Kendimi çok kötü hissediyorum:(

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
33
iyi aksamlar arkadaslar. Ben yakında 27 yasıma gireceğim. 5 yıldır öğretmenim. Bütün çocukluk arkadaslarım ve okuldaki bütün arkadaslar evli. Evlilik meraklısı gibi düsünülmesin ama sürekli sorulan sorular ve ailemin baskısı iyice bunalttı beni. Bir düzenim de olsun cok istiyorum. Ev arkadaşımın da evlilik düşündüğü biri var su aralar. Evlilikten bahsedince iyice kötü oluyorum. Sanki evlenemicekmisim gibi geliyor bazen. Daha önce bir iliskim oldu, ve baya kötü olaylar yasamıstım. Sanki hep böyle olacakmıs gibi doğru kişiyi bulamayacakmısım gibi geliyor. Her sey icin cok geç kalmışım gibi Benim durumumda olup sonradan mutlu olan doğru kişiyi bulan var mı

Nasibinizde ne zaman varsa o zaman evlenirsiniz ya takılmayın bu kadar hem illa herkes evlenmek zorunda da değil. Ne güzel mesleğinizde var . Tabi hayırlı bi evlilik çok güzel birşey ama yalnızda mutlu yaşayabilirsiniz . Çok odaklanmayın akışa bırakın

Canim herkes ister mutlu bir yuvasi olsun.bunun evlilik.meraklisi olmakla ne alakasi var. Benimde kotu bir iliski gecmisti basimdan. Yillarca kimse yoktu hayatimda. Tabiki insamlarin sorulari ve baskilari canimi sıkmiyo degildi. Ama sonra biri girdi hayatima ve evliyim. Nasip bu isler cok klise olacak ama. Herseyin bir zamani var. Sabredince en guzeli zaten cikacak karsina. Ben soranlara evde kalc ben evlenmicem diye gecistiriyordum sakayla karisik. Bu insanlara da ne oluyosa anlamiyorum zaten. Madem soruyolar duzgun bi insan cikarsinlar karsina. Adam vardi da biz mi evlenmiyoruz de sende

Beeeennn

Selamlarrrr:))
27 yadimdayken basladi benim baskilarimda . Kotu niyetli degil ama yapiyolardi. Bende evlenmek kolay onemli olan evlenip gecincek birini bulmak bak herkes bosaniyor diyordum. Cidden evlenmeyi de dusunmuyordum.
Babam da evlenmemi cok istiyordu. Dedim ki babama bi gun "beni istemiyorsan ayri eve cikarim . Ne alakasi var diyosan da sus artik"dedim :))
Ama gercekten mutlu olayim istiyordu , sustu yine ara ara soyledi ama yarim agiz. Etraftakileri de susturuyordum. 29 yasimda biriyle tanistim , 1.5 senedir evliyim. Iyi ki birilerinin etkisinde kalip sunla evlen bunla evlen diye baski yaptiklari (psikolojik baski)
Kisilerle bisiler yasamamisim ve eski konustugumla evlenmemisim. Cok sukur . Iyi ki esimle evlenmisim
Hic merak etme . Kimseyi dinleme aklini ve duygularini tartarak git :)

Hatta babamin sey demisligi bile var "kizim mesleginizi elinize almadan evlenmek yok dedim size ama bu kadar demedim evlenin artik ":))))

Aslında akışına bırakıyorum ama sorulan sorular bunalttı beni. En cok da buna üzülüyorum

Bence nasip deyip geçmryin. Sonuçta Allah her nasibi insanın kendi çabasına a bağlamış. Öncelikle o korktuğun şeyi unutmalısın. Aynı kötü kişilikli insanlarla karşılaşacaksın diye bir kaide yok . Hatta her insan kötü değil. Ne yaşadınız geçmişte bilmiyorum, ama hiç birşey için geç değilsiniz. Ben 28 yaşındayım ve bu yaz evlendim daha. Benim de 7 yıllık bir ilişkim bitmişti. Acaba başkasıyla karşılaşacak mıyım diye sorup dururdum kendime. Kafama çok takıyordum. Ama karşıma o kadar sevdiğim biri çıktı ki.
Şimdi Evliyim ve mutluyum. Eğer pozitif düşünürseniz güzel şeyler olur...

Kısmet bu isler. Hiç kafana takma. Elbet bir gün hayirlibiri çıkar karşına.

Ben 25 tim evlendiğinde,
Görümcem 32 idi

38 yaşında evlenip çocuğu olan arkadaşım var.

Ve hiç evlenmemiş, evlenmeyi düşünmeyen 33 yaşında arkadasim da var.

Yaşla olmaz bu is. Hayırlısını dileyin

Ben de evlenene kadar evlenmeyecegim derdim fakat ictwn ice yalnizlik korkusu sarardi. Ogretmenim. Cevre ve aile baskisi yasayan bilir, gercekten seni anlayabiliyorum. Oncesinde de gorustugum kisi benimle gorusurken nisanlandi. Fena bunalimlardaydim. Toparladim. 28 yasinda evlendim. Gorusmek ister misin, sana cok benziyor dediler ve gorustum. 2 hafta icinde evlilik karari aldik. Ocakta gorustuk, haziranda evlendik. Nasibi insani buluyor merak etme. Iyi ki gorusmeye gitmisim diyorum. Simdiye kadar hep anamin zoruyla gitmistim, hepsine bir kulp buldum. Bu kisitle kendi istegimle görüştüm. Hissettiklerin normal. Kismetlerini geri cevirmw, elbet ginlundeki insani bulursun. Rabbim hayirli insanlarla karşılaştırsın.

Cok teşekkür ederim. İnan’ın benim babam normalde hic bu konuları açmazdı ama o dA artık birini bul evlen demeye başladı. Birini bul dediklerinde sanki sokaktan bulup getircem diye sitem ederdim. Kendimde kusur arıyorum bu evlenenler Benden daha mi iyi diye ki bazıları öyle düşünüyor niye bulamadın şimdiye kadar dediklerinde iyice sinir oluyorum. Nasip tabi rabbim istemeden olmuyor

Şimdi gelir koca meraklısı ısın diyenler, çevremdeki tüm arkadaşlar tanıdık benden 10 yaş küçükler bile evli insan Bi tuhaf oluyor acaba bendemi Bi eksiklik var çokmu çirkinim diye şahsen ben böyle hissediyorum tek bekar benim insan bir tuhaf oluyor... Gelin arabalarını görünce ağlamak lı oluyorum

Hergün dua ediyorum. Hayırlısını diliyorum

Ailem üzülüyor neden evlenemedi diye. En yakın arkadaşım geçen yaz evlendi ailem bana da sormaya başladı. Tabiki karşıma çıkanları değerlendiriyorum ama nasibim kapalı sanki kimse de çıkmıyor karşıma. Anlamadım

Daha yaşın kaç ki.. Biz erken evlendik de ne oldu 22 imde evlendim 25 imde boşanıyorum.. 40 olup evlenmemiş olmayı tercih ederdim..Acele etme doğru zamanda doğru kişiyle olsun, olacaksa
İnsallah cok sagolun

26 yasindaym bosaniyorum.hic bir şey için asla acele etme ..

Bu evlilik meraklısı olmak değil. Benim de öyle bir durumun var. Cunku ailemin aklı da bende kalıyor ailemden uzağım. İnsan kurulu bir düzeni olsun istiyor

Benim arkadaşlarım bu beceriksizlikle sen bile evlendin derler bana hala:)) guzellik beceri vs alakasi yok.

Kendini çok sıkma derim. Eğer beklentilerini yüksek tutarsan ce bu beklentilerini karşılayamazsam sürekli moralin bozulur. Akışına bırak derim. Biriyle tanıl, konuş ve senin kafana yatanı seç derim.
Benim ailem evlenmem için baskı yapmazdı o yönden şanslıydım. Siz bu tür baskılara kulak admamanız gerek. Ve sakın nasibim kapalı diye düşünmeyin. Dediğim gibi hiç birşey için geç kalınmış değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…