kendimi çok kötü hissediyorum

suvd

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
19
0
6
35
Diğer
merhaba kızlar ben daha yeni yazıyorum uzun zamandır takip ediyorum ben yabancıyım eşim türk ve kendimi hep yalnız hissediyorum ailem yok uzakta 3 yıldır evliyim çevremde hiç kimse yok dertleşecek kimse yok şu an eşim bana bağırdı odaya gitti aslında çok yapmaz ama yapınca da ben hemen alınıyorum nasıl onu mutlu edeceğimi bilmiyorum her şeyi aynı türk kızlar gibi yapıyorum ama beğenmiyor beni buralara getirip yalnız bırakıyor ben haksız miyim

Tabi bir de noktalama işaretleri şart :)
Niye bağırdı eşiniz. Aslında her ailede olmazmı zaten ara sıra böyle ufak tartışmalar...

internette isim vardı bir arkadaşımla konuşuyordum geldi konuşturmadi sonra bende izin ver biraz konuşayım zaten kimseyle konuşamıyorum dedim kızdı bağırdı gitti

internette isim vardı bir arkadaşımla konuşuyordum geldi konuşturmadi sonra bende izin ver biraz konuşayım zaten kimseyle konuşamıyorum dedim kızdı bağırdı gitti

Eve yeni mi gelmişti? Ilgi mi bekliyordu acaba sizden. Bazen erkeklerde ilgi delisi olabiliyor.

Eve yeni mi gelmişti? Ilgi mi bekliyordu acaba sizden. Bazen erkeklerde ilgi delisi olabiliyor.

hayır bugün tatil sabahtan beri birlikteyiz kendi başka odada oyun oynuyordu sonra gelip tavır yapıyor çok fazla kinli alttan almıyor hiçbirşeyi

Öyleyse kararlı ve azimle olup bu huyundan vazgeçirmeye çalışın derim. Hiç bir hatanız yokken böyle yapması hiç hoş değil.
Tepkinizi koyun ki bu böyle sürüp gitmesin. Yani ilk adımı siz atmayın derim...

Öyleyse kararlı ve azimle olup bu huyundan vazgeçirmeye çalışın derim. Hiç bir hatanız yokken böyle yapması hiç hoş değil.
Tepkinizi koyun ki bu böyle sürüp gitmesin. Yani ilk adımı siz atmayın derim...

yani şimdi ben gidip alttan almayayım değil mı onu mu bekleyeyim gelmesini

yani şimdi ben gidip alttan almayayım değil mı onu mu bekleyeyim gelmesini

E evet. Yoksa bida yine aynısını yapacak. Neye kızdığı bile belli değil.
Önce iletişim kurmasını bilecek. Sıkıntısını söyleyecek, siz müneccim misiniz neye kızdığını anlayacaksınız?

E evet. Yoksa bida yine aynısını yapacak. Neye kızdığı bile belli değil.
Önce iletişim kurmasını bilecek. Sıkıntısını söyleyecek, siz müneccim misiniz neye kızdığını anlayacaksınız?

çok teşekkür ederim yorumun için ama müneccim ne demek anlamadım

merhaba kızlar ben daha yeni yazıyorum uzun zamandır takip ediyorum ben yabancıyım eşim türk ve kendimi hep yalnız hissediyorum ailem yok uzakta 3 yıldır evliyim çevremde hiç kimse yok dertleşecek kimse yok şu an eşim bana bağırdı odaya gitti aslında çok yapmaz ama yapınca da ben hemen alınıyorum nasıl onu mutlu edeceğimi bilmiyorum her şeyi aynı türk kızlar gibi yapıyorum ama beğenmiyor beni buralara getirip yalnız bırakıyor ben haksız miyim
turkcenızı cok ıyı geıstırmıssınız oncelıkle bravo :46:
sızce esınız nasıl bırı olmanızı ıstıyor pekı ?

çok sağol canım inşallah iyi olur benim ondan başka kimsem yok çocuğum da yok 3 yıldır evliyim

bir bilsem ama bilmiyorum sıkıntıdan ellerim yara döktü doktor stress dedi bakalım düzelir inşallah

bir bilsem ama bilmiyorum sıkıntıdan ellerim yara döktü doktor stress dedi bakalım düzelir inşallah
Eşinizin sıkıntısını bilmeden sorununuzu çözemezsinizki ama en ısa zamanda karşılıklı tartışmadan oturup öğrenin bence
Geçmiş olsun bu arada

konuşmuyor ki hep sessizdir hiç kimseyle birşey paylasmaz onun için oturup konuşmak zor ve şimdi geldi yine aynı susmuş konuşmuyor uykum kaçtı

konuşmuyor ki hep sessizdir hiç kimseyle birşey paylasmaz onun için oturup konuşmak zor ve şimdi geldi yine aynı susmuş konuşmuyor uykum kaçtı
Hiç mi oturup sohbet etmiyorsunuz ne bilim bugün günün nasıl geçti bi derdin var mi gibisinden ? o söylemiyor ailesine ya da çok sevdiği birilerine sorun isterseniz ?
Peki size göre eşiniz nasıl bi bayan olmanızı istiyor türk kızları gibi davranmaya çalışıyorum demiştiniz de ?

kültür olarak farklıyız onun kültürünü her şeyine uymaya çalışıyorum yani aslında hep konuşuyoruz ama o anlatmaz hep ben anlatırım o sadece dinler

Back
X