• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok kötü hissediyorum

guzelgunlergeliyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2025
14
47
3
27
Kızlar ben düğünüme 2 hafta kala nişanlımla çok ciddi bir sorun yaşadım ve ayrıldım. Düğün iptal oldu üstünden zaman da geçti zaten. Verdiğim karardan asla pişman değilim büyük bir yanlıştan döndüğümü düşünüyorum kurtarıldığımı düşünüyorum yani ama yine de kendimi çok kötü hissediyorum. Sürekli fotoğraflarımıza bakıp üzülüyorum yani çok sevdiğim unutamadığım için falan değil ama çok uzun vakit geçirdik birlikte. Arkadaşlarımızın hepsi ortaktı şimdi hiçbiriyle görüşemiyorum eve kapandım. Evlenen mutlu arkadaşlarımı gördükçe çok üzülüyorum biz neden böyle olamadık herkes mutlu biz niye beceremedik diye. Her gece iç sıkıntısı zaten bitmiyor. Ben ne yapıcam nasıl kendime yeni bir hayat kuracağım?

Hatırladım eski konunu, çok iyi yapmışsın ayrılmakla. Evlenseydin daha beteri bekliyordu seni.
Niye yeni bir hayat kuramayasın? İnsanlar kaç yaşında ne zorluklarla hayatını baştan kuruyor. Ümitsizliğe kapılma lütfen.

Kızlar ben düğünüme 2 hafta kala nişanlımla çok ciddi bir sorun yaşadım ve ayrıldım. Düğün iptal oldu üstünden zaman da geçti zaten. Verdiğim karardan asla pişman değilim büyük bir yanlıştan döndüğümü düşünüyorum kurtarıldığımı düşünüyorum yani ama yine de kendimi çok kötü hissediyorum. Sürekli fotoğraflarımıza bakıp üzülüyorum yani çok sevdiğim unutamadığım için falan değil ama çok uzun vakit geçirdik birlikte. Arkadaşlarımızın hepsi ortaktı şimdi hiçbiriyle görüşemiyorum eve kapandım. Evlenen mutlu arkadaşlarımı gördükçe çok üzülüyorum biz neden böyle olamadık herkes mutlu biz niye beceremedik diye. Her gece iç sıkıntısı zaten bitmiyor. Ben ne yapıcam nasıl kendime yeni bir hayat kuracağım?
Seni üzdüğü ve tartıştığınız zamanları hatırlat kendine iyi şeyleri düşünme

Konuyu hatırladım sanırım kontrolcülük var sende de benim gibi.
Ilk iliskimde yıllar geçti başlarda uzulurdum sonra o hatalı ilişkiyi neden erkenden fark etmedim diyorum seninki de bu düşünceye evrilecek merak etme

Son düzenleme:
Fotoğraflarınız neden duruyor ki?
Ayrıca kendini diğer insanlarla kıyasladığın sürece mutlu olmayı bekleme.
Arkadaşlarınız ortak olabilir, bu görüşmeye de engel değil.
Saçma bişeyin içindesin. Çıkmak istemiyorsun. Bu saçma şeyin içinde olmayı da sen istiyorsun.
Kurtulduğunu düşünüyorsun ama adam iki çırpınsa geri dönecek gibisin de.. bi değişik yani 😏

Darp etmişti bu sizi, evlenip her Allah’ın günü dayak yemediğim için şükürler olsun deyip yeni bir hayat kuracaksınız.

Biz neden böyle mutlu olamadık demişsiniz,çünkü dayakçı hanzonun teki olduğu için.
Ağız dolusu tükürmüş bir de ıyy böyle iğrenç bir herif 🤢🤢

Ağız dolusu tükürmüş bir de ıyy böyle iğrenç bir herif 🤢🤢
Arkadaşları bilse bunun kadın döven bir pislik olduğunu görüşürler mi acaba, buraya bile yazamamış dayak yedim yüzüme tükürdü o yüzden ayrıldım diye , çok ciddi sorun yaşadım ayrıldım diyor bu lama’dan diyeceğim de sevimli hayvanlara hakaret olacak işte.

Yorumlardan eski konunuzda darp edildiginizi öğrendim. Size şöyle diyeyim ben evliyim, yaklaşık 3 buçuk aydır da evimi ayırdım. Üstelik bir de cocugum var. Sırf şiddet ve aldatma yoktu diye son zamanlarda tekrar bir araya gelmeye başlamıştık. Ta ki en son beni hirpalayana kadar. Ömrümün sonuna kadar çocuğumuz oldugu icin bir sekilde irtibat halinde olacağız. Sen en azından hiçbir şekilde boyle bir zorunluluk icinde olmayacaksın. Zararın neresinden dönülurse kardır. Oyle duygular hissetmeniz de cok normal. Ben de dışarıda mutlu aileler gördüğüm zaman cocugum icin üzülüyorum, kendime üzülüyorum. O da geçer ama, biraz zaman.

Back
X