Kendimi Çok Kötü Hissediyorum

kiras_06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
166
22
33
36
Ankara
içimdeki vicdan azabımı başka bişey mi çözemedim... 6 yıllık ilişkiyi bi kaç ay tanıdığım ve bi anda aşık olduğum hatta belki imkansız biri için bitirdim. o mahfoldu... bi süre 2 sini birlikte idare ettim kıyamadım üzülür die. sonra faceden birbirlerini öğrendiler. önce eskisini tercih ettim dieriyle görüşmedim. ama ne yapsam çıkmadı aklımdan. sonra durduk yere arayı açtım aradığında cvp vermedim en son hattımı değiştirdim ve şu an aşık olduğum kişiyle birlikteyim.9 ay falan oldu evlenmek istiyoruz ailem onu istemiyo bana yakıştırmıyolar her anlamda çok farklıyız birbirimizden çok ii anlaşıyoruz ama. çok fazla sıkıntı problem var. birbirimizi çok seviyoruz ama her anlamda engeller var aramızda bi türlü kavuşamıyoruz. ayrıldığım kişiyi annem çok severdi çok ii bi insandır eminim çok üzüldüğüne yıkıldığına numaramı değiştirdim bana ulaşamıyo da. çok merak ediyorum nasıl olduğunu naptını üzülmesini istemiyorum içim yanıyo. gizliden aradım demin sesini dinledim çok kötü geliyodu.
duygularım karıştı kafam karıştı. offf hiç bişeyi doğru dürüst anlatamadım burda da :)

Seninkinin aynısı olmasa da benzer bir olay yaşadım ben de. 3 yıllık ilişkimle artık eskisi gibi değildik. Sorunlarımız vardı vardı ve bunlar bana çok ağır gelmeye başlamıştı. Ayrılmayı düşünmeye başladığım dönemde yakın çevremden birini daha yakından tanıma imkanı buldum ama bu arkadaş ortamında son derece spontane gelişti. O insana karşı içimde aşk yoktu ama açıkçası hali tavrı sahiplenişi hayata bakışı tam benim istediğim gibiydi ve yorulmuşluğumun üzerine serin bir esinti gibi geldi. Baktım ki artık sonun başlangıcındayım ve çok yorgunum. Aklım başkalarına kaymaya başlamış, 3 yıllık ilişkimi bitirdim. Bu insan bana daha samimi davranmaya başladı ancak onunla da olamayacağımı biliyordum.Çünkü yapılarımız çok farklıydı. Ben daha açık bir insanken o muhafazakardı. Fakat o kadar çok kendinden emindi ki bir şans vermek istedim. Ama dediğim gibi yürümedi. Ben de o dönemde kendimi çok kötü hissettim. 3 yıl kolay değildi. kaç gece uyuyamadım. Sürekli ağladım. Bir keresinde 2. ilişkim bana sarıldığında yüzünü görmediğim o anda ilk sevdiğim sarılıyor gibi gelmişti. İşte o an o 2. insana da haksızlık yaptıgımı anladım. İnsanın yeni birine alışabilmesi hiç kolay olmuyor. Neticede çok zor günler yaşasam da atlattım. Hemen ayrıldım 2.sinden. Kendimi dinledim, dinlendim. Ancak ilk ilişkim benden vazgeçmedi. Hatalarını anladı. Geri dönmeyi çok arzuluyor. Değiştini gösteren birçok hareket yaptı. Ben huzuru seven ve yeni bir insanı tanımayı son derece yorucu bulan bir insan olduğum için ona geri döneceğim sanırım. Çünkü onu sevdiğimi de anladım bu ayrı kaldıgımız süreçte. Umarım sen de kısa sürede ne istediğine karar verirsin.

Ayrılmak yerine neden aldatmayı seçtiğinizi asla anlayamayacağım..

6 yıllık ilişki.. en yakınınız olmuştur o nasıl layık gördünüz ona bunları yaşatmayı bunuda anlayamıcam

Anlaşamıyosan ayrıl bu kadar basit

Kusura bakma ayrılmak yerine niye idare etmeyi tercih ettin ? Daha fazla üzülmesin hep hikaye gelmiştir bana ve kul hakkı işte bir yerden çıkıyor bence hiç bulaşma o insana artık bırak kendi dünyasını şekillendirsin.

aynı durum benımde basıma geldi önüne bak hiç arkana bakma ne kadar sevsede unutuyo erkekler canım aşk daha önemli

zor bir durum bence eski erkek arkadaşınla otur konuş sebeplerini anlat sonuçta bir beraberlik bir sevgi varmış ona mantıklı seyler söyle aynı şeyi o sana yapsa hoşuna gidermi oda birşekilde açıklamya hak ediyordur şuanki erkek arkadaşını annene iyi yönlerini mutlu olduğunu mutlu ettiğini anlat tanısa onuda seveceğinden bahset

canım mutlu olursun inşallah. ama sanki eskisi gibi olmuyo bişiler ya aileden biri gibi ne biliyim annen baban kardeşin gibi oluyo seviyosun ama sevgili aşk gibi değil işte bi farklı oluyo
ne biliyim hayırlısı

ya söylemek kolay da ayrılmak o kadr kolay olmuyo 6 yıl sonra... hem kendin korkuyosun alışkanlık var sanki o olmadan yaşayamıycaksın gibi gelio. bide benim yaşım küçükü onla büyüdüm resmen. hem de kıyamıyo insan üzülmesini acı çekmesini istemedim hiç yavaş yavaş uzaklaşmaya çalıştım yokluğuma alıştırmaya çalıştım ama o daha çok üstüme düşmeye başladı pahalı hediyeler durmadan aramalar istemeye gelcem die sıkıştırmalar...
en son ayrıldım ama çok merak ediyorum ne halde oldunu
çok ilginç bişi aşık değilim onu nedense bi erkek olarak göremiyorum ne biliyim öpmek sarılmak istemiyorum ama kırılmasına üzülmesine dayanamıyorum.

Ailen istemiyorsa ve çok farklı olduğunuz aşikarsa bu ilişkinin yürümesi çok zor
Tamam kalbine söz geçiremeyip terketmişsin eski sevgilini, seçimini yapmışsın ve bundan sonra çok daha dikkat etmelisin, bilemicem çok karışık bi durum. Ama durumu herkesin kabullenmesi gerek, öncelikle senin. Eskisi bitti artık onu düşünme bence. Ya da hala bile düşünüyosan onu seviyosun demektir.

ikisini birden idare ettim ne yaaa aynı şey sana yapılsa kıyamet kopardı ama demiiii,tabi yaşayan sen olunca normalhepsini anlarım ama bunu anlamam kusura bakma

haberi olsa kıyameti kopartır tabi insan ama hissettirmedim ki...
bence bi insan aynı ayda farklı kişileri sevebilir sevgisi farklı olur
biri dierinin yerini doldurmaz. tecrübe ettim ben bunu

bişeyler olmuş bitmiş araya soğukluk girmiş falan hepsi bir yana bence bu durumda önemli olan uzun süren ilişkinin ardından o insanı o şekilde terk etmemeliydin...ne yap ne et kul hakkı almaa..olmayacaksada güzel bir dille anlat helallik iste ve öyle bitir..yoksa bu hak sürekli senin karşına çıkar..Allah korusun yaşattığın şeyi sende yaşayabilirsin..eminimki bu ona çok çok ağır gelmiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…