Kendimi çok kötü hissediyorum(Nolur yargılamayın)

bence ikinizde birbirinizden hoşlanıyorsunuz...o gece bunu göstermişsiniz birbirinize olan X e olmuş ... en güzeli X i daha fazla aptal yerine koymayın... sen arkadaşlığını Y de ilişkisini bitirsin....ona iyilik etmiş olursunuz böylesini yaparak...sonra sen ve Y ne istiyorsanız yaşayın...

18 yaşında 4-5 kadeh votka içiyo evde erkek arkadaşı nereye gidiyor bu şimdiki gençlerin sonu böyle :96:aşkı memnu dizisi gibi x ler y ler havada uçuşuyo

18 yaşındasın evine erkek arkadaşın geliyor üstüne bi kaç kadeh votka gidiyor acaba ailen nerede ????????

18 yaşında ve öpüşmeden daha ileriye taşıyolar bunu arkadaşın ilk msjında anlattığı bu olay ipini koparmışken en son noktaya gtmeden durulmuş galiba.Bu yaşta bu yaşananlar ve ailen sana güveniyo seni dışarıda okumaya gönderio allah yardımcıları olsun

ben neredeyse 20 yaşındayım yılbaşlarında kolaya karıştırdığım şarap dışında ağzıma içki vuramam
Birde vodka vay anam vay :96:

Valla ben seni yargılamıyorum, hayatta herkesin başına her şeyin gelebileceğine inananlardanım zira.
X ile ya da Y ile görüş görüşme de demeyeceğim, o senin vereceğin karar.

Benim diyeceğim tek şey, yaşın henüz çok genç, okumaya da gidecekmişsin, sen sen ol alkolden külliyen uzak dur.
Hadi bu olayda yakın arkadaşınmış, vicdanın devreye girmiş de engellemişsin kendini daha da ileri gitmeden.
Ama ya olmasaydı?
İşte o zaman ertesi sabah gözlerini bambaşka bir hayata açardın.
Kendini kollamayı, korumayı, oto-kontrolü öğrenmek zorundasın, valla kurda kuşa yem olursun Allah muhafaza.

18 yaşındasın evine erkek arkadaşın geliyor üstüne bi kaç kadeh votka gidiyor acaba ailen nerede ????????

hakkaten ailenerelerde??? ben olsam, böyle bi erkek arkadaşımı getirip birlikte içsem annem babam yokken ve bu duyulsa kulaklarına gitse olacakları düşünemiyorum...o bir tarafa siz içten içe hoşlanıyormuşsunuz birbirinizden, alkolle birlikte su yüzüne çıkmış.

Y yi kaybetmek istemiyorum çünkü onsuz hayatımın nasıl olacağını düşünemiyorum bile.Ama X i de silip atamam öylece.Zaten farklı şehirlerde olcaz en iyisi unutmak sanırım ve uzaklaşmak...

nedense kızgınım sizi yargılamak istemiyorumbaşka şeyler yazmıştım ama sildim yazdıklarımı.insanın ne yaşayacağı belli olmaz hayat bu..herşey insanlar için..
insanlarla olan ilişkilerinize daha çok dikkat etmenizi tavsiye ederim ikisiylede görüşmeyin bence bundan sonra.

bence sen Xi Yi boswer alkolden uzak dur daha 18 yasinda votkalari deviriyon...

amaaan nolmuş yani iki öpüştüysen yemedin ya çocuğu, ölümlü dünya :76:

Yargılanacak bir şey yok güzelim, 18 yaşındasın daha, hem kimsenin yuvasını yıkmış filan da değilsin. X'e sadakat konusunda da senden daha ziyade Y sorumlu, esas vicdan azabı çekmesi gereken o. Tamam, sen de bu davranışını tekrarlamamaya çalış ama kendine işkence etmene de gerek yok. Zaten üniversiteye gidince yeni bir çevren, arkadaşların olacak ve X'le de Y'yle de doğal olarak mesafe girecek arana. Evet bir uzaklaşma kaçınılmaz ama bu olay yaşanmasaydı da kaçınılmaz olacaktı.

yaşın çok küçük içkiden uzak dur her erkeğe de güvenme.yakın arkadaşım dediğin kişi biraz içince bak ne yapmaya kalkıştı.buna göre iyi düşün gözünü aç
bu arkadaşınla da artık dost olamazsın bence zaten başka şehire gidecekmişsin artık onunla görüşme

18 ikimizinde bu sene üniversiteye başlıyoruz
neee daha 18 yaşınızda içki ((ya kusura bakmayın ama daha bu yaşlarda bu kadar rahatsanız üniversite ortamında neler yapacağınızı düşünemiyorum bile bu yaşıma kadar alkol almadım(yaşım 27) hiç bir eksiğim olmadı başıma da istemediğim olaylar gelmedi

içki kötülüklerin anasıdır malum
yapacağın tek şey uzak durmak
ikisini de kaybetmişsin bana kalırsa

allahım evlatlarımıza akıl fikir verçok çok üzüldüm

Ewt ben yadırgadım seni kusura bakarsanda bak.
1. neden içki içtin
2. hem içki içtin hemde yakın arkadaşının sevgilisiyle niye başbaşasın vedalaş çek git arkadaşım
3.bu yaşta ne macera ne macera aman Allahım akıl fikir ver gençlere ne diyim.

Xi Yyi bilmem de senin bunu Xe söylemen lazım arkadaşlığınz bitsin bu işin geri dönüşü yok.Yyle de bi cacık olmaz arkadaşının sevgilisiymiş nasıl güvencen

yargılanacak çok şey var bence. bugün en yakın arkadaşının sevgilisiyle baştan çıkan biri yarın başka birinin kocasıylada aynı şeyi yapabilir. yaşam biçimidir bu aile terbiyesidir. başkasının olana göz koymayı becerebiliyosa bunu hayatının her evresinde yapar. bence pişman falanda değil yoksa y den vazgeçemem onsuz yapamam gibi saçma cümlelerde kurmazdı. kızım sende aklını başına al o yaşadığın şeyin sonu filmlerde bile güzel bitmiyo artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…