Acaba ilgi gösterdiğinde laubali mi oluyosun ya da kendine güvensiz bi halin mi var ?
İnsanların ilgisine bu kadar odaklanma bence . Takma bu durumu mümkün olduğunca
Tum kalbimle soyluyorum gec olsun insan olsun. Denize dusup yilana sarilma.
Ya o yildiz dusuklugu ne derece dogru bilmiyorum ama bana da cok dusuk dediler iyi durumdayim bence. Zaman gecince insan bazi seylere iyiki oyle olmamis diyor. Sen panige kapilma bu karsindaki kisilere daha negatif enerji sacar kendine sevmeye calis.Zaten hemen olmasini istedigim birsey degil, sadece yasadigim bu garip durumdan dolayi kendimi tuhaf hissettim, eski esimde yalniz birakiyordu. Ve kendine ister istemez insan soruyor, benkm neyim eksik nerede hata yapiyorum diye.
Yildiz düsülügünü cok önceleri bana hep söylüyorlardi, ama acikcasi pek ilgilenmedim.
Sikicida geliyor olabilirim bilmiyorum. Ya o kadar kisi var, birisi gelip sohbet edee hic tanimadigim bir ortamdi, ya da en azindan tanistirilmak vs, ama bu kisi resmen uzak kaldi. Mesele sadece o kisiyle olmasi olmmamasi degil, sap gibi ortada kalmamdi. Birkc kisiyle kadin sohbet ettim, ama dogum günü sahibi yanima bile ugramadi. Benden utanir bir hali vardi. Kendi kendime sorar oldum, ya noye cok mu igrencim, otomatikman eski esimin ve ailesinin davranislari geldi aklima.
Sevilmeye layik biri degilmis gibi hissediyorum. Icinde derinlerde cok yalnizim, aglamak istiyorum. Mesele erkek arkadas mevzusu da degil. Begenilme arzusu, ne bileyim anlatamiyorum belkide.
(Kendiniiz agirdan satin )neden ? Cunku siz onlara yakinlastikca onlar sizden uzaklasir ..eger onlarin dedgini hemen yapan biri iseniz o yuzden boyle durumlarla karsilasiyo olabilirsiniz herseye hemen evet demeyin tavsiyem budur
Kastim davet degildi tok gorunun diye soyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?