içimdeki vicdan azabımı başka bişey mi çözemedim... 6 yıllık ilişkiyi bi kaç ay tanıdığım ve bi anda aşık olduğum hatta belki imkansız biri için bitirdim. o mahfoldu... bi süre 2 sini birlikte idare ettim kıyamadım üzülür die. sonra faceden birbirlerini öğrendiler. önce eskisini tercih ettim dieriyle görüşmedim. ama ne yapsam çıkmadı aklımdan. sonra durduk yere arayı açtım aradığında cvp vermedim en son hattımı değiştirdim ve şu an aşık olduğum kişiyle birlikteyim.9 ay falan oldu evlenmek istiyoruz ailem onu istemiyo bana yakıştırmıyolar her anlamda çok farklıyız birbirimizden çok ii anlaşıyoruz ama. çok fazla sıkıntı problem var. birbirimizi çok seviyoruz ama her anlamda engeller var aramızda bi türlü kavuşamıyoruz. ayrıldığım kişiyi annem çok severdi çok ii bi insandır eminim çok üzüldüğüne yıkıldığına numaramı değiştirdim bana ulaşamıyo da. çok merak ediyorum nasıl olduğunu naptını üzülmesini istemiyorum içim yanıyo. gizliden aradım demin sesini dinledim çok kötü geliyodu.
duygularım karıştı kafam karıştı. offf hiç bişeyi doğru dürüst anlatamadım burda da :)
duygularım karıştı kafam karıştı. offf hiç bişeyi doğru dürüst anlatamadım burda da :)