Beklentilerim yüksek değil. Sevmedim içim ısınmadı dediğimde ailem bir tuhaf karsılıyor sevmediğim istemediğim biriyle yapabilecekmisim gibi saçma sapan konuşuyorlar bazenKendini çok sıkma derim. Eğer beklentilerini yüksek tutarsan ce bu beklentilerini karşılayamazsam sürekli moralin bozulur. Akışına bırak derim. Biriyle tanıl, konuş ve senin kafana yatanı seç derim.
Benim ailem evlenmem için baskı yapmazdı o yönden şanslıydım. Siz bu tür baskılara kulak admamanız gerek. Ve sakın nasibim kapalı diye düşünmeyin. Dediğim gibi hiç birşey için geç kalınmış değilsin.
Evlenmek için sakin evlenme nacizane görüşüm budur.canm hakknda hayırlısı olsunnAllah yArdımcınız olsun . Allah hakkınızda hayırlısını versin insallah
Öyle birşeye niyetim Yok hayırlı bir evlilik diliyorumEvlenmek için sakin evlenme nacizane görüşüm budur.canm hakknda hayırlısı olsunn
Ay yok vallahi hic oyle dusunme . Sonra sevmedigin adamla evlenip soguk bir hayat belki sadece soguk degil sorunlu bir hayat yasayinca onlar mi senin yaninda olcak sanki.Cok teşekkür ederim. İnan’ın benim babam normalde hic bu konuları açmazdı ama o dA artık birini bul evlen demeye başladı. Birini bul dediklerinde sanki sokaktan bulup getircem diye sitem ederdim. Kendimde kusur arıyorum bu evlenenler Benden daha mi iyi diye ki bazıları öyle düşünüyor niye bulamadın şimdiye kadar dediklerinde iyice sinir oluyorum. Nasip tabi rabbim istemeden olmuyor
Cok teşekkür ederim size. Biliyorum ki Allah insanın yolunu dA çizmiştir. İste insanız bazen umutsuzluğa düşüyorum. Ben de evliliği bu kadar önemsemezdim. Ama yas 27 olacak nerdeyse. Ve asla evlenmem diyen arkadaşlar bile evlilik hazırlıkları yapınca ben iyice kötü oldum. İnsallah hayırlısı olurAy yok vallahi hic oyle dusunme . Sonra sevmedigin adamla evlenip soguk bir hayat belki sadece soguk degil sorunlu bir hayat yasayinca onlar mi senin yaninda olcak sanki.
Emin ol bosaninca da cok laf ediyorlar hic beklemedigin insanlar. Evlilik oyle herhangi bir insanla gecip gidebilen bir muessese degil malesef.
Senin hep yaninda olabilecek bir adama rastlayana kadar kimseye evet deme.
Ama hic bir kismetini de direk tepmemeni tavsiye ederim.
Bende senin gibi dusunurdum. Ben cirkinim heralde. Ben sorunluyum heralde benim karakterimde bir kiz sevmiyorlar demekki. Ama sonra seni seven kisi olunca ve kismetinse inan ki uzamiyor. Bana arkadasim "calisan bayan bak para biriktir evlen "diyordu. Ben de aaamaaan diyodum bulcam da tanicam da evlencem de 3 sene en az diyodum. Tanistim 3 ay icinde oldu hersey. Hiiiiic kafani takma gercekten .
Ben 29nda evlendim bir akrabam ciddi anlamda guzel bir kiz o 32 yasinda evlendi yani hiz uzulme ..Cok teşekkür ederim size. Biliyorum ki Allah insanın yolunu dA çizmiştir. İste insanız bazen umutsuzluğa düşüyorum. Ben de evliliği bu kadar önemsemezdim. Ama yas 27 olacak nerdeyse. Ve asla evlenmem diyen arkadaşlar bile evlilik hazırlıkları yapınca ben iyice kötü oldum. İnsallah hayırlısı olur
Cok teşekkür ederim. Belki de hayırlsı böyledir ne diyeyim :)Ben 29nda evlendim bir akrabam ciddi anlamda guzel bir kiz o 32 yasinda evlendi yani hiz uzulme ..
Neyse optum seni ferah ol :)
Ay evet hep aynı seyler. İnsan yalnız olmak istemiyor. Evet ben de cocuk istiyorum.3 gun sonra 28 olcam.
Cok yasli bi anneannem var, akli gidip geliyo. Dun bana sen kac yasinda varsin dedi. 27 dedim 28 de degil:) o kadar var misin dedi. Ben de varim dedim. O zaman ne duruyon daha bu evde evlen artik dedi.
Uni okumus etmis is guc sahibi baska bir arkadasim da sen de evlen de dedikodu yapalim artik diyip bikac cumle sonra cocuk istiyoruz. Artik yasim geciyor cocuk yapmam lazim dedim. Benle ayni yasta bu arada. Yani bana diyor ki sen zaten ölmüşsün aglayanin yok. Bu saatten sonra olsan olsan huzurevindeki kimsesiz yasli teyze olursun :)
Kabul etmek lazim. O sinir cumleleri kurayim da adet yerini bulsun
herkes evlencek diye bisey yok tamam miii. Evlilik cok mu guzellll.
Daha nasibin gelmemistirrrrr fln filan
Allah razı olsun. Allah hayırlısını versin insallah. Duam o yönde29 yaşında evlendim. Hiç heves edilecek bir müessese değil. Acele etme karşına çıkanları iyice değerlendir. İnsanlara hele hiç takılma, hayırlısı neyse o olsun.
Sağolun teşekkür ederim40 yaşındayım hala evlilik konusunu dert etmiş değilim, normal olan ben miyim, siz misiniz çözemedim vallahiAllah gönlünüze göre versin tez zamanda telli duvaklı gelin olun inşallah
Nasip bir yerde bekliyordur bu zamanda cok da heves etmeyin evliliğe dogru insan yok gibi onda bir gencsin daha hayatını yasa tatlim yaa senin yerinde olmayi cok isterdim evliler bekarlara bekarlsr evlilere özeniyor aslina bakarsan evlilik cocuktan ve yatak iliskisinden ibaret oyle toz pembe gitmiyor yani hersey Allaha hep dua et ki hayirli biri olacaksa olsun diyeiyi aksamlar arkadaslar. Ben yakında 27 yasıma gireceğim. 5 yıldır öğretmenim. Bütün çocukluk arkadaslarım ve okuldaki bütün arkadaslar evli. Evlilik meraklısı gibi düsünülmesin ama sürekli sorulan sorular ve ailemin baskısı iyice bunalttı beni. Bir düzenim de olsun cok istiyorum. Ev arkadaşımın da evlilik düşündüğü biri var su aralar. Evlilikten bahsedince iyice kötü oluyorum. Sanki evlenemicekmisim gibi geliyor bazen. Daha önce bir iliskim oldu, ve baya kötü olaylar yasamıstım. Sanki hep böyle olacakmıs gibi doğru kişiyi bulamayacakmısım gibi geliyor. Her sey icin cok geç kalmışım gibiBenim durumumda olup sonradan mutlu olan doğru kişiyi bulan var mı
Haklısınız. İste ailem de benim icin üzülüyor. Ne zaman olacak diye. Millet konusunca onlarda kıızmız neden evlenemiyor diyorNasip bir yerde bekliyordur bu zamanda cok da heves etmeyin evliliğe dogru insan yok gibi onda bir gencsin daha hayatını yasa tatlim yaa senin yerinde olmayi cok isterdim evliler bekarlara bekarlsr evlilere özeniyor aslina bakarsan evlilik cocuktan ve yatak iliskisinden ibaret oyle toz pembe gitmiyor yani hersey Allaha hep dua et ki hayirli biri olacaksa olsun diye
Al benden de o kadar bende aynı durumdayımiyi aksamlar arkadaslar. Ben yakında 27 yasıma gireceğim. 5 yıldır öğretmenim. Bütün çocukluk arkadaslarım ve okuldaki bütün arkadaslar evli. Evlilik meraklısı gibi düsünülmesin ama sürekli sorulan sorular ve ailemin baskısı iyice bunalttı beni. Bir düzenim de olsun cok istiyorum. Ev arkadaşımın da evlilik düşündüğü biri var su aralar. Evlilikten bahsedince iyice kötü oluyorum. Sanki evlenemicekmisim gibi geliyor bazen. Daha önce bir iliskim oldu, ve baya kötü olaylar yasamıstım. Sanki hep böyle olacakmıs gibi doğru kişiyi bulamayacakmısım gibi geliyor. Her sey icin cok geç kalmışım gibiBenim durumumda olup sonradan mutlu olan doğru kişiyi bulan var mı
aaa canımcım da burdaymış :)))mutsuz bi evlilik yapinca daha mi iyi? nasip bazi seyler zorlayinca olur mu?
eyvallah biz hep burdayiz:)aaa canımcım da burdaymış :)))
Şekerim derdimize bi çare bul bende 26 yım daha evlenmedim biliyosuneyvallah biz hep burdayiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?