb arkadaslar. daha öncede bi kaç konu açmıstm yorumlarınız için çok sağolun. evliliğimde yolunda gitmeyen bişeyler var.5 aylık evliym daha. ama eşimle sürekli tartısıyorz. konuda cok sacma sürekli benim evi düzenli temız tutmamı istiyo. oysa iki kişiyz zaten evim gayet temiz ama ben çok titizm bişeyleri ben demeden yap yatma uyuma ev temizle diyor. ben elimden geleni yapıyor zaten çalışssam da evim asla dağınık pis degildir . Zaten evi kirletecek kimse yok aksamdan akşama evde oluyorz. ama herseyı benden bekliyo şunu yap bunu yap. sende yapabilirsn dedıgm de hayır sen yapacaksın diyor. İnanın evliliğm yolunda gitsin diye çok uğrasiyorm hep onun sevdiği yemekleri yaparm he yorgun olsam bile fazia belli etmem. iş i eve taşımak istemem çünkü. ama ne yaparsam yapaym yaranamıyorm. yapsam da gözüne görünmüyor ne yapıyonda sanki diyoroysa iki gün once dogum günüydü o kadar hazırlık yaptım ki işten izin alıp gittim eve yemekler süprizler hep onun icin yaptm ama görmüyo bunları sanki.ve benım çok zoruma gidiyor. aksam misafir vardı gittikten sonra kavga ettik..neymişte evi b...k götürüyoms. bende benımle yumsak konus sürekli laf etme bıktım artık dedım.. sen iyilikten anlamazsn dedı. Çok zoruma gitti. gittim yattım çok agladm ama. ne yaparsam yapaym beni anlamıyo düşünmüyo eşim de yorgun demiyo ben bu kadar uğrasırken o hiç bişey yapmıyor.. herseyi benım yapmama ragmen göze gözüken hic bişey yok. Ne yapmam lazım peki arkadaslar. kendımı ifade edemıyorm. bana akıl verirmsinzz.. tesekkürlerr

her insanin oldugu gibi,bana gore evlilikletinde bir karakteri oluyor ve en basta hersey nasil oluyorsa oyle devam ediyor...kemiklesen durumlari degistirmek cok zor hatta kisiye gore imkansizladiyor...

henuz gec kalmis sayilmazsiniz bir sure yapmayin diyen arkadaslara katiliyorum...hem calisip evin maddi yukunu ona birakmayacaksiniz hemde evde elinizden geleni yaptiginiz halde hor
goruleceksiniz...annesinin evindede bu kadar mukemmeliyetcimiymis kendisi?.. hic sanmiyorum....

Elini attiginda temiz camasir bulamadiginda veya su icmek icin temiz bardak bulamadiginda pis ev nasil olurmus gorsun...

Evlilikte evin hanımının temizlik yapmak zorunda olmadığını biliyor musunuz? Buna mecbur değiliz. Beğenmiyorlarsa temizlikçi tutsunlar kendilerine. Hakimler bile temizliğin yapılmamasını boşanma nedeni olarak görmüyorlar, çünkü eğer çok istiyorsa temizlikçi tutabilirdi kendine diyorlar. Bunlar önemli değil. Önemli olan sizi aranızdaki iletişim.

Canim benzer bir durum yakın arkadaşımın başına da gelmişti... Evliligin ilk yıllarında yaşanabiliyor böyle seyler. İkinizinde tecrübesizliğinden kaynaklanır ve genellikle erkeklerde görülur. Boyle saçma yaptırımlarda bulunarak hakimiyetib kendinde olacağını vurgulama çabası ve otoriteyi ele vermeme korkusu...
Ha arkadasima gelince de o hatta 3 aylik evliyken hamile kaldı o halde bile esi bu konuda baskı kuruyordu... O da sinra madem öyle bende iste ayrilirim evle ilgilenirim dedi...Bu arada maddi durumlarıda öyle cok iyi degil yani calismasi gerekiyor...Nitekim dedigini yapti isten ayrıldı tabi sonra kocasi bi bocaladı bide cocuk oldu...Senmisin karına dırdır yapan :-) neyse bizimki cocuk dogduktan sonra ise tekrar girdi. simdi ohhh mis koca ne laf ediyor ne zorluyor aksine temizligi bile beraber yapiyorlar...
Sana isten ayril diyemem elbette ama adama da kendini ezdirme hayatta hicbirsey senden degerli degil unutma...

Back
X